alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αρα γνωριζεις οτι ειμαι δικηγορος τύπεΓιατί μου τα ζάλισες με την ανάκριση τύπε απλά.Δεν είμαστε σε δικαστική αίθουσα και μου αποσπάς ομολογία
Αρα γνωριζεις οτι ειμαι δικηγορος τύπεΓιατί μου τα ζάλισες με την ανάκριση τύπε απλά.Δεν είμαστε σε δικαστική αίθουσα και μου αποσπάς ομολογία
Εκει στην διωξη βλεπετε και την ip φανταζομαι![]()
Εκει στην διωξη βλεπετε και την ip φανταζομαιαπο που εισαι δεν γνωριζει
μην λες τετοια θα τα δει ο λακης μολις γυρισει, θα χει πιει κ τα σφηνακια κ θα τον δούμε στις ειδήσεις!!!!Εκει στην διωξη βλεπετε και την ip φανταζομαι![]()
λεμε και τα ταρω![]()
μονο εκει μπορει να πιστεψεις οτι μπορεις να γαμηθεις,ξεκινα να λες και τον καφε ..
Ετσι που έχει μεταλλαχτεί ο Λάκης πως σας φαίνεται? :-
Θα γυρισει φτιαγμενος, και θα αρχισει παλι να σκοτωνει κομμουνια και να χεζει ταφουςμην λες τετοια θα τα δει ο λακης μολις γυρισει, θα χει πιει κ τα σφηνακια κ θα τον δούμε στις ειδήσεις!!!!
Τάδε έφη Alex71Η αποσταση της Ερι απο την πούτσα ειναι μονο ενα πμ τύπε.
Καποτε θα το καταλαβει.
Πες τους οτι λεμε και την πούτσα ,τι καφεδες και αηδιες..θες να στον πω;![]()
Καφέ της πούτσας δηλαδήΠες τους οτι λεμε και την πούτσα ,τι καφεδες και αηδιες..
οχι αυτα τα βλεπουν μονο οι moderated![]()
Η αποσταση της Ερι απο την πούτσα ειναι μονο ενα πμ τύπε.μονο εκει μπορει να πιστεψεις οτι μπορεις να γαμηθεις,ξεκινα να λες και τον καφε ..
Πούλησε το νικ του ο παραδόπιστος.αλλαξε διευθυνση το νικ ρε αλι. απλα πραγματα.
Θα ξαναμπείς??αααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχα
και με αυτη την θεικη ατακα σας αφηκω για αποψε, τα φιλια μου
οχι αυτα τα βλεπουν μονο οι moderatedΕκει στην διωξη βλεπετε και την ip φανταζομαι![]()
Πες τους οτι λεμε και την πούτσα ,τι καφεδες και αηδιες..
Εληξε η βάρδια...αααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχα
και με αυτη την θεικη ατακα σας αφηκω για αποψε, τα φιλια μου