memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
καλα μην παθεις και τιποτα..... εδω εχει γραψει μεχρι και κριτικη για τον αλεξ η λεγαμενηΩ ρε πούστη μουουου..τι λαβράκι ήτο αυτοοοοο!!!!!!!!!
καλα μην παθεις και τιποτα..... εδω εχει γραψει μεχρι και κριτικη για τον αλεξ η λεγαμενηΩ ρε πούστη μουουου..τι λαβράκι ήτο αυτοοοοο!!!!!!!!!
Σιγα το λαβρακι.Ω ρε πούστη μουουου..τι λαβράκι ήτο αυτοοοοο!!!!!!!!!
Για κοπέλα ιερόδουλη μιλάτε ρε χαμένα?καλα μην παθεις και τιποτα..... εδω εχει γραψει μεχρι και κριτικη για τον αλεξ η λεγαμενη
οχι μαναρι μου, κανονικη....ελλεηνιδα....ξερεις.....Για κοπέλα ιερόδουλη μιλάτε ρε χαμένα?
Οχι βεβαια.Για κοπέλα ιερόδουλη μιλάτε ρε χαμένα?
Πρεπει να μπαίνω συχνότερα ,εχω χασει τόμους.Τωρα θέλω να μου πεις ποια είναι??Σιγα το λαβρακι.
Κάπου εδώ αρχίζουν τα φίδια.5-10 είμαστε όλες κι όλες κι εσύ έχεις πηδήξει ήδη τις 2?Παραπάνω???Οχι βεβαια.
Και ποιος ειπε οτι προκειται για "μία"?
Ξέρω ..ναι μακρυά απο σέναοχι μαναρι μου, κανονικη....ελλεηνιδα....ξερεις.....
Πρεπει να μπαίνω συχνότερα ,εχω χασει τόμους.Τωρα θέλω να μου πεις ποια είναι??
Κάπου εδώ αρχίζουν τα φίδια.5-10 είμαστε όλες κι όλες κι εσύ έχεις πηδήξει ήδη τις 2?Παραπάνω???
απο αυτες τις 5-10 βγαλε τις 3-4 που αξιζατε απο την λιστα.Μενουν 6.Απο αυτες βγαλε τις 2-3 που ψιλοβλεποντανΠρεπει να μπαίνω συχνότερα ,εχω χασει τόμους.Τωρα θέλω να μου πεις ποια είναι??
Κάπου εδώ αρχίζουν τα φίδια.5-10 είμαστε όλες κι όλες κι εσύ έχεις πηδήξει ήδη τις 2?Παραπάνω???
Επειδη δεν σε θελει καμια ρε μπαγασα εχουν τραγικο γουστο;Οι Ελληνιδες κυριως αλλα γενικα οι γυναικες εχουν τραγικο γουστο......
Ε ναι ..Ηθελα να'ξερα απ΄όλες όσες έχουν περάσει απο δω μέσα που χαριεντιζόσουνα,έχεις πηδήξει ποτέ καμιά?Ενα ναι ή ένα οχι πες!!Μπέσα όμως όχι μαλακίες!!Εγώ το λέω ποτέ και με κανέναν.
Την "είχατε" για αξιόπιστη, Λουλούδι μου;
Για ειλικρινή.
αν το ηθελα ξυρισμενο θα ελεγα ξυρισμα!!!
κλαδεμα= ψαλιδισμα, μην ψαχνουμε να το βρουμε!!!