gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποιοι ηταν αυτοι τυπε;πουστηδες που θελαν να τους γαμησεις;Και ραντεβού γιατί ζήταγαν ;;;
Και ήταν προφίλ με posts>>500 ...
και όχι φρέσκα ....
ποιοι ηταν αυτοι τυπε;πουστηδες που θελαν να τους γαμησεις;Και ραντεβού γιατί ζήταγαν ;;;
και όχι φρέσκα ....
Λές να τα έστελνε ο Lopez με ντεμεκ προφίλ![]()
![]()
οχι δεν ξερω γερμανικαεισαι γερμανομαθης τελικα;
ποιοι ηταν αυτοι τυπε;πουστηδες που θελαν να τους γαμησεις;
μπορει να παρακολουθουσε καιρο το σαϊτεσυ μανα μου που δηθεν εισαι νεος.. μαλλον ξερεις καλυτερα απο εμενα ;)
Ναι μάνα μου...Αν μπεις και διαβάσεις 50 post καταλαβαίνεις το πνεύμα.Δεν είναι αστροφυσική!!Πάντω αν είσaι περίεργη γα την ταυτότητά μου κάνε με add στο fb ;)εσυ μανα μου που δηθεν εισαι νεος.. μαλλον ξερεις καλυτερα απο εμενα ;)
υπήρχαν και σαύρες, γραμμένες στα μητρώα θ[size=24pt]υ[/size]λέων από τη γέννησή τους ....
Παρακολουθούσε καιρο ομως το σάιτ![]()
![]()
Παρακολουθούσε καιρο ομως το σάιτεσυ μανα μου που δηθεν εισαι νεος.. μαλλον ξερεις καλυτερα απο εμενα ;)
Κλώνος δεν είμαι κανενός..αλλά την έχω σαν κλωνάρι πλατάνου αν ψήνεσαιΚλασσική ατακα κλώνου
Και ραντεβού γιατί ζήταγαν ;;;
και όχι φρέσκα ....
ναι ρε τυπε που ειναι το περιεργο;2200 επισκεπτες ειναι καθε μερα ονλαιν.....μπορει να παρακολουθουσε καιρο το σαϊτ![]()
εμενα μου στειλαν κατα καιρους κατι τυποι που θελαν λεει να μου παρουν πιπα,να κανουμε παρτουζες κλπ.....ενας ηθελε να γαμησω αυτον και την γυναικα του μαζι.....ωραια πραγματα εδω στο μπουγυναικεία προφίλ ήταν ...
τσέκαρα τα ποστ τους ....
και είχαν πολλά ποστ ...
και δεν ήταν φρέσκα προφίλ ....
κάποια που διάβασα πάντα, γιατί τα περισσότερα σβήστηκαν αδιάβαστα ....
Είσαι φυσιολάτρης τύπε;;Θα παιξει φωτο τύπε?
Ε όχι και να κάνουμε και αιδιοπλαστική για να μπήξεις εσύ το κλωνάρι σου χρυσό μου.
Ε όχι και να κάνουμε και αιδιοπλαστική για να μπήξεις εσύ το κλωνάρι σου χρυσό μου.Κλώνος δεν είμαι κανενός..αλλά την έχω σαν κλωνάρι πλατάνου αν ψήνεσαι
Θα παιξει φωτο τύπε?Κλώνος δεν είμαι κανενός..αλλά την έχω σαν κλωνάρι πλατάνου αν ψήνεσαι
Είσαι σφιχτή χρυσή μου;; :-*Ε όχι και να κάνουμε και αιδιοπλαστική για να μπήξεις εσύ το κλωνάρι σου χρυσό μου.
μην βαλεις καμια φωτο με πουτσα.....θα σου στειλει πμ ο αλλος ο τυπος για αλληλομαλακια και τετοιαΕίσαι φυσιολάτρης τύπε;;