Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (10 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα μουνια τον εφαγαν κιαυτον,τα καλυτερα παιδια μας εχουν φαει.
Τον κωλαρακι,τον κωστα τον κουστουμι,τον μαρη.
μονο αυτους τυπε?
τον χυσανθο
τον χαραλαμπο που εχυνε τις φωτογραφιες διασημων γυναικων
τον φοιτητη22οπα
τον μποζανι

:S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μονο αυτους τυπε?
τον χυσανθο
τον χαραλαμπο που εχυνε τις φωτογραφιες διασημων γυναικων
τον φοιτητη22οπα
τον μποζανι

:S
και δεν ενοχλουσαν κανεναν τυπε.παρακρατος εδω μεσα ολους τους καλους τους τρωνε και εχουν αφησει
εμας τα σαπακια να βγαζουμε ολη την δουλεια. :S

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μία χαρά είναι τα ρούχα Berto Lucci για νεανικό ντύσιμο. Αρκετά οικονομικά αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο φίλος αλλά τα κοστούμια καλό είναι να είναι ακριβά και να φοριούνται από τύπους που ξέρουν τι παίρνουν.

Άμα είσαι 25-30 και βγαίνεις για ποτό με κοστούμι ή πρέπει να σαι δικηγόρος ή ψώνιο. :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο φίλος αλλά τα κοστούμια καλό είναι να είναι ακριβά και να φοριούνται από τύπους που ξέρουν τι παίρνουν.

Άμα είσαι 25-30 και βγαίνεις για ποτό με κοστούμι ή πρέπει να σαι δικηγόρος ή ψώνιο. :2funny:

γιατί να είναι ακριβά;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Την πέταξες. Έλα παμε ενα πιστολακι τωρα πιστολιάσου μια να συνέλθεις  :ak:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Υπάρχουν και νεανικά κουστούμια τύπε. Κυρίως Ιταλικές ποζεράδικες φίρμες και σε τιμή δεν ξεφεύγουν πολύ. Για μπουζούκια και έτσι η φάση. Συμφωνώ μαζί σου για νέους δεν προτείνονται τα κουστούμια.Άλλωστε οι γνωστές μεγάλες φίρμες βγάζουν κουστούμια για πιο σοβαρό ντύσιμο.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
γιατί να είναι ακριβά;
Γιατί το κοστούμι έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι για λίγες φορές,εκτός αν είσαι δικηγόρος ας πούμε ή αν δουλεύεις σε εταιρία που έχει κώδικα ντυσίματος.Να το φυσάς ρε παιδί μου όμως,να έχεις όντως κύρος. ;)

Τα φτηνά κοστούμια εκτός του ότι φαίνονται ότι είναι φτηνά δεν είναι για να βγεις για ποτό.Πολύ κακό για το τίποτα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Υπάρχουν και νεανικά κουστούμια τύπε. Κυρίως Ιταλικές ποζεράδικες φίρμες και σε τιμή δεν ξεφεύγουν πολύ. Για μπουζούκια και έτσι η φάση. Συμφωνώ μαζί σου για νέους δεν προτείνονται τα κουστούμια.Άλλωστε οι γνωστές μεγάλες φίρμες βγάζουν κουστούμια για πιο σοβαρό ντύσιμο.
Τα είπες πολύ σωστά.Τα καλά κοστούμια κάνουν πάνω από 500 ευρώ και σίγουρα δεν είναι για νέους. ;)

Εκτός κι αν το φυσάς κι έχεις όντως στυλ που μάλλον ο φίλος Boldemort με το Berto Lucci δεν έχει. :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί το κοστούμι έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι για λίγες φορές,εκτός αν είσαι δικηγόρος ας πούμε ή αν δουλεύεις σε εταιρία που έχει κώδικα ντυσίματος.Να το φυσάς ρε παιδί μου όμως,να έχεις όντως κύρος. ;)

Τα φτηνά κοστούμια εκτός του ότι φαίνονται ότι είναι φτηνά δεν είναι για να βγεις για ποτό.Πολύ κακό για το τίποτα.

Έχω κώδικα ντυσιματος λογω της δουλειάς μου απλα οχι για απόψε.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε μου νέο παιδί είσαι απ΄'ότι κατάλαβα οπότε άσε τα κοστούμια,για ποτό θα πας όχι για γάμο. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom