Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μην εισαι υπερβολικος,τοτε δεν υπηρχαν και αλλα ρουχα.τα μονα casual ρουχα ητνα τα τζιν και τα δερματινα μπουφαν.και φυσικα δεν πηγαινε στον αυλωνιτη να σκασει μουρη ντυμενος hell's angels  :S

τζιν φορουσαν οι ανθρακωρυχοι επειδη ηταν σκληρο το υφασμα του

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ κλαιω με την αντιδραση

Καλα νταξει διαβασε λιγο εδω τωρα να μάθεις να ντυνεσαι και ασε τα κλάματα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
το τραγικότερο όλων είναι ότι κάποιοι έχουν ταυτίσει το κοστούμι με τον Κωστόπουλο  :S

Κοστούμι τύπε φορούσε ο παππούς σου την Κυριακή στην εκκλησία και στο καφενείο

καθώς και σε όλα τα επαγγέλματα της πόλης, όπου ταίριαζε (από πωλητής και σερβιτόρος μέχρι τραπεζικός και εφοριακός)

Δες μια ελληνική ταινία του 60' και θα καταλάβεις

Κωσταντάρας, Παπαγιαννόπουλος, Αυλωνίτης, Μακρής, Σταυρίδης, Ηλιόπουλος, κ.λ.π. στο 95% των σκηνών τους, ασχέτου ρόλου θα τους δεις με κοστούμι

τώρα από που κι ως που έγινε ο Κωστόπουλος εκπρόσωπος του κοστουμιού, είναι ένα αλυτο παράδοξο...

τυπε μην εισαι υπερβολικος,τοτε δεν υπηρχαν και αλλα ρουχα.τα μονα casual ρουχα ηταν τα τζιν και τα δερματινα μπουφαν.και φυσικα δεν πηγαινε στον αυλωνιτη να σκασει μουρη ντυμενος hell's angels  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

δεν θα ξεχασω εκεινη την σεζον 2003-4 που ειχαν βγει στην μοδα τα ασπρα κολαν. Ανοιξη στα δικαστηρια πολλες με κολαν ασπρο και απο μεσα μαυρο στριγκ η οτι ναναι στριγκ. Οχι απλα τις βαζανε μεσα .. Οι γυναικες ειδικα φορανε οτι ναναι.καλα μην μιλησουμε για διαδικους και μαρτυρες.. παρολα αυτα μια χαρα γινονται οι δικες (χαρα που λεει ο λογος)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο άντρας με αρχίδια πρέπει να χει δύο ρούχα στη ντουλάπα του:

ένα τζην με μπότες ή και γαλότσες για το χωράφι, την οικοδομή, την αποθήκη ή το νταμάρι

κι ένα ωραίο κοστούμι για τους γάμους των φίλων του και τις βραδινές Σαββατιάτικες εξόδους

Τώρα αν θέλει να κυκλοφορεί όλη μέρα κάθε μέρα με πανταλόνα, σπορτεξ και μπλούζα απ έξω

συνταγματικό του δικαίωμα

Ούτως ή άλλως ούτε άντρας θεωρείται, ούτε τον δίνει κανένας σημασία

κλισεδούρες...

Επισκέπτης
δεν θα ξεχασω εκεινη την σεζον 2003-4 που ειχαν βγει στην μοδα τα ασπρα κολαν. Ανοιξη στα δικαστηρια πολλες με κολαν ασπρο και απο μεσα μαυρο στριγκ η οτι ναναι στριγκ. Οχι απλα τις βαζανε μεσα .. Οι γυναικες ειδικα φορανε οτι ναναι.καλα μην μιλησουμε για διαδικους και μαρτυρες.. παρολα αυτα μια χαρα γινονται οι δικες (χαρα που λεει ο λογος)

εγώ άμα μου ρχότανε δικηγόρος με τζην και μπλουζάκι, για να με υπερασπιστεί σε δίκη, θα την τραβούσα απ τα μαλλιά έξω και θα την έριχνα στον κάδο σκουπιδιών...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ άμα μου ρχότανε δικηγόρος με τζην και μπλουζάκι, για να με υπερασπιστεί σε δίκη, θα την τραβούσα απ τα μαλλιά έξω και θα την έριχνα στον κάδο σκουπιδιών...

εδω ερχονται δικαστες ετσι.. :tooth: 

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

ο,τι πιο σεξυ στην γυναικα.με ασπρο μπουστακι και ασπρη γοβα.αρκει η γυναικα να ειναι γυναικα και οχι καμπια  :S
οχι για δικαστηριο παντως  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φτιαξε θρεντ παιχτουρι μου να γραψουμε τι φοραμε. εγω φοραω τζην με σκισιματα και σχεδια θανατου, μεσα απο αρβυλο και πανω κοντομανικο-πουκαμισο χειμωνα/καλοκαιρι και μπουφανια.

axxaxaxaa με έστειλες τωρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα νταξει διαβασε λιγο εδω τωρα να μάθεις να ντυνεσαι και ασε τα κλάματα

φτιαξε θρεντ παιχτουρι μου να γραψουμε τι φοραμε. εγω φοραω τζην με σκισιματα και σχεδια θανατου, μεσα απο αρβυλο και πανω κοντομανικο-πουκαμισο χειμωνα/καλοκαιρι και μπουφανια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο,τι πιο σεξυ στην γυναικα.με ασπρο μπουστακι και ασπρη γοβα.αρκει η γυναικα να ειναι γυναικα και οχι καμπια  :S
οχι για δικαστηριο παντως  :sunglasses:

αυτο ειναι το καζουαλ του ερυθρου σταυρου τυπε?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε εισαι τυπος χεβιμεταλλα της δεκαετιας του 80;
στενο τζιν,παπουτσι converse μποτακι,και τζιν μπουφαν με ραμμενα σηματα;  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom