erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ελα ρε κοριτσάρα :-*
Από την φύση μου!
σου γαμώ που θα μου βγαλεις και γλωσσα παλιογκατουλι
Από την φύση μου!
απορω αν αυτο το ειδος γυναικας ικανοποιει τις αναγκες του.Αυτες τις γυναικες δεν μπορεις να τις πιασεις πουθενα.Καλα ειδικα τις μικρες που ειναι δυσκολο να σου κατσουνε, ισως οι μεγαλες να σου καθονται πιο ευκολα.Γενικοτερα περισσοτερο διακοσμητικο το εχουν παρα το χρησιμοποιουν.
μα ειμαστε γκομενες
Αυτό λέγεται κωλοδάχτυλο ...δεν λέγεται γλώσσα!Προσυπογράφω τα σχόλια του τραμουντάνα...πατσαβούρι! :-*σου γαμώ που θα μου βγαλεις και γλωσσα παλιογκατουλι
διακοσμητικο και μην σου πω και αποσμητικοΌχι και... διακοσμητικό! Έρι;
Αυτό λέγεται κωλοδάχτυλο ...δεν λέγεται γλώσσα!Προσυπογράφω τα σχόλια του τραμουντάνα...πατσαβούρι! :-*
διακοσμητικο και μην σου πω και αποσμητικο
Πάντως οσο κάποιοι πιστεύουν οτι δεν γαμιώμεθα, κάποιοι αλλοι γαμάνε και με τους αγκώνες
το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
παρε μια bianca dragusanu :o :o :o
Πάντως οσο κάποιοι πιστεύουν οτι δεν γαμιώμεθα, κάποιοι αλλοι γαμάνε και με τους αγκώνες
πραγματι,ξερεις ποσους βλεπω με χοντρουλες και ασχημες;η μακροχρονια αγαμια ειναι κακος συμβουλος στον αντρα :S
η μπιανκα ειναι η φούσκωτη σου κουκλα;
Γιατί μας κάνετε χαλάστρα τώρα;
Εχω καβλες
η bianca ανηκει στο ειδος αυτων των πλασματων που λεγονται..."ΓΥΝΑΙΚΕΣ" εαν εχεις ακουστα.
ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
γυναίκες με εισαγωγικα; Κάτι έχεις χάσει στην μετάφραση. Πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις
γυναίκες με εισαγωγικα; Κάτι έχεις χάσει στην μετάφραση. Πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις
Εχω καβλες
Δεν ισχύει.απορω αν αυτο το ειδος γυναικας ικανοποιει τις αναγκες του.Αυτες τις γυναικες δεν μπορεις να τις πιασεις πουθενα.Καλα ειδικα τις μικρες που ειναι δυσκολο να σου κατσουνε, ισως οι μεγαλες να σου καθονται πιο ευκολα.Γενικοτερα περισσοτερο διακοσμητικο το εχουν παρα το χρησιμοποιουν.