Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Φορα ρολεξ εσυ αμα σε χαλάει.
Φορα και ένα ρολογάκι ασημι
τυπε μην εισαι υπερβολικος,τοτε δεν υπηρχαν και αλλα ρουχα.τα μονα casual ρουχα ητνα τα τζιν και τα δερματινα μπουφαν.και φυσικα δεν πηγαινε στον αυλωνιτη να σκασει μουρη ντυμενος hell's angels :S
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ κλαιω με την αντιδραση
το τραγικότερο όλων είναι ότι κάποιοι έχουν ταυτίσει το κοστούμι με τον Κωστόπουλο :S
Κοστούμι τύπε φορούσε ο παππούς σου την Κυριακή στην εκκλησία και στο καφενείο
καθώς και σε όλα τα επαγγέλματα της πόλης, όπου ταίριαζε (από πωλητής και σερβιτόρος μέχρι τραπεζικός και εφοριακός)
Δες μια ελληνική ταινία του 60' και θα καταλάβεις
Κωσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος, Αυλωνίτης, Μακρής, Σταυρίδης, Ηλιόπουλος, κ.λ.π. στο 95% των σκηνών τους, ασχέτου ρόλου θα τους δεις με κοστούμι
τώρα από που κι ως που έγινε ο Κωστόπουλος εκπρόσωπος του κοστουμιού, είναι ένα αλυτο παράδοξο...
τζιν φορουσαν οι ανθρακωρυχοι επειδη ηταν σκληρο το υφασμα του
ο άντρας με αρχίδια πρέπει να χει δύο ρούχα στη ντουλάπα του:
ένα τζην με μπότες ή και γαλότσες για το χωράφι, την οικοδομή, την αποθήκη ή το νταμάρι
κι ένα ωραίο κοστούμι για τους γάμους των φίλων του και τις βραδινές Σαββατιάτικες εξόδους
Τώρα αν θέλει να κυκλοφορεί όλη μέρα κάθε μέρα με πανταλόνα, σπορτεξ και μπλούζα απ έξω
συνταγματικό του δικαίωμα
Ούτως ή άλλως ούτε άντρας θεωρείται, ούτε τον δίνει κανένας σημασία
δεν θα ξεχασω εκεινη την σεζον 2003-4 που ειχαν βγει στην μοδα τα ασπρα κολαν. Ανοιξη στα δικαστηρια πολλες με κολαν ασπρο και απο μεσα μαυρο στριγκ η οτι ναναι στριγκ. Οχι απλα τις βαζανε μεσα .. Οι γυναικες ειδικα φορανε οτι ναναι.καλα μην μιλησουμε για διαδικους και μαρτυρες.. παρολα αυτα μια χαρα γινονται οι δικες (χαρα που λεει ο λογος)
Φορα ρολεξ εσυ αμα σε χαλάει.
εγώ άμα μου ρχότανε δικηγόρος με τζην και μπλουζάκι, για να με υπερασπιστεί σε δίκη, θα την τραβούσα απ τα μαλλιά έξω και θα την έριχνα στον κάδο σκουπιδιών...
εδω ερχονται δικαστες ετσι..
δεν θα ξεχασω εκεινη την σεζον 2003-4 που ειχαν βγει στην μοδα τα ασπρα κολαν. Ανοιξη στα δικαστηρια πολλες με κολαν ασπρο και απο μεσα μαυρο στριγκ η οτι ναναι στριγκ. Οχι απλα τις βαζανε μεσα .. Οι γυναικες ειδικα φορανε οτι ναναι.καλα μην μιλησουμε για διαδικους και μαρτυρες.. παρολα αυτα μια χαρα γινονται οι δικες (χαρα που λεει ο λογος)
φτιαξε θρεντ παιχτουρι μου να γραψουμε τι φοραμε. εγω φοραω τζην με σκισιματα και σχεδια θανατου, μεσα απο αρβυλο και πανω κοντομανικο-πουκαμισο χειμωνα/καλοκαιρι και μπουφανια.
Καλα νταξει διαβασε λιγο εδω τωρα να μάθεις να ντυνεσαι και ασε τα κλάματα
γι αυτό πάμε μπροστά ως χώρα :S
ο,τι πιο σεξυ στην γυναικα.με ασπρο μπουστακι και ασπρη γοβα.αρκει η γυναικα να ειναι γυναικα και οχι καμπια :S
οχι για δικαστηριο παντως
που να δεις τα ξωβυζα απο δικηγορους που δικαζουν. Ειδικα αν η εδρα ειναι αντρες πεφτει πολυ ξωβυζο χαχαχαχαχαχχα
φτιαξε θρεντ παιχτουρι μου να γραψουμε τι φοραμε. εγω φοραω τζην με σκισιματα και σχεδια θανατου, μεσα απο αρβυλο και πανω κοντομανικο-πουκαμισο χειμωνα/καλοκαιρι και μπουφανια.