Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Whitey, γνώρισες καμιά αξιόλογη ελληνίδα να μας το καταθέσεις εδώ, έτσι βρε παιδί μου, να σπάσεις τη μονοτονία του θρεντ; :grin:
ΟΧΙΑ ξέρεις που είναι το ΣΕΡΝ;
Στην Παναγια της Τήνου.....
ΓΙ αυτό ΣΕΡΝονται οι πιστοί εκεί σαν τα φίδια........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Whitey, γνώρισες καμιά αξιόλογη ελληνίδα να μας το καταθέσεις εδώ, έτσι βρε παιδί μου, να σπάσεις τη μονοτονία του θρεντ; :grin:

Ποιος φουρνος γκρεμιστηκε λεει? :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα που να ασχολειθω με Ελληνιδα...μονο με ρωσικα προιοντα  :rolleyes:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙΑ ξέρεις που είναι το ΣΕΡΝ;
Στην Παναγια της Τήνου.....
ΓΙ αυτό ΣΕΡΝονται οι πιστοί εκεί σαν τα φίδια........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπράβο ρε περσόνα πολύ καλό, πήγα να πέσω απο την καρέκλα απο τα γέλια, να είσαι καλά!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μου χετε κανει ανω κατω το θρεντακι μου :'(
Και ο παλιος που ναι αλλιως?τι του κανατε ρε?ρε κλικαδοροι τον φαγατε τον ανθρωπο? :2funny: :2funny: :2funny:

Whitey = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
McLein (alias Μεφιστοφελής, alias +30) = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

Επισκέπτης
Whitey = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

McLein (alias Μεφιστοφελής, alias +30) = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

Εμ βεβαιω βεβαιως!Αφου το λες εσυ σιγουρα ετσι θα ειναι!Για ποιο λογο να αμφιβαλουμε?

ΥΓ.Που να σπασεις και την αγαμια σου!Εκει να δεις ποσο αλλιως θα εισαι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι σας θελω... με αγωνα κ με πιστη θα κατακτησουμε τον κοσμο
κ ρουφιανιλικια φυσικα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
στην κουζινα σου γρηγορα λεμε! πειναω!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αχ αυτα τα λινκς.. λινκς ακουμε κ λινκς δεν βλεπουμε ολως τυχαιως χαχαχα
στην κουζινα σου γρηγορα λεμε! πειναω!
καλα πως μου μιλας ετσι?
υποτιθεται ειμαι δε μαστερ..
αντι να πας εσυ να κανεις τπτ να φαμε..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
σηκωθηκαν τα λαχανα να δειρουν το μαναβη πως την ειδαμε? αντε γρηγορα στην κουζινα μη φερω τον παλιο που ναι αλλιως κ τα κανει ολα μπαχαλο! που σαι μαγειρεψε κ γι'αυτον αμα ειναι να του κανουμε το τραπεζι σημερα!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το που έχει φτάσει η κατάσταση επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες... αντικατοπτρίζεται στο απόσπασμα της παρακάτω κριτικής:

Η γυναίκα είναι εκπληκτική, η ώρα ήταν 1 το πρωί, είχε βάρδια από τις 17.00 και στο δωμάτιο ήταν λες και είχε δουλέψει το πολύ δύο ώρες.
Πήρα το ακαπάκοτο και το πρωκτικό έναντι 120 Euros και ήταν από τα κάλύτερα χρήματα που ξόδεψα ποτέ!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα...
Μπουρδέλο για να σωθούμε απ' την δικτατορία της κάθε κυράτσας μέσης Ελληνίδας.

Ελληνίδες ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ξεκαβαλλήστε το καλάμι... γιατί σε λίγο καιρό με το μουνί σας απ' την αχρηστία και τις αράχνες... δεν θα μπορείτε ούτε να κατουρήσετε!

Επισκέπτης
Η γυναίκα είναι εκπληκτική, η ώρα ήταν 1 το πρωί, είχε βάρδια από τις 17.00 και στο δωμάτιο ήταν λες και είχε δουλέψει το πολύ δύο ώρες.[/u]

Και μετά σου λένε παρακάλα τη κάθε ξενέρωτη ελλεινίδα να δείξει λίγο πάθος στο κρεβάτι για να μην νομίζεις ότι είσαι νεκρόφιλος...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Και μετά σου λένε παρακάλα τη κάθε ξενέρωτη ελλεινίδα να δείξει λίγο πάθος στο κρεβάτι για να μην νομίζεις ότι είσαι νεκρόφιλος...

Εγώ ΕΥΤΥΧΩΣ επειδή λόγω δουλειάς ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό, τις έχω γράψει εδώ και χρόνια στ' αρχίδια μου κ ησύχασα! :dancing:
Φυσικά υπάρχουν κ μερικές εξαιρέσεις (που βεβαίως δεν τις αφήνω να ξεφύγουν), αλλά γενικά ΔΕΝ χάνω τον χρόνο μου με την κάθε μαλακισμένη που την μεγάλωσε η μάνα της νομίζοντας ότι είναι Πριγκήπισσα... ούτε παρακαλάω καμία!

Κι όπως είχε γράψει κάποτε ένα παλιό μέλος... "ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM... ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ" :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το που έχει φτάσει η κατάσταση επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες... αντικατοπτρίζεται στο απόσπασμα της παρακάτω κριτικής:

Η γυναίκα είναι εκπληκτική, η ώρα ήταν 1 το πρωί, είχε βάρδια από τις 17.00 και στο δωμάτιο ήταν λες και είχε δουλέψει το πολύ δύο ώρες.
Πήρα το ακαπάκοτο και το πρωκτικό έναντι 120 Euros και ήταν από τα κάλύτερα χρήματα που ξόδεψα ποτέ!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα...
Μπουρδέλο για να σωθούμε απ' την δικτατορία της κάθε κυράτσας μέσης Ελληνίδας.

Ελληνίδες ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ξεκαβαλλήστε το καλάμι... γιατί σε λίγο καιρό με το μουνί σας απ' την αχρηστία και τις αράχνες... δεν θα μπορείτε ούτε να κατουρήσετε!
υπάρχει ένα μεγάλο κενό εδώ σε αυτό που λες.
πάντα θα υπάρχουν αυτοί που χαλάνε την πιάτσα .. οπότε οι πριγκήπησσες πάντα θα βρίσκουν το παλικάρι που θα κάνει τον μαλάκα και θα τις πάρει μαζί του.
αν δεν είναι τουλάχιστον μλκας θα είναι μάγκας θα τις γαμάει και θα την κάνει. λύση δεν βρίσκω .. μόνο αδιέξοδο.
πιστεύω η μόνη λύση είναι η αμοιβαία ειληκρίνεια αλλά σπάνια θα γαμήσεις αν είσαι άντρας και πιο σίγουρο να γαμηθείς αν είσαι γυναίκα. οπότε θέλοντας και μη η πλάστιγγα γυρνάει προς τις γυναίκες όσον αναφορά την ενεργητικότητα σε τέτοια θέματα.

εμένα αυτό που με κάνει να παίρνω ανάποδες και να θέλω να σφάξω καμία είναι όταν είναι γραμμένο στο σύνταγμα να την πάρεις τηλέφωνο, το ότι θα της κάτσεις άμα της καβλώσει, και άλλα τέτοια που τα κάνουν μόνο οι άντρες(δλδ είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν, να ενδώσουν, να ζητήσουν τηλέφωνο, και και και.)... ότι να 'ναι... μαλακίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom