memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ζητησα το πακετο βατραχος της φορθνετ και παει σφαιρα η συνδεση ;)Χειροτερος απο τον Κοσνικ εχεις καταντησει.
ζητησα το πακετο βατραχος της φορθνετ και παει σφαιρα η συνδεση ;)Χειροτερος απο τον Κοσνικ εχεις καταντησει.
Χειροτερος απο τον Κοσνικ εχεις καταντησει.γιατι εσβησες το προηγομενο μηνυμα ρε πιρφορε?![]()
που της λενε πως την πατησε ετσι?Μην το λες. Και η πασόκα η Ρόζυ τιγκα στο πμ ειναι.
φοιτητες μενουν διπλα σας ; ακου ο οικογενειαρχης σφηνακια στις 12.30 το βραδυ; σφηνακια κιολας για να κανουν παρτυ. αυριο δεν εχουν δουλειες και λενε να γινουν ντιρλα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
Και το Euphoria παρεμπιπτοντως, καλα το ειπε.όχι ρε απλά έχουν βραδιά γιουροβιζιον και τραγούδησε εξτρα
μωρο μου μην κατσουφιαζεις δε σου παει!!! ;)Χοντρό >![]()
Χοντρό >που της λενε πως την πατησε ετσι?![]()
Καυλιαρα μου, αυριο εχει τρελλη ξαπλα....δουλεια απο Τεταρτη.... ;)
Ελπιζω να μην φορας βρακι ... για να πεφτει πουτσα αβερτα...
ε μαΧοντρό >![]()
γιατι, ποια γιδα φοραει βρακι?α ρε τυπε μου θυμησες μια γκομενα μου που το σαβατοκυριακο που βρισκομασταν δεν φοραγε βρακι......ολο πουτσο ηθελε ολη μερα.....
α εισαι ο γειτονας του λακη με τα σφηνακια;![]()
![]()
![]()
![]()
α ρε τυπε μου θυμησες μια γκομενα μου που το σαβατοκυριακο που βρισκομασταν δεν φοραγε βρακι......ολο πουτσο ηθελε ολη μερα.....Καυλιαρα μου, αυριο εχει τρελλη ξαπλα....δουλεια απο Τεταρτη.... ;)
Ελπιζω να μην φορας βρακι ... για να πεφτει πουτσα αβερτα...
Η Χαλκίδα τύπε έχει τα καλύτερα μουνιά και δεν την λες και χωριόΜολις τωρα μπηκα καυλετο μου απο Χαλκιδα.....καλα μουνια οι χαλκιδεες αλλα κοτες....δεν τολμανε να κουνηθουν γιατι αν και παραδοξο, η Χαλκιδα ειναι χωριο και ο κοσμος μιλαει......και ως γνωστον η ελληνιδα δεν θελει να μαθευτει οτι γαμιεται..
α ρε τυπε μου θυμησες μια γκομενα μου που το σαβατοκυριακο που βρισκομασταν δεν φοραγε βρακι......ολο πουτσο ηθελε ολη μερα.....
Μολις τωρα μπηκα καυλετο μου απο Χαλκιδα.....καλα μουνια οι χαλκιδεες αλλα κοτες....δεν τολμανε να κουνηθουν γιατι αν και παραδοξο, η Χαλκιδα ειναι χωριο και ο κοσμος μιλαει......και ως γνωστον η ελληνιδα δεν θελει να μαθευτει οτι γαμιεται..
Η Χαλκίδα τύπε έχει τα καλύτερα μουνιά και δεν την λες και χωριό
γιατι, ποια γιδα φοραει βρακι?![]()
ε αν μαθευτει ρε βιλατζ ποιος θα την παντρευτει μετα;
Γι'αυτό κλείνουν τα εσωρουχάδικα,τέτοια λέτε και κυκλοφορούν όλες ξεβράκωτες.πολυ γουσταρω τα μουνια που δεν φορανε βρακι...
στην πλατεια συνταγματος πχΟταν ειπα για χωριο, το εξηγησα...
Αντε να το κανω πιο απλοικο
Οι Χαλκιδες αν και μουνια δυνατα, γαμνιουνται στα κρυφα...γιατι αν και ειναι Πολη, γνωριζονται μεταξυ τους
Δεν γαμιουνται οπως οι Αθηναιες που γαμιουνται στα φανερα..