Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αν γαμας τοσο ευκολα,μαλλον εισασι αλλου κι οχι στιο γκρις  ;)

Εγω δεν εγραψα καπου οτι γαμαω τοσο ευκολα...
Αλλα καταλαβα ΣΙΓΟΥΡΑ οτι ο Μπολντις ΔΕΝ γαμαει !!!!

Δεν χρειαζεται να ξερεις τον αλλον για να καταλαβεις πως κινειται...αυτο που εγραψε εξηγει τα εκδικητικα του ενστικτα στο "ωραιο" φυλο  :2funny:
Και το αναφερω στον συγκεκριμενο γιατι θυμαμαι καπιοιες φορες που εγραφε στους υπολοιπους πως να βγαλουν γκομενα...χορο ντισκο στην πιστα..κουστουματο γραβατουλα κτλ κτλ  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
εγω δε λεω μαλακιες ομως

Σε σώμα ασφαλείας δουλεύω. ;)

Στο Λιμενικό όπως σωστά έγραψε κι ο BMW τα πιο πολλά τα παίρνουν οι ΜΥΑ λόγω βατραχοσυντήρησης,διπλά συντάξιμα και διάφορα "έξτρα".

Στα πλωτά έχω γνωστούς που εμπιστεύομαι και μου λένε τι τρέχει.Δεν ανήκω σε Λιμενικό αλλά γνωστά είναι αυτά. ;)

Η ουσία είναι ότι έχουν κόψει πάρα πολύ σε σώματα ασφαλείας γενικότερα αλλά κάτι γίνεται ακόμη. :grin:

Επίσης είναι γνωστό ότι το βύσμα είτε για καλές μεταθέσεις είτε για καλή θέση ισχύει και βασιλεύει σε αρκετές περιπτώσεις.

Οκ?

Επισκέπτης

Στο Λιμενικό όπως σωστά έγραψε κι ο BMW τα πιο πολλά τα παίρνουν οι ΜΥΑ λόγω βατραχοσυντήρησης,διπλά συντάξιμα και διάφορα "έξτρα".

Αυτά που ξέρουν ελάχιστοι , είναι τα "εξτραδάκια" που τσιμπάνε οι ... ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ...

περισσότερα όταν έχω κέφια ........

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αυτά που ξέρουν ελάχιστοι , είναι τα "εξτραδάκια" που τσιμπάνε οι ... ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ...

Από παντού τσιμπάνε έξτρα,το θέμα είναι ότι αρκετά έχουν κοπεί κι άλλα όχι. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Στα πλωτά έχω γνωστούς που εμπιστεύομαι και μου λένε τι τρέχει.Δεν ανήκω σε Λιμενικό αλλά γνωστά είναι αυτά. ;)

πες μας ποια ειναι τα διαφορα επιπλεον "εξτρα" της ΜΥΑ και ποιο συγκεκριμενα ειναι το πολυ χρημα στα πλωτα να απολαυσουμε

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6

παλια βγαζαν πολλα κ ψιλοκωβαραγανε..τωρα οπως κι ολοι εχουν παρει τα τρια μου
κι οσον αφορα εφααξ συνταξεις κι αλλα μαγικα ,απλα δεν προβλεπονται 300,στο μηνιαιο συνταξιοδοτικο ,κι αυτα εαν κι εφοσον,,,

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
πες μας ποια ειναι τα διαφορα επιπλεον "εξτρα" της ΜΥΑ και ποιο συγκεκριμενα ειναι το πολυ χρημα στα πλωτα να απολαυσουμε
Μεγάλε...Άσε το υφάκι.Σου είπα ότι δουλεύω ο ίδιος σε σώμα ασφαλείας γι αυτό αν δεν είσαι συνάδελφος να ασχοληθώ παραπάνω απόλαυσε τίποτα άλλο. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μεγάλε...Άσε το υφάκι.Σου είπα ότι δουλεύω ο ίδιος σε σώμα ασφαλείας γι αυτό αν δεν είσαι συνάδελφος να ασχοληθώ παραπάνω απόλαυσε τίποτα άλλο. ;)

ειδες ποσο ευκολο ειναι να δειχνεις οτι λες μαλακιες? ενα ποστ αποσταση. φευγοντας βαλτα με τον εαυτο σου οχι με μενα. μονος σου το προκαλεσες στον εαυτο σου.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ειδες ποσο ευκολο ειναι να δειχνεις οτι λες μαλακιες? ενα ποστ αποσταση. φευγοντας βαλτα με τον εαυτο σου οχι με μενα. μονος σου το προκαλεσες στον εαυτο σου.
:2funny:

Τι λες ρε φίλε,καλά οκ ό,τι πεις!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny:

Τι λες ρε φίλε,καλά οκ ό,τι πεις!

;)

α και αλλη φορα λιγοτερο πιστη σε ο,τι λενε οι φιλοι μας. λενε το ιδιο υπερβολες οσο λενε και οσοι δεν ειναι φιλοι μας. εχει να κανει με τον ανθρωπο και οχι με τη φιλια.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
εγω λεω μεγαλε. εσυ λες αλλα οταν ερωτασαι παυεις να ομιλεις  :grin:
Τι να σου πω ρε σειρά με δουλεύεις?  :2funny:

Θες και λεπτομέρειες...Τι δουλειά κάνεις δεν είπες όμως,το παρέλειψες. ;)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Α δεν απαντάς ε... :2funny:

Μήπως θες να σου στείλω και φωτογραφίες,ονόματα και αριθμούς πινακίδων?  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για ένα πράγμα παραδέχομαι τον lopez. Ξέρει σχεδόν τα πάντα για τους πάντες εδώ μέσα, έχει ξεβρακώσει κόσμο αβέρτα, και ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ούτε ένα προσωπικό στοιχείο και αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με μέλη εκτός bou.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για ένα πράγμα παραδέχομαι τον lopez. Ξέρει σχεδόν τα πάντα για τους πάντες εδώ μέσα, έχει ξεβρακώσει κόσμο αβέρτα, και ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ούτε ένα προσωπικό στοιχείο και αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με μέλη εκτός bou.

μην βαζεις και στοιχημα... :tooth:

Επισκέπτης
Για ένα πράγμα παραδέχομαι τον lopez.
1. Ξέρει σχεδόν τα πάντα για τους πάντες εδώ μέσα,
2. έχει ξεβρακώσει κόσμο αβέρτα, και
3. ο ίδιος δεν έχει αποκαλύψει ούτε ένα προσωπικό στοιχείο και
4. αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με μέλη εκτός bou.

αυτά είναι τέσσερα πράματα  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom