erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Ερι μπαινεις απο το γραφειο με τη στολη ή εισαι σπιτι με τις πιτζαμες?
απο το γραφειο με στολη και ντονατς
Ερι μπαινεις απο το γραφειο με τη στολη ή εισαι σπιτι με τις πιτζαμες?
Ανταλλάξατε και βιογραφικά;;Πότε προλάβατε;;Αλεξουλο εσυ που τα ξερεις όλα ,ξερεις τι έχω σπουδάσει?(πέρα απο πούτσες και μαλακίες που θα πείτε)
διοικηση επιχειρησεων;Αλεξουλο εσυ που τα ξερεις όλα ,ξερεις τι έχω σπουδάσει?(πέρα απο πούτσες και μαλακίες που θα πείτε)
Οχι, δεν γνωριζω τι εχεις σπουδασει. Ποτέ δεν ρωτησα πολλά για σενα, επειδη δεν αποτελούσες στόχο. Ξέρω μόνο οσα εχεις πει εδω μεσα κατα καιρούς ή εχω ακουσει τυχαια.Αλεξουλο εσυ που τα ξερεις όλα ,ξερεις τι έχω σπουδάσει?(πέρα απο πούτσες και μαλακίες που θα πείτε)
γιατι δεν αποτελουσε στοχο ρε πιρφορε?Οχι, δεν γνωριζω τι εχεις σπουδασει. Ποτέ δεν ρωτησα πολλά για σενα, επειδη δεν αποτελούσες στόχο. Ξέρω μόνο οσα εχεις πει εδω μεσα κατα καιρούς ή εχω ακουσει τυχαια.
Και τα μπουρδέλα επιχειρήσεις είναιδιοικηση επιχειρησεων;
Να τα αποφευγεις τα πολλά ντόνατς γιατι πανε κατευθειαν στον κωλο.απο το γραφειο με στολη και ντονατς
μαλακα αμα εισαι ο παπαζολης θα σε γαμησωΚαι τα μπουρδέλα επιχειρήσεις είναι![]()
κανουμε την γυμναστικη του μπολ και τα χανω.Να τα αποφευγεις τα πολλά ντόνατς γιατι πανε κατευθειαν στον κωλο.
έλα μαλακίες ....
αμερικάνος μπάτσος στη ΝΥ , σε περιπολικό ford taurus ....
πίπες κλισέ του κώλου ....
Τωρα θα πει καμια νομικη και θα πεσουμε ξεροι.διοικηση επιχειρησεων;
γιατι δεν εχει τραπεζες εκει που εισαι για να στελνεις τα εμβασματα?Δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφη ρε τύπε, οι πληροφοριες προς τα εκει συγκλινουν.
Απλως θελει αποκλειστικοτητες και εγω δεν αδειαζω και ειμαι και μακρια.
Νωντισμός και τα μουνιά στα κάγκελα!!!γιατι δεν αποτελουσε στοχο ρε πιρφορε?μουνετο ειναι,κεγκελ κανει, δοκιμια για πιπες εχει γραψει και λες οτι δεν ειναι στοχος? γιαυτο οι μουναρες μενουνε παντα για μας τους νωντοτυπους
εσεις οι πιρφοροι εχετε θεοποιησει τα βρωμομουνα γιαυτο καταστρεψατε την Ελλαδα
Έρη τι σου λέει ο πορνικος δικονομος?Οχι, δεν γνωριζω τι εχεις σπουδασει. Ποτέ δεν ρωτησα πολλά για σενα, επειδη δεν αποτελούσες στόχο. Ξέρω μόνο οσα εχεις πει εδω μεσα κατα καιρούς ή εχω ακουσει τυχαια.
αχααχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχαχααχχαχα
γιατι δεν εχει τραπεζες εκει που εισαι για να στελνεις τα εμβασματα?![]()