Επισκέπτης
δηλαδή μείνανε καφές, πατσατζίδικο και ματς.
Σου αρέσει να το μπαχαλεύεις ;;;;
Αισθάνεσαι καλά με αυτό ;;;;;;
Νοιώθεις μάγκας ;;;;;;;
Θεωρείς ότι προσβάλλεις κάποιον ;;;
το 1,2,3 ;;;;
τα 1,2,3,4 ;;;;;
τα 4,3 μόνο;;;;
δηλαδή μείνανε καφές, πατσατζίδικο και ματς.
Δεν ξανασκέφτομαι τίποτε !!!!!
Προβάλω το προφίλ του μάτσο άντρακλα, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Και δεν έχει ενοχές γι'αυτό !!!!!!!
Αν δεν θέλει να γαμηθεί μαζί μου, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Ασχολούμαι μόνο με όσες .... θέλουν !!!!!!
Το να έχεις γκόμενες που σε έφτυσαν
να σε χαιρετάνε, δεν μου λέει τίποτε.
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.
κάπου έχεις ένα θέμα επιβεβαίωσης και ανασφάλειας αλλά ας μην επιμείνουμε.
κοινωνικά πάντως υπάρχουν συνθήκες όπου θα πρέπει να μιλάς με γυναίκες οι οποίες δεν επιθυμούσαν να κάνουν κάτι με σένα. αυτό δεν σε κάνει λιγότερο μάτσο.
Δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός στο θέμα "γαμήσι".
Θα με ενδιέφερε μόνο αν αναφερόταν σε κάποια τεχνική που αποδίδει γρήγορα και εύκολα.
Εννοείται ότι αναφερόμουν μόνο σε γκόμενες που "καμακώνουμε"
με προφανείς σκοπούς. Το να διατηρείς "επαφές" , "γνωριμίες" κτλ
με αυτή την κατηγορία γυναικών , το θεωρώ άσκοπο , άχρηστο και ηλίθιο.
Δεν αναφέρομαι σε επαγγελματικές γνωριμίες , στα πλαίσια δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ
Σου αρέσει να το μπαχαλεύεις ;;;;
Αισθάνεσαι καλά με αυτό ;;;;;;
Νοιώθεις μάγκας ;;;;;;;
Θεωρείς ότι προσβάλλεις κάποιον ;;;
το 1,2,3 ;;;;
τα 1,2,3,4 ;;;;;
τα 4,3 μόνο;;;;
τι προτεινεις;λεφτά,alpha males,γαμήσια,έρωτες,αγάπες και πούτσες μπλε
δηλαδα να παριστανω το alpha male και ας μην ειμαι και να ειμαι αμειλικτος οσο το δυνατον περισσοτερο...εχω σκεφτει αρκετα απο αυτα που λες και θα συμφωνησω οτι μας αναγκαζουν να συμπεριφερομαστε ετσι...τελικα νιωθεις οτι μονο με το ψεμα γινεται δουλειαchris33 μπορεί να γίνει alpha male ....
ξεκινάς από βασικά πράγματα ....
1)να μη δείχνεις ότι έχεις να βγείς καιρό ...
κάθε μέρα ξύρισμα , περιποίηση , μπολικα ρούχα, δεν αφήνεις αμάξι ακίνητο στην ίδια θέση σε δημόσια θέα ....
2)δεν πας ποτέ σε μαγαζιά που δεν έχεις γνωστούς τόσο πελάτες-θαμώνες, όσο και εργαζόμενους στο μαγαζί ...... καλύτερα κάθε μέρα σε τεταρτοκλασσάτη καφετέρια που ξέρεις τον ιδιοκτήτη ή έναν μπαρμαν και έχεις γνωστούς μέσα,παρά στα Νο1 , που δεν ξέρεις κανέναν
3)Δεν ζητάς ποτέ 2η φορά από γκόμενα να βγείτε , αν δεν πει ναι την πρώτη ... βασικά δεν κρατάς καν το τηλέφωνό της και δεν της ξαναμιλάς ποτέ ....
4)δεν βγαίνεις με γκόμενες πολλές φορές , αν δεν δημιουργηθει προοπτική για γαμήσι ....
5)μέχρι να γαμήσεις γκόμενα, δεν την πας ποτέ για φαγητό , κινηματογράφους , θέατρα , μπουζούκια , club κτλ κτλ κτλ
τι προτεινεις;
Aυτα που λενε μερικοι οτι εχουν πηδηξει 500 και μη πληρωμενες ειναι μουφες ολα μην τα τρως... γρηγορο και ευκολο εχει μονο αμα μπλεξεις με τσουλιά... διαφορετικα πρεπει να κανεις πρωτα μια παρεα να γνωριστειτε και αν εισαι και αλητομουτρο σε εισαγωγικα πηδας και καμια φιλη της οποτε αντε να πηδηξεις 2-3 μεσα στο χρονο
εισαι ωραιοςπέρα από τα μωρά μου (την κιθάρα μου και το μοτόρι) δεν μου καίγεται καρφί
δηλαδα να παριστανω το alpha male και ας μην ειμαι και να ειμαι αμειλικτος οσο το δυνατον περισσοτερο...εχω σκεφτει αρκετα απο αυτα που λες και θα συμφωνησω οτι μας αναγκαζουν να συμπεριφερομαστε ετσι...τελικα νιωθεις οτι μονο με το ψεμα γινεται δουλεια
εισαι ωραιος
οχιτο ωραίος σε αυτάκια ?
πέρα από τα μωρά μου (την κιθάρα μου και το μοτόρι) δεν μου καίγεται καρφί
Εγώ στην θέση της κιθάρας , έχω το σούπερ ποζέ.
Σε λίγο θα περάσω το κοντάκι άλλο ένα χέρι λινέλαιο ...
Σπάνια στέκομαι στο τι λέει κάποιος, αν δεν τσεκάρω.
Γνώριζα τύπο , που είχε πιπώσει σε συγκεκριμένο μαγαζί ,
στην τουαλέτα καμιά 50αριά μουνιά , βράδια που ήμουν κι εγώ μέσα.
Το έχω αναφέρει ξανά. Από τον τύπο έμαθα πράγματα.
Ήταν μπατήρης.Αλλά είχε σύστημα.
Από εμφάνιση , δεν ήταν άσχημος, αλλά δεν ήταν και ο φοβερός γκόμενος.
Έπαιζε έξυπνα όμως και πολύ σωστά και κέρδιζε πολλές.
Φυσικά έτρωγε και κάμποσες χυλόπιτες, αλλά στα αρχίδια του.
Και αυτές που τον χυλοπιτιαζαν , τις έκανε να νοιώθουν άσχημα εκ των υστέρων και να το ξανασκέπτονται , όταν έβλεπαν το τι γαμάει ο τύπος.
Εφάρμοζε πολλά από αυτά που λέω.
1)Δεν πήγαινε ποτέ σε μαγαζιά άγνωστά του.
Σε 1 συνοικιακή καφετέρια και ένα μπαράκι παραδίπλα έπαιζε , αποκλειστικά.
3ης κατηγορίας στην καλύτερη τα μαγαζιά. Τα μουνιά όμως , 1ης.
2)Δεν κέρναγε ποτέ γκόμενες.
3)Δεν άφηνε meeting με γκόμενες που μόλις γνώριζε ,να το τελειώσουν αυτές. Ενώ έδειχναν ενδιαφέρον , ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ και άφηνε υποσχέσεις για επόμενη συνάντηση.
4)Κάθε φορά που εβγαινε με γκόμενα κυνηγούσε το γαμήσι ή το δρομολογούσε. Αν δεν γινόταν πρόοδος σε αυτή την κατεύθυνση , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΞΑΝΑ.
chris33 μπορεί να γίνει alpha male ....
ξεκινάς από βασικά πράγματα ....
1)να μη δείχνεις ότι έχεις να βγείς καιρό ...
κάθε μέρα ξύρισμα , περιποίηση , μπολικα ρούχα, δεν αφήνεις αμάξι ακίνητο στην ίδια θέση σε δημόσια θέα ....
2)δεν πας ποτέ σε μαγαζιά που δεν έχεις γνωστούς τόσο πελάτες-θαμώνες, όσο και εργαζόμενους στο μαγαζί ...... καλύτερα κάθε μέρα σε τεταρτοκλασσάτη καφετέρια που ξέρεις τον ιδιοκτήτη ή έναν μπαρμαν και έχεις γνωστούς μέσα,παρά στα Νο1 , που δεν ξέρεις κανέναν
3)Δεν ζητάς ποτέ 2η φορά από γκόμενα να βγείτε , αν δεν πει ναι την πρώτη ... βασικά δεν κρατάς καν το τηλέφωνό της και δεν της ξαναμιλάς ποτέ ....
4)δεν βγαίνεις με γκόμενες πολλές φορές , αν δεν δημιουργηθει προοπτική για γαμήσι ....
5)μέχρι να γαμήσεις γκόμενα, δεν την πας ποτέ για φαγητό , κινηματογράφους , θέατρα , μπουζούκια , club κτλ κτλ κτλ
το 3) ειναι σωστο το 4) οχι για μενα ... το 1) δεν ξερω τεσπα εσυ ξερεις δικος σου φιλος ηταν