εξαρταται ποιος εχυνε μεσα του πιο πριν ;)δεν είναι ΘΕΙΚΟ αυτό το πανέμορφο μπουμπουκάκι που περιμένει να το περιποιηθείς με τα χείλη σου
για να ανοίξει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
αυτο που λεω ειναι οτι οι γυναικες προτιμουν τους τυπους με τα πολλα λεφτα και το στατους τα alpha male που λεμε ...οι υπολοιποι αντρες τους φαινονται μιασματα....η αποτυχια ειναι σιγουρη αν δεν εισαι alpha male στην ελλαδα οποτε ποιος ο λογος να προσπαθησεις να προσελκυσεις μια γυναικα οταν ειναι σιγουρο πως θα αποτυχεις...αυτα τα πραγματα τα ακουω καθημερινα και απο αλλους αντρες και δεν ειναι μονο δικια μου εντυπωση αλλα εντυπωσεις πολλων αντρων...ξερω πολλους αντρες που δεν πλησιαζουν κοπελες γιατι σκεφτονται οτι δεν μπορουν να τους προσφερουν τιποτα...νιωθουν λιγοι για τα ματια των περισσοτερων γυναικων και ειναι λιγοι στα ματια των περισσοτερων γυναικων...ολες οι γυναικες θελουν σχεσεις με τα alpha males
Τυπε για δωσε εναν πληρη ορισμο του alpha male.
είπαμε ένα νούμερο έτσι στην τύχη.
το πόσους είχε πριν από μένα/σένα/τον άλλο μία γυναίκα δεν είναι ένδειξη ούτε το πόσο "καλός" άνθρωπος είναι ούτε πόσο καλή θα είναι στην σχέση και πόσο θα κρατήσει αυτή.
γι' αυτό λέω, είσθε όλοι κομπλεξικοί μισογύνηδες που στην πραγματικότητα φοβάσθε και την γυναίκα και το μουνί της και την σεξουαλικότητα της.
κλασικές περιπτώσεις Madonna/whore complex.
μεγαλε ειπα καποια πραγματα πιο πρινΤυπε για δωσε εναν πληρη ορισμο του alpha male.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Κάτι σαν Νωντοτύπος,αλλά όχι τόσο πορνώδες.Τυπε για δωσε εναν πληρη ορισμο του alpha male.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
μεγαλε ειπα καποια πραγματα πιο πριν
Γραψτα κι εδω ρε συ να τα εχουμε συγκεντρωμενα. Ειπες για φραγκα (ποσα φραγκα;), ειπες για status, τι πα να πει status; Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.
Κάτι σαν Νωντοτύπος,αλλά όχι τόσο πορνώδες.
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τυπε για δωσε εναν πληρη ορισμο του alpha male.
μηπως το μαστορι εννοα το εξης?
[URL unfurl="true"]http://puaartist.com/blog/alpha-male-how-to-guide/[/url]
κατι τετοιο αλλα με περισσοτερα λεφτα...πολυ απο αυτους φορανε φτηνα ρουχαμηπως το μαστορι εννοα το εξης?
[URL unfurl="true"]http://puaartist.com/blog/alpha-male-how-to-guide/[/url]
δηλαδη εγω που ειμαι φτωχος δεν επρεπε να γαμησω και να κανω σχεση ποτε;κατι τετοιο αλλα με περισσοτερα λεφτα...πολυ απο αυτους φορανε φτηνα ρουχα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.345
- Πόντοι
- 12.756
δηλαδη εγω που ειμαι φτωχος δεν επρεπε να γαμησω και να κανω σχεση ποτε;
Οπου φτωχος και η μοιρα του ..
Μηπως να εκανες καμια μπουκα σε τραπεζα ? ;)
εχω ακουσει και αλλους να λενε οτι γαμανε αλλα συνηθως οι περισσοτεροι εχω την εντυπωση οτι λενε ψεματα ...ισως τους περασε η γκομενα για alpha male και του καθισανδηλαδη εγω που ειμαι φτωχος δεν επρεπε να γαμησω και να κανω σχεση ποτε;
οχι ρε δεν το διακινδυνευωΟπου φτωχος και η μοιρα του ..
Μηπως να εκανες καμια μπουκα σε τραπεζα ? ;)
δηλαδη σου φαινεται τοσο εξωπραγματικο ενας συμπαθητικος τυπος που προσεχει εμφανιση,τροπους,εχει μια δουλεια και ενα αμαξακι να κανει σχεσεις και να ριχνει και κανα πουτσο;εχω ακουσει και αλλους να λενε οτι γαμανε αλλα συνηθως οι περισσοτεροι εχω την εντυπωση οτι λενε ψεματα ...ισως τους περασε η γκομενα για alpha male και του καθισαν
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δηλαδη σου φαινεται τοσο εξωπραγματικο ενας συμπαθητικος τυπος που προσεχει εμφανιση,τροπους,εχει μια δουλεια και ενα αμαξακι να κανει σχεσεις και να ριχνει και κανα πουτσο;
Nαι. Κατσε να δεις τι θα σου απαντησει
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
οχι ρε δεν το διακινδυνευω
Τυπε μην απογοητευεσαι, θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κι ο φτωχος... Τελικα αυτο το alpha male που ολο κοπαναει ο chris33 καταλαβατε τι στον πουτσο ειναι
δηλαδη σου φαινεται τοσο εξωπραγματικο ενας συμπαθητικος τυπος που προσεχει εμφανιση,τροπους,εχει μια δουλεια και ενα αμαξακι να κανει σχεσεις και να ριχνει και κανα πουτσο;
αφου σου λεει ρε τυπε πως αμα δεν ειναι alpha male δε γινεται
μου φαινεται καλα κανεις και κραζεις ρε.Nαι. Κατσε να δεις τι θα σου απαντησει
εγω ειμαι αρχιδια maleΤυπε μην απογοητευεσαι, θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κι ο φτωχος... Τελικα αυτο το alpha male που ολο κοπαναει ο chris33 καταλαβατε τι στον πουτσο ειναι
αφου σου λεει ρε τυπε πως αμα δεν ειναι alpha male δε γινεται
S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελλαδα εισαι...
οι στατιστικες δεν ειναι με το μερος σου!
τα παρακατω μη οικονομικα χαρακτηριστικα του Α-male, ερχονται δευτερευοντα για τις συμπατριωτισσες μας:
[URL unfurl="true"]http://blog.crushaider.com/who-loves-an-alpha-male[/url]