Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.828
Πόντοι
2.606
ο αλλος ειχε κατεβασει και σεντονι υπερδιπλο του προτζεκτορα απο το ταβανι για να χωρεσει αλλα που...  :rolleyes:
παντως τυποι μου για να μην ειμαστε αυστηροι με τον λακη πιστευω οτι ηθελε πρωτα να την περιποιηθει πριν την βγαλει σε κοινη θεα ,να την παει σε εναν μπαρμπερη πρωτα για κοντρα ξυρισμα λεπιδατο να την κανει λαμπικο και μετα λιγο μιζαμπλι στο κομμωτηριο για να της προσδοσει ενα ξεχωριστο τονο μια διαφορετικοτητα  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ο αλλος ειχε κατεβασει και σεντονι υπερδιπλο του προτζεκτορα απο το ταβανι για να χωρεσει αλλα που...  :rolleyes:
παντως τυποι μου για να μην ειμαστε αυστηροι με τον λακη πιστευω οτι ηθελε πρωτα να την περιποιηθει πριν την βγαλει σε κοινη θεα ,να την παει σε εναν μπαρμπερη πρωτα για κοντρα ξυρισμα λεπιδατο να την κανει λαμπικο και μετα λιγο μιζαμπλι στο κομμωτηριο για να της προσδοσει ενα ξεχωριστο τονο μια διαφορετικοτητα  :grin:

χθες το βράδυ είχαμε εν θερμώ κατάσταση, δεν κάναμε καλλιστεία, διαμετρήματα συγκρίναμε.

οτιδήποτε τώρα πια μας δείξει θα είναι fake, χάθηκε το momentum.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε ναι ..Ηθελα να'ξερα απ΄όλες όσες έχουν περάσει απο δω μέσα που χαριεντιζόσουνα,έχεις πηδήξει ποτέ καμιά?Ενα ναι ή ένα οχι πες!!Μπέσα όμως όχι μαλακίες!!Εγώ το λέω ποτέ και με κανέναν.

γυρισες με το ψεμμα στη γλωσσα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Χτες το μεσημέρι,έχουμε πάει για μπάνιο με κολλητό σε παραλία των νοτίων προαστίων. Κάποια στιγμή σκάνε 2 γκόμενες ελλεηνίδες...Αράζουνε καμιά 10αρία μέτρα μακριά μας.Γδύνονται και μένουν με κάτι στριγκάρες !!! Τα βυζιά καλυμένα...Οι γκόμενες τσόντα..Βαμένες,νυχάρες,τατουάζ,τσιμπουκόφατσες..Ειδικά η μία ,η μελαχρινή.Η καστανόξανθη ήταν λίγο πιο μαζεμένη.Η μελαχρινή τίγκα στην κυταρίτιδα,αλλά το κορμί ήταν καύλα..Μας έχουνε κοζάρει βέβαια και η μελαχρινή γυρνάει πλάτη και τραβάει κάτι στησίματα ρε παιδιά -δήθεν και καλά να φτιάξει την πετσέτα,να πιάσει το τσαντάκι.....μας έφυγε ο τάκος !! Αφού λοιπόν η καριόλα μας έχει καυλώσει με τις πόζες της,ξαπλώνει,πάντα με πλάτη σε ΄μας και αρχίζει να χαϊδεύει το ένα κωλομάγουλο...για αρκετή ώρα και επιδεικτικά....Οι ματιές βέβαια δίνουν και παίρνουν...
Σε κάποια φάση εμείς βουτίξαμε...Αυτές κοιτούσαν...δεν περιαυτολογώ,αλλά και οι δύο είμαστε φορτωμένοι και γραμμωμένοι...κοινώς δεν περνάμε απαρατήρητοι από πουθενά...
Μετά από κάμποση ώρα,μου λέει ο τσιμπιτός,θα πάω να πω μια κουβέντα...Αυτός κάνει κανένα τσιγαράκι που και που,είχε πακέτο μαζί του και επειδή οι γκόμενες ήταν ψιλοφουγάρα,πήγε για άναμα,δήθεν χάσαμε τον αναπτήρα μας...Ε να μην τα πολυλογώ...οκ δεν τον έβρισαν,αλλά πολύ πάγος και σνομπ οι γκόμενες...Για να προλάβω, ο φίλος είναι και μορφωμένο παιδί και ευγενικό..Είναι και γλυκιά φάτσα,εμένα είναι λίγο αγριεμένη..αλλά....
Επίλογος...δεν περίμενα διαφορετικό αποτέλεσμα...

Επισκέπτης
ο lakis 33 θα μας έδειχνε κάτι που ήθελε δύο οθόνες ντεμέκ?

the fast the car the smaller the dick είναι ο τύπος.

So I'm kinda John Holmes.

old-car.gif

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Χτες το μεσημέρι,έχουμε πάει για μπάνιο με κολλητό σε παραλία των νοτίων προαστίων. Κάποια στιγμή σκάνε 2 γκόμενες ελλεηνίδες...Αράζουνε καμιά 10αρία μέτρα μακριά μας.Γδύνονται και μένουν με κάτι στριγκάρες !!! Τα βυζιά καλυμένα...Οι γκόμενες τσόντα..Βαμένες,νυχάρες,τατουάζ,τσιμπουκόφατσες..Ειδικά η μία ,η μελαχρινή.Η καστανόξανθη ήταν λίγο πιο μαζεμένη.Η μελαχρινή τίγκα στην κυταρίτιδα,αλλά το κορμί ήταν καύλα..Μας έχουνε κοζάρει βέβαια και η μελαχρινή γυρνάει πλάτη και τραβάει κάτι στησίματα ρε παιδιά -δήθεν και καλά να φτιάξει την πετσέτα,να πιάσει το τσαντάκι.....μας έφυγε ο τάκος !! Αφού λοιπόν η καριόλα μας έχει καυλώσει με τις πόζες της,ξαπλώνει,πάντα με πλάτη σε ΄μας και αρχίζει να χαϊδεύει το ένα κωλομάγουλο...για αρκετή ώρα και επιδεικτικά....Οι ματιές βέβαια δίνουν και παίρνουν...
Σε κάποια φάση εμείς βουτίξαμε...Αυτές κοιτούσαν...δεν περιαυτολογώ,αλλά και οι δύο είμαστε φορτωμένοι και γραμμωμένοι...κοινώς δεν περνάμε απαρατήρητοι από πουθενά...
Μετά από κάμποση ώρα,μου λέει ο τσιμπιτός,θα πάω να πω μια κουβέντα...Αυτός κάνει κανένα τσιγαράκι που και που,είχε πακέτο μαζί του και επειδή οι γκόμενες ήταν ψιλοφουγάρα,πήγε για άναμα,δήθεν χάσαμε τον αναπτήρα μας...Ε να μην τα πολυλογώ...οκ δεν τον έβρισαν,αλλά πολύ πάγος και σνομπ οι γκόμενες...Για να προλάβω, ο φίλος είναι και μορφωμένο παιδί και ευγενικό..Είναι και γλυκιά φάτσα,εμένα είναι λίγο αγριεμένη..αλλά....
Επίλογος...δεν περίμενα διαφορετικό αποτέλεσμα...

Δν επρεπε σε αυτες να παει ρε τυπε,επρεπε να ειχατε καμια γνωστη σας/φιλη σας να καθεστε μαζι της και οι αλλες να κοιταζουν και να ζηλευουν  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα σας. Περιμένετε να βγω για να βάλετε πουτσες; Επίτηδες το κάνετε; αφού ξέρετε μόνο εδω αν δω καμιά γιατι σε βαφτίσεις δεν πάω.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν το πιστεύεις  ε?Κι όμως είναι αλήθεια,ας βρεθεί έστω ένας να πει εδω ναι εχω πηδηξει αλιντι αλλά θέλω κι αποδείξεις.Τι τατού έχω και που!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Καλημέρα σας. Περιμένετε να βγω για να βάλετε πουτσες; Επίτηδες το κάνετε; αφού ξέρετε μόνο εδω αν δω καμιά γιατι σε βαφτίσεις δεν πάω.

που κολλαν οι βαφτισεις? :think: αποφευγεις τις κοσμικες εμφανισεις? :grin:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εγω αλί μου σε πιστεύω.  :grin:
Αφηνουν και καλά υποννοουμενα για παρτη μου οι γελοιοι λες και ειμαι ατομο που θα ειχα προβλημα να πω  αν γαμηθηκα με κανεναν απο δω.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αφηνουν και καλά υποννοουμενα για παρτη μου οι γελοιοι λες και ειμαι ατομο που θα ειχα προβλημα να πω  αν γαμηθηκα με κανεναν απο δω.

'ετσι ,έτσι ....υποκοίμενα ,καθάρματα  :headbang:

..για βάλε καμμιά καλή τώρα  :rolleyes: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom