- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου νέο παιδί είσαι απ΄'ότι κατάλαβα οπότε άσε τα κοστούμια,για ποτό θα πας όχι για γάμο. ;)
Τύπε εδώ δεν ξέρουμε αν όντως πάει για ποτό. ;)
Φίλε μου νέο παιδί είσαι απ΄'ότι κατάλαβα οπότε άσε τα κοστούμια,για ποτό θα πας όχι για γάμο. ;)
Γιατί το κοστούμι έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι για λίγες φορές,εκτός αν είσαι δικηγόρος ας πούμε ή αν δουλεύεις σε εταιρία που έχει κώδικα ντυσίματος.Να το φυσάς ρε παιδί μου όμως,να έχεις όντως κύρος. ;)
Τα φτηνά κοστούμια εκτός του ότι φαίνονται ότι είναι φτηνά δεν είναι για να βγεις για ποτό.Πολύ κακό για το τίποτα.
Πολυ κλαρινογαμπρισμος για το τιποτα
Ούτε εγώ ασχολούμαι αλλά τις καλές μάρκες τις ξέρω. ;)Οι φιρμες ομως δεν ειναι γνωστες σε καποιον που δεν ασχολειται με αυτά και εκτος αυτου αν θες οντως καλο υφασμα και οχι απλα φιρμα ραβεις ενα σε δικο σου ράφτη. Αγοράζεις εσυ το υφασμα
Εσυ τι πετάγεσαι τωρα ρε?
O μπολντις δεν αγοραζει κουστουμια του τα χαριζουνΤα είπες πολύ σωστά.Τα καλά κοστούμια κάνουν πάνω από 500 ευρώ και σίγουρα δεν είναι για νέους. ;)
Εκτός κι αν το φυσάς κι έχεις όντως στυλ που μάλλον ο φίλος Boldemort με το Berto Lucci δεν έχει.
Ούτε εγώ ασχολούμαι αλλά τις καλές μάρκες τις ξέρω. ;)
Με πονάει το ότι δεν είμαι μπολντοτύπος και ειρωνεύομαι.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο φίλος αλλά τα κοστούμια καλό είναι να είναι ακριβά και να φοριούνται από τύπους που ξέρουν τι παίρνουν.
Άμα είσαι 25-30 και βγαίνεις για ποτό με κοστούμι ή πρέπει να σαι δικηγόρος ή ψώνιο.
Mπορεις να γινεις αρκει να το θέλεις. Αν ακολουθησεις τις βασικες αρχες του μπολντισμου
και θα το καταλαβεις οτι εγινες απο την στιγμη που θα αρχιζεις να έχεις επιτυχιες παντου
Ο μπολντισμος ειναι το συνωνυμο της επιτυχιας
Δεν ειναι τιποτα να ράψεις ένα κοστουμι μια φορα και να δώσεις ενα 500άρικο αν έχεις δουλεια και το μηνιάτικο σου ειναι πανω απο 1000αρικο παντως
H να κανει 4χ20 μονοζυγο οπως εκανε ο ποδολαγνοαχαχουχαςασε τα κουστουμια για τους ατσουμπαλους παρε 200 πουσαπς ημερησιως να κοψει γραμμη το βυζι και βαλε ενα [size=40pt]v[/size] μπλουζακι να γουσταρουν οι μπολντοτυπισσες
Που εισαι εσυ ρε παικτουρι
ασε τα κουστουμια για τους ατσουμπαλους παρε 200 πουσαπς ημερησιως να κοψει γραμμη το βυζι και βαλε ενα [size=40pt]v[/size] μπλουζακι να γουσταρουν οι μπολντοτυπισσες
καβλιαρη μου χαθηκες μπηκες σχολη μου ειπε ενα πουλακι
Αυτα ειναι για τους κεατζήδες ρε τύπε εμεις ειμαστε άσπροι
Ναι ρε αλλα εχω εξοδο αυτο το σκ. Οποτε παμε για ποτακι αποψε αλητεια χαχαχα