alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κάνε του ενα κεγκελ να ερθει στα ισα του.Ε όχι και να κάνουμε και αιδιοπλαστική για να μπήξεις εσύ το κλωνάρι σου χρυσό μου.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κάνε του ενα κεγκελ να ερθει στα ισα του.Ε όχι και να κάνουμε και αιδιοπλαστική για να μπήξεις εσύ το κλωνάρι σου χρυσό μου.
Έλα ρε τύπε...δεν το χάσαμε εντελώς ακόμαμην βαλεις καμια φωτο με πουτσα.....θα σου στειλει πμ ο αλλος ο τυπος για αλληλομαλακια και τετοια
Παπαζολη αρχιζω να τα παιρνω.Είσαι φυσιολάτρης τύπε;;
μυαλουδακι εχεις σκεψου. Μην σου λεω τα αυτονοητα. εκτος αν στα πμ σου λενε αυτα που λενε σε εμενα πχ"θελω να σε σκισω" κτλ εκει παω πάσο..![]()
Κεγκελ κάνω σε φυσιολογικές πούτσες εως μεγάλες,αυτός έχει κορμό πλατάνου σου λέει.Κάνε του ενα κεγκελ να ερθει στα ισα του.![]()
![]()
μην βαλεις καμια φωτο με πουτσα.....θα σου στειλει πμ ο αλλος ο τυπος για αλληλομαλακια και τετοια
Ντάξει ρε μωρό πως κάνεις έτσι και συ.Μόνο 21cm τον έχω :-*Κεγκελ κάνω σε φυσιολογικές πούτσες εως μεγάλες,αυτός έχει κορμό πλατάνου σου λέει.
Φαντασου την εκφραση του προσωπου ολων αυτων, οταν θα διαβασαν χθες οτι εισαι υπαστυνομος της διωξης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε ... μου λέγανε να τις συναντήσω σε μαγαζιά μέσα ... με κόσμο ...
με τίποτε ραντεβού θανάτου .....
και δίναν και τηλέφωνα ....
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι.
Μην πας, θα σε μπαγλαρώσουν.
Φαντασου την εκφραση του προσωπου ολων αυτων, οταν θα διαβασαν χθες οτι εισαι υπαστυνομος της διωξηςμυαλουδακι εχεις σκεψου. Μην σου λεω τα αυτονοητα. εκτος αν στα πμ σου λενε αυτα που λενε σε εμενα πχ"θελω να σε σκισω" κτλ εκει παω πάσο..![]()
Δεν είδες επί πόσα posts με ψήνανε να βάλω φωτό την πούτσα μου ;;;;
Και με λέγαν ... κοτα που δεν την έβαζα ;;;;
Νόμιζαν ότι θα τα πάρω και θα την έβαζα.
Μπέρδευαν την πούτσα με τη ... beretta (του κώλου).
Κανένα αδίκημα όταν υπάρχει συναίνεση ενηλίκων.laki έχεις δίκιο 100%Επειδή με ξέρετε ... ότι θέλω να τα αναλύω όλα !!!!!!!
Να με μπαγλαρώσουν για ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ γμτ το φελέκι μου ;;;
Τι μετάλλαξη είναι αυτή του Λάκη σε χεζοσκάτουλου τελευταία??
της σκατόψυχιάς...Επειδή με ξέρετε ... ότι θέλω να τα αναλύω όλα !!!!!!!
Να με μπαγλαρώσουν για ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ γμτ το φελέκι μου ;;;
Δηλαδη θα το πηραν χαλαρα ολοι ε?Βρε παπάρα νομικέ ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ , ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PM
ΣΕ ΆΛΛΟ ΧΡΉΣΤΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ;;;;
Δηλαδη θα το πηραν χαλαρα ολοι ε?![]()
Φαντασου την εκφραση του προσωπου ολων αυτων, οταν θα διαβασαν χθες οτι εισαι υπαστυνομος της διωξης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()