Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Eιναι τραγουδιστης ο Μπολντης τυπε  :grin:

Οχι ρε ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις πλεον τοσα χρηματα σαν νεοεμφανιζομενος

Η μαλακια με σενα ρε τυπε ξερεις ποια ειναι; Οτι μιλας πολυ και μετα στα φερνει η ζωη τουμπα και εσυ κανεις κωλοτουμπα. Σκεψου οτι απο εκει που ελεγες α) για τους πληροφορικαριους οτι ειναι οι πιο πλουσιοι στον κοσμο και β) οτι ο στρατος ειναι μια ανοησια, στα εφερε η ζωη να πας λιμενικο ως μονιμας! Και αντι αυτο να σου γινει μαθημα συνεχιζεις στο ιδιο βιολι. Φιλικα στα λεω αυτα, μπας και αλλαξεις λιγο μυαλο και σκεφτεσαι περισσοτερο το τι λες. Να εχεις παντα κατα νου οτι δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον.

Κατα τα αλλα οι υπολοιποι που κανιβαλιζετε το Μπολντη ειστε μεγαλοι μαλακες, οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και δουλειες δεν υπαρχουν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εσύ Μαστεράκη 21 ,είσαι πλοίαρχος ;  :2funny: :2funny: :2funny:

01Inner_635.jpg

Το φάντασμα του καπετάνιου του “Τιτανικού”

Ζεύγος Βρετανών πουλάει ένα σπίτι στο Στάφορντσιρ, στο οποίο έμενε κάποτε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” Έντουαρντ Τζον Σμιθ, εξαιτίας της παραφυσικής δραστηριότητας, την οποία υποπτεύονται ότι προκαλεί το φάντασμα του πλοιάρχου.
Με τιποτα ρε δεν θα πηγαινα για πλοιαρχος..Πολυ αγχωδης δουλεια και τρομερες ευθυνες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eιναι τραγουδιστης ο Μπολντης τυπε  :grin:

Η μαλακια με σενα ρε τυπε ξερεις ποια ειναι; Οτι μιλας πολυ και μετα στα φερνει η ζωη τουμπα και εσυ κανεις κωλοτουμπα. Σκεψου οτι απο εκει που ελεγες α) για τους πληροφορικαριους οτι ειναι οι πιο πλουσιοι στον κοσμο και β) οτι ο στρατος ειναι μια ανοησια, στα εφερε η ζωη να πας λιμενικο ως μονιμας! Και αντι αυτο να σου γινει μαθημα συνεχιζεις στο ιδιο βιολι. Φιλικα στα λεω αυτα, μπας και αλλαξεις λιγο μυαλο και σκεφτεσαι περισσοτερο το τι λες. Να εχεις παντα κατα νου οτι δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον.

Κατα τα αλλα οι υπολοιποι που κανιβαλιζετε το Μπολντη ειστε μεγαλοι μαλακες, οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και δουλειες δεν υπαρχουν.

ειναι οι πιο πλουσιοι στον κοσμο αλλα βρισκονται σε άλλες χωρες. Η Ελλαδα δεν ειναι για τέτοιες δουλειες. Υπαρχει τρομερη γραφειοκρατια. Ο στρατος ετσι οπως ειναι εμενα δεν μου αρεσει γιατι ειναι υποχρεωτικος βλεπεις τον ναυτη να τριγυριζει μπουρδελο μεσα στην σχολη που ολοι ειναι τέντα. Με λιγα λογια μας κοροιδευει και δεν σεβεται τον χώρο. Διωξτον εφοσον δεν γουσταρει και βάλε εθελοντικη θητεια με πληρωμη.Αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Τα ιδια λεω με αυτα που ελεγα.

Οσο για αυτους που με κανιβαλιζουν οπως λες ... ελεος απλα δεν ξέρουν τι τους γινεται και το κανουν απο αντιδραση.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686

Ρε Μπολντη ,θα μου γνωρίσεις καμιά
συνάδελφό σου από το Λιμενικό ;  :rockon: :rockon:

Σου δίνω 18 ευρώ ,για κάθε γνωριμία !

( 20 δεν σου δίνω ,διότι με 20 θα πάρω την Γιάννα στο Φ 66 !  :rockon:)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυσκολη εγγραφη πες τους εσυ ποσα σου δινουν και ποσες ωρες σε εχουν να δουλευεις και αμα δεν σε βριζει ο προισταμενος ή δεν στην λέει

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
δυσκολη εγγραφη πες τους εσυ ποσα σου δινουν και ποσες ωρες σε εχουν να δουλευεις και αμα δεν σε βριζει ο προισταμενος ή δεν στην λέει

Αστο, εγω δεν ειμαι και το καλυτερο παραδειγμα για να υποστηριξεις το επιχειρημα σου  :grin:  σαν επιχειρημα παντως στεκει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αστο, εγω δεν ειμαι και το καλυτερο παραδειγμα για να υποστηριξεις το επιχειρημα σου  :grin:  σαν επιχειρημα παντως στεκει.

Εσυ μπορει να εισαι 1 στους 100 ομως.

Το ξερω οτι στέκουν τα επιχειρηματα μου και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εκατσα να τα συζητήσω. Με σενα που μπορει να συζητησει κάποιος δεν έχω προβλημα.

Το έχω ψάξει πολυ το θεμα απο τοτε που τελειωσα με την θητεια το έψαχνα καθε μερα και εχω παει και σε συνεντευξεις και παντου.
250 το 4ωρο για τεχνικος τωρα και η εκπαιδευση 2 εβδομαδες απληρωτη. Απλα γελάς και φευγεις.

Επισκέπτης
Η αγορα της Ελλαδας ειναι γτπ σε πολλα επαγγελματα , βαλε λογιστες βαλε εμποροπλοιαρχους

Γιατί να δουλέψει στην ελλάδα ο έλλην εμποροπλοίαρχος ;;;;;;;
Μαλακιούλες.
Η ναυτιλία έχει δουλειά πάντα.
Απλά δεν μπορούν να δουλεύουν συνέχεια και μέχρι μεγάλη ηλικία.
Αλλά έχουν δουλειά και γαμάτους μισθούς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί να δουλέψει στην ελλάδα ο έλλην εμποροπλοίαρχος ;;;;;;;
Μαλακιούλες.
Η ναυτιλία έχει δουλειά πάντα.
Απλά δεν μπορούν να δουλεύουν συνέχεια και μέχρι μεγάλη ηλικία.
Αλλά έχουν δουλειά και γαμάτους μισθούς.

Ο γαματος μισθος προυποθετει 6 μηνες στο γκαζαδικο να σε τρωει η αλμυρα και η λαμαρινα. Τα λεφτα δεν χαριζονται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για μερικους τα λεφτα δεν ειναι το πάν τους αρκουν λιγοτερα για να έχουν οικογενεια και φιλους κτλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ο γαματος μισθος προυποθετει 6 μηνες στο γκαζαδικο να σε τρωει η αλμυρα και η λαμαρινα. Τα λεφτα δεν χαριζονται
Στα ταχυπλοα ο καπτεν παιρνει κοντα στα 8 χιλιαρικα τον μηνα.και δουλευει το πολυ ενα 10ωρο την μερα.Στα γκαζαδικα ναι μεν ειναι οπως τα λες αλλα για αυτο το 6μηνα θα παρει κανα 20αρικο τον μηνα,και το υπολοιπο 6μηνο να ειναι αραχτος.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Που είσαι τύπε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά αυτά που γράφονται στις τελευταίες σελίδες  :grin:

Εδω τριγυρω  :grin:  τον εχουνε βαλει κατω τον Μπολντη ρε τυπε και τον κανιβαλιζουνε επειδη λεει πηγε λιμενικος. Και το παιζει υπερανω ο παπαρας ο Λακης που τα εχει βρει ολα ετοιμα απο τον μπαμπα και τη μαμα και εβγαλε φραγκα στα χρονια της φουσκας πουλωντας υπερτιμημενα τσιμεντα. Χρονια που και ενας ουρακοταγκος εβγαζε λεφτα. Ας βγαινανε τωρα στην αγορα εργασιας ολοι αυτοι να βλεπανε τη γλυκα. Που ξερουν σε τι οικονομικη κατασταση ειναι η οικογενεια του αλλου; Μπορει να χρωστανε, να υπαρχει στη μεση προβλημα υγειας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδω τριγυρω  :grin:  τον εχουνε βαλει κατω τον Μπολντη ρε τυπε και τον κανιβαλιζουνε επειδη λεει πηγε λιμενικος. Και το παιζει υπερανω ο παπαρας ο Λακης που τα εχει βρει ολα ετοιμα απο τον μπαμπα και τη μαμα και εβγαλε φραγκα στα χρονια της φουσκας πουλωντας υπερτιμημενα τσιμεντα. Χρονια που και ενας ουρακοταγκος εβγαζε λεφτα. Ας βγαινανε τωρα στην αγορα εργασιας ολοι αυτοι να βλεπανε τη γλυκα. Που ξερουν σε τι οικονομικη κατασταση ειναι η οικογενεια του αλλου; Μπορει να χρωστανε, να υπαρχει στη μεση προβλημα υγειας.

Α καλα εισαι.. τωρα τελειωσανε αυτα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στα ταχυπλοα ο καπτεν παιρνει κοντα στα 8 χιλιαρικα τον μηνα.και δουλευει το πολυ ενα 10ωρο την μερα.Στα γκαζαδικα ναι μεν ειναι οπως τα λες αλλα για αυτο το 6μηνα θα παρει κανα 20αρικο τον μηνα,και το υπολοιπο 6μηνο να ειναι αραχτος.
Συγγενης παντως πρωτος μηχανικος σε γκαζαδικα δεν επαιρνε τετιους μισθους. Και αντιμετωπιζε και δυσκολια να βρει δουλεια λιγα χρονια πριν παρει συνταξη.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Τα λεφτα που λες τυπε ειναι καθαρα ή μεικτα; Και μιλαμε για τελικο ποσο ή παιζουν και μπονους; Και τελος αυτο ειναι το μεγιστο που φτανει ενας που ασχολειται με τη θαλασσα ή μπορει να παει και πιο πανω;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τα λεφτα που λες τυπε ειναι καθαρα ή μεικτα; Και μιλαμε για τελικο ποσο ή παιζουν και μπονους; Και τελος αυτο ειναι το μεγιστο που φτανει ενας που ασχολειται με τη θαλασσα ή μπορει να παει και πιο πανω;
Καθαρα στην τσεπη.Αυτο ειναι το μεγιστο για τα πληρωματα,ο μισθος του καπετανιου δηλαδη.
Βεβαια μιλαω για ταχυπλοα,για τα συμβατικα ειναι λιγο πιο κατω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Συγγενης παντως πρωτος μηχανικος σε γκαζαδικα δεν επαιρνε τετιους μισθους. Και αντιμετωπιζε και δυσκολια να βρει δουλεια λιγα χρονια πριν παρει συνταξη.
Αλλο πρωτος μηχανικος,αλλο καπετανιος.Παιζει ρολο και σε τι σημαια πηγαινε,σε ποια εταιρια.
Μου κανει εντυπωση παντως,γιατι οι μηχανικοι εχουν ζητηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom