azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Η δικη μου μαρτυρία συνιστα αποδειξη κατα τη γνωμη σου?
Μια μαρτυρια δε συνιστα αποδειξη,απο 5 και πανω
Η δικη μου μαρτυρία συνιστα αποδειξη κατα τη γνωμη σου?
Τσα2 ειναι η αναπληρωματική τσατσα ας πούμε?
Το 1987 βεβαιωθηκε για την αποκατασταση της δημοκρατιας?Να εύχεσαι , να μη γυρίσουμε σε εποχές 1944 ...
και με βρείς ... "απέναντι" .....
Ο παππούς μου, είχε περίστροφο στη ζώνη μέχρι το 1987.
Το καταστρεψε ο πατέρας μου στο σιδεράδικο.
μαλλον βαρεθηκε να γραψει το δευτερο "τσα"![]()
![]()
Εγώ το μόνο σημαντικό γεγονός που θυμάμαι το 87 είναι η επιχείρηση σισμίκ στο σκηνικό με την Τουρκία!Η δημοκρατία αποκαταστάθηκε επίσημα στην Ελλάδα το 75 με δημοψήφισμα και ο εμφύλιος έληξε το 49 με την συνθήκη της ΒάρκιζαςΤο 1987 βεβαιωθηκε για την αποκατασταση της δημοκρατιας?
Το εσωρουχαδικο εχει κλεισει ρε, δεν ειχε μεγαλα νουμερα.μια μουναρα δεξια ειναι λακι με καταστημα εσωρουχων και πελατισες της καλης κοινωνιας
ο εμφύλιος έληξε το 49 με την συνθήκη της Βάρκιζας
Να βαλω τη γριούλα ?Πότε θα αλλαξεις αβαταρ? Να δουμε και τιποτα αλλο δηλαδη.
Τσα με εκθέτη 2.Τσα2 ειναι η αναπληρωματική τσατσα ας πούμε?
οχι ρε μαλακα ,εχει βαλει και φωτο απο βυζιΟκ ... κι εγώ είμαι αυτή :
![]()
Να βαλω τη γριούλα ?![]()
Το 45 διορθώνωΤο 1949 εγινε η συνθηκη της Βαρκιζας? Ασχολησου με τιποτα αλλο καλυτερα.
και γω ειμαι στην διωξη χαχαχαχαχαχαχαχαχα.............με δημοψήφισμα και ο εμφύλιος έληξε το 49 με την συνθήκη της Βάρκιζας
Τύπε τα δικα της ειναι. Τοσο φουσκωμα και εξοδα εξαλλου, να μην τα επιδείξει?Οι πιθανότητες να είναι τα βυζιά σου στο άβατάρ σου,
είναι τόσες, όσες να είναι τα ... δικά μου.
Το 1949 εγινε η συνθηκη της Βαρκιζας? Ασχολησου με τιποτα αλλο καλυτερα.Εγώ το μόνο σημαντικό γεγονός που θυμάμαι το 87 είναι η επιχείρηση σισμίκ στο σκηνικό με την Τουρκία!Η δημοκρατία αποκαταστάθηκε επίσημα στην Ελλάδα το 75 με δημοψήφισμα και ο εμφύλιος έληξε το 49 με την συνθήκη της Βάρκιζας
Το 1945 εληξε ο εμφυλιος?
Βαλε την "λευκη σαν οδοντοκρεμα", ξερεις εσυ...Να βαλω τη γριούλα ?![]()
ο εμφυλιος δεν εληξε ποτε......
όχι το 49 με την παράδοση του ΔΣΕΤο 1945 εληξε ο εμφυλιος?
Το 1945 εληξε ο εμφυλιος?Το 45 διορθώνω