Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.137
- Πόντοι
- 12.756
τυπε αργεις στο ριφρες πρεπει να σε προπονησει ο κοσμας για γυρνα δυο σελίδες πίσω
τυπε οτι ειναι 2 σελιδες πισω ειναι παρελθον ...
τυπε αργεις στο ριφρες πρεπει να σε προπονησει ο κοσμας για γυρνα δυο σελίδες πίσω
ποτέ δεν είναι αργά, να δοκιμάσεις αριστερό πούτσο ...Δεν έχω πάρει αριστερό,όλο με δεξιούς συναναστρέφομαι...αλλά νομίζω πως θα ΄χε πρόβλημα ένας αριστερός να μου κάνει γλυφομούνι και ιδεολογικό και ψυχολογικό!Ξέρεις τι είναι μετά απο τόσες αφάνες που ΄χεις γλύψει να διαπιστώσεις οτι υπάρχει και μουνί-γουλί??
ε μοντ ειμαι σιγα μην παρακολουθω και το φορουμΤο ελεγε τις προαλλες και ελεγε "λευκη σαν οδοντοκρεμα". Ούτε εσυ παρακολουθεις το φορουμ??
ποτέ δεν είναι αργά, να δοκιμάσεις αριστερό πούτσο ...
σε ενημερώνω, δε, ότι υπάρχουν πολλά αριστερά μουνιά - γουλί!!
Xαρα μου, αυτο δεν θα γινει ποτέ για καμία.Μήπως θα ήταν καλύτερα να στραφεις εσύ προς τα αριστερά???
ζητω το πασοκ φιλεθα γραφτω το πρωι στην δεξια
και το κομμα τις νοτιας κορεαςζητω το πασοκ φιλε
Α σ'αυτο το σημειο διαφωνησες!!!Αριστερα ειπαμε. Οχι πασοκικά.
Xαρα μου, αυτο δεν θα γινει ποτέ για καμία.
Προσυπογραφω.ποτέ δεν είναι αργά, να δοκιμάσεις αριστερό πούτσο ...
σε ενημερώνω, δε, ότι υπάρχουν πολλά αριστερά μουνιά - γουλί!!
ζητω το πασοκ φιλε
Κλαψε.πρεπει να σαλιαρίζεις εδω μεσα
Αριστερα ειπαμε. Οχι πασοκικά.
Προσυπογραφω.
Πριν.πριν δεις το μουνι τους ρωτας αν ειναι αριστερες ή μετα ?
ρε μαλακα τι εγινε σηκωνουν κεφαλι εδω και τα ρεζιλια της πιατσας;εσενα το μουνι σου ειναι γυαλι ?
Δεν έχω πάρει αριστερό,όλο με δεξιούς συναναστρέφομαι...αλλά νομίζω πως θα ΄χε πρόβλημα ένας αριστερός να μου κάνει γλυφομούνι και ιδεολογικό και ψυχολογικό!Ξέρεις τι είναι μετά απο τόσες αφάνες που ΄χεις γλύψει να διαπιστώσεις οτι υπάρχει και μουνί-γουλί??
Προς το παρον ειμαστε συμμαχοι...Α σ'αυτο το σημειο διαφωνησες!!!
ποσες φορες εχεις ρωτησει????Ήταν καλή;
Προς το παρον ειμαστε συμμαχοι...