apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν γινεται τυπεαπολυτε επεβαλε την ταξη !!!
εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα
πρεπει να χυθει αιμα :-
δεν γινεται τυπεαπολυτε επεβαλε την ταξη !!!
ο τυπος καρατζον καραδοκει δικε μουμάλλον φοβήθηκε μη φάει καμιά μπούκα σπίτι, αν ήταν αληθινά
δεν γινεται τυπε
εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα
πρεπει να χυθει αιμα :-
ειναι προσφατο το πμ αυτο τυπε?Γιατι εχεις την ταση να με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου ?
Τι θα γινει με μας βρε συ ?
Θα το συνεχισεις για πολυ αυτο βιολι ?
Που στο διαολο σε εχω πειραξει εσενα και μου τριβεσαι τοσα χρονια συνεχως ?
Υπαρχει κανενας τροπος να τα βρουμε εμεις οι δυο ?
Δεν ειναι ο χαρακτηρας μου αυτος που εκφραζεται ετσι ουτε μου αρεσει να βριζω τον καθεναν αλλα μαζι σου δεν ξερω τι σκατα γινεται και μου αναβεις τα λαμπιονια !!!!!!!!!
Θες να μου εξηγησεις να καταλαβω ?
Βλεπεις οτι δεν σε παραθετω πουθενα, ουτε ασχολουμαι μαζι σου και συνεχως μου πετας σποντιτσες.....
Δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις .....
χαχαχα λοπεζ γιατι διεγραψες το μηνυμα με τα χαρτονομισματα?????
Το παρακαλι που ειναι βρε στοκε τραμπακουλα ?Γιατι εχεις την ταση να με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου ?
Δεν ειναι ο χαρακτηρας μου αυτος που εκφραζεται ετσι ουτε μου αρεσει να βριζω τον καθεναν αλλα μαζι σου δεν ξερω τι σκατα γινεται και μου αναβεις τα λαμπιονια !!!!!!!!!
Βλεπεις οτι δεν σε παραθετω πουθενα, ουτε ασχολουμαι μαζι σου και συνεχως μου πετας σποντιτσες.....
ειναι προσφατο το πμ αυτο τυπε?
Μην μου το θυμιζεις παναθεμα και εχω καταστραφει γαμωτο :'(μάλλον φοβήθηκε μη φάει καμιά μπούκα σπίτι, αν ήταν αληθινά
ζηταει ανακωχη τυπετελη μαρτιου. πιο πισω εχει και αλλα πιο εντονα κλαματα. διαχρονικο κλαμα. δε του απανταω και επιμενει.
Γιατι εχεις την ταση να με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου ?
ζηταει ανακωχη τυπε
ριφιφιμάλλον φοβήθηκε μη φάει καμιά μπούκα σπίτι, αν ήταν αληθινά
το κορυφαιο μυνημα του αχαχουχα (ΟΧΙ ΠΜ)ειναι με τον ταριφα που τον πλακωσε στο ξυλο και τον πεταξε εξω απο το ταξι με τα λαχεια να πεφτουν διασπαρτα στον δρομο..
το εχω σωσει σε word και δεν κρυβω οτι σε δυσκολες στιγμεσ το διαβαζω και χαμογελαω