Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κοιτα αν θες να γυμναστεις καλυτερα ξεκινα μια πολεμικη τεχνη γαμησε τα γυμναστηρια....

γιατι με την πολεμικη τεχνη μιας στις τοσες να στην πεσει καποιος στο δρομο τουλαχιστον θα μπορεσεις να προστατεψεις τον εαυτο σου. Αν δεν εχει οπλο.

Εγω σκεψου οτι ετσι οπως ειμαι νιωθω ετοιμος να υπερασπιστω ειτε εμενα ειτε καναν φιλο - φιλη στο δρομο αν μια στις τοσες τυχει και στην πεσει κανας ληστης (χωρις οπλο εννοειται) με οπλακι κανεις την κοτα και λες και ευχαριστω που δεν θα σε πυροβολησουν  :P

αλλα χωρις οπλο δεν φευγει ετσι ο αλλος. Και φυσικα προειδοποιεις πρωτα μεγαλε μην πλησιαζεις εχω λογο που στο λεω. Ε αν πλησιασει εσυ προειδοποιησες  :P

από παιδάκι ασχολούμαι....αλλά εδώ και κάτι χρόνια πήρα γόνατο στο χέρι και τα παράτησα.
μάλλον μόνο με κάνα γυμναστηριο με κόβω να την βγάζω πλέον... :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πλάκα πλάκα εσύ που ξέρεις από πολεμικές τέχνες για ρίξε καμιά ιδεά για καμία πολεμική τέχνη που να μην παίζουν πόδια.... (off γόνατο)
εκτός πυγμαχίας..

memecenter1365531030081.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε φιλε τρωτε και πολλες μπατσες στο κεφαλι οι πυγμαχοι... πως την παλευεις?  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να μεταφερθουν τα ποστ στο αντιστοιχο θρεντ παρακαλω....

Εδω μιλαμε αποκλειστικα για ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω φιλο πυγμαχο... πηγε και ειδικες δυναμεις  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έτσι εξηγείται η ευλυγισία που έχεις κουφαλίτσα και όταν πας για clubing αρχίζεις τος χορούς και τις πιρουέτες και ρίχνεις γκόμενες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αστειεύομαι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα ειναι οπλα φιλε.

Η γνωση ειναι επενδυση. Με 2 ωριτσες την ημερα προπονηση 3 φορες την εβδομαδα σε 4-5 χρονια φτιαχνεις πολυ καλο σωμα... εισαι προετοιμασμενος αν καποιος σου επιτεθει φυσικα (βεβαια με προσοχη γιατι αμα πεσεις σε αγυμναστο παιζει να του κανεις μεγαλη ζημια οποτε καλυτερα τον απωθεις και ΜΟΝΟ) ... εχεις και την ευλυγισια που λες... μπορεις να εντυπωσιασεις μια γκομενα με καποιο κολπο (φυσικα και θα το κανω αμα χρειαστει να την ριξω) οπως το κανει και ο διπλανος μου με το ακριβο του αμαξι ή την μηχανη του κτλπ  ... και φυσικα μπορεις και απο εκει να κανεις γνωριμιες. Να γνωρισεις ενα φιλο μια φιλη...

και οχι να τριγυρνας στα φορα και να γραφεις παντου οτι οι γυναικες ειναι δυσκολες και οι ελλεινιδες πατσαβουρες  :P

Στο τελος κερδιζει αυτος με τα περισσοτερα εφοδια... που ομως εχει ενα παρελθον ενασχολησης ετσι? οχι κοροιδιας. Οποτε μπορει να βασιζεται σε σταθερες βασεις για να κερδισει τον αντιπαλο.Και αν ποτε αποτυχεις στο αντικειμενο σου έχεις και PLAN B  :P.... ανοιγεις μια σχολη και βγαζεις μεροκαματο μαθαινοντας την τεχνη που ηδη ξερεις χωρια τις σπουδες σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει αν η αλλη θελει επιχειρηματια.... δεν σωζεσαι με τιποτα αυτο ειναι δεδομενο. Ο επιχειρηματιας θα σε κερδισει επειδη εχει αναπτυχθει σε εναν χωρο που δεν γνωριζεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ολα ειναι οπλα φιλε.

Η γνωση ειναι επενδυση. Με 2 ωριτσες την ημερα προπονηση 3 φορες την εβδομαδα σε 4-5 χρονια φτιαχνεις πολυ καλο σωμα... εισαι προετοιμασμενος αν καποιος σου επιτεθει φυσικα (βεβαια με προσοχη γιατι αμα πεσεις σε αγυμναστο παιζει να του κανεις μεγαλη ζημια οποτε καλυτερα τον απωθεις και ΜΟΝΟ) ... εχεις και την ευλυγισια που λες... μπορεις να εντυπωσιασεις μια γκομενα με καποιο κολπο (φυσικα και θα το κανω αμα χρειαστει να την ριξω) ... και φυσικα μπορεις και απο εκει να κανεις γνωριμιες. Να γνωρισεις ενα φιλο μια φιλη...

και οχι να τριγυρνας στα φορα και να γραφεις παντου οτι οι γυναικες ειναι δυσκολες και οι ελλεινιδες πατσαβουρες  :P

Στο τελος κερδιζει αυτος με τα περισσοτερα εφοδια... που ομως εχει ενα παρελθον ενασχολησης ετσι? οχι κοροιδιας. Οποτε μπορει να βασιζεται σε σταθερες βασεις για να κερδισει τον αντιπαλο.Και αν ποτε αποτυχεις στο αντικειμενο σου έχεις και PLAN B  :P.... ανοιγεις μια σχολη και βγαζεις μεροκαματο μαθαινοντας την τεχνη που ηδη ξερεις χωρια τις σπουδες σου.

ελπίζω να μην παρεξιγείς τα αστεία μου...
τώρα για τις γκόμενες που λες και τα σχετικά δεν κατέχω πράμα... από τότε που χώρισα με τη δικιά μου (όχι γάμος πάλι καλά) έπαψε να με ενδοιαφέρει το άθλημα με τις γκόμενες μια και καλή....
έχω καιρό να προσπαθησω να κερδίσω κοπέλα και δεν ξέρω.οπότε μαλακία θα σου πω... μπορεί να έχεις και δίκιο με τα κασκαντεριλίκια που λες.. :2funny:
τύπε πέρα από πουτάνες με και χωρίς εισαγωγικά δεν ξέρω.. εσύ μην ακούς κανένα μια φορά και κάνε ότι νομίζεις !!!
(εκτός από αυτό με τα breakdance... :2funny: :2funny: :2funny:)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελπίζω να μην παρεξιγείς τα αστεία μου...
τώρα για τις γκόμενες που λες και τα σχετικά δεν κατέχω πράμα... από τότε που χώρισα με τη δικιά μου (όχι γάμος πάλι καλά) έπαψε να με ενδοιαφέρει το άθλημα με τις γκόμενες μια και καλή....
έχω καιρό να προσπαθησω να κερδίσω κοπέλα και δεν ξέρω.οπότε μαλακία θα σου πω... μπορεί να έχεις και δίκιο με τα κασκαντεριλίκια που λες.. :2funny:
τύπε πέρα από πουτάνες με και χωρίς εισαγωγικά δεν ξέρω.. εσύ μην ακούς κανένα μια φορά και κάνε ότι νομίζεις !!!
(εκτός από αυτό με τα breakdance... :2funny: :2funny: :2funny:)

Οχι δεν παρεξηγω εγω απλα σου λεω οτι μεταξυ αστειου και σοβαρου αν μπορω να εκμεταλευτω κατι που εμαθα για να κερδισω κατι αλλο θα το κανω με μεγαλη προθυμια.Γιατι ειμαι της αποψης οτι ολα ειναι οπλα...  

Κοιτα στο κλαμπ πας για να χορεψεις φυσικα υπαρχει και η αποψη οτι δεν μπορεις να επιβαλλεις πως θα διασκεδασει ο αλλος... μπορει να καθεται να πινει μονο και να βλεπει. Συμφωνοι.Απλα αν σκοπευεις να κανεις καμακι... καλυτερα να μην σε δει η αλλη να εισαι αγγουρι δεν χρειαζεται να χεις φοβερες χορευτικες ικανοτητες απλα σ αρεσει ενα τραγουδι? ξεκινα να εκφραζεσαι με κινησεις. Να ξεκαθαρισω σε μερικους κακοπροαιρετους που παρακολουθουν οτι δεν το παιζω δασκαλος λεω απλα την αποψη μου.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οχι δεν παρεξηγω εγω απλα σου λεω οτι μεταξυ αστειου και σοβαρου αν μπορω να εκμεταλευτω κατι που εμαθα για να κερδισω κατι αλλο θα το κανω με μεγαλη προθυμια.Γιατι ειμαι της αποψης οτι ολα ειναι οπλα...  

Κοιτα στο κλαμπ πας για να χορεψεις φυσικα υπαρχει και η αποψη οτι δεν μπορεις να επιβαλλεις πως θα διασκεδασει ο αλλος... μπορει να καθεται να πινει μονο και να βλεπει. Συμφωνοι.Απλα αν σκοπευεις να κανεις καμακι... καλυτερα να μην σε δει η αλλη να εισαι αγγουρι δεν χρειαζεται να χεις φοβερες χορευτικες ικανοτητες απλα ξερεις σ αρεσει ενα τραγουδι? ξεκινα να εκφραζεσαι με κινησεις. Να ξεκαθαρισω σε μερικους κακοπροαιρετους που παρακολουθουν οτι δεν το παιζω δασκαλος λεω απλα την αποψη μου.

αν και δεν μου αρέσει να σοβαρεύω τις κουβέντες..
δεν έχει σημασία τι κάνεις ούτε τι λες μπροστά σε μια γκόμενα.
ότι σκατά και να έχεις στο κεφάλι σου αυτή θα σε καταλάβει σε ένα λεπτό από αυτό που "εκπέμπεις"(η πως να το πω) σαν άνθρωπος...
είτε χορεύεις ..  :2funny: είτε δεν έχεις καλή διάθεση, για αυτή είναι το ίδιο.
ότι και να κάνεις θα σε καταλάβει.....οπότε δεν έχεις παρά να είσαι ο εαυτός σου.
οπότε γάμα τα κόλπα....

υγ
μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει σε ένα λεπτό πράγματα που δεν κατάλαβαν oi φίλοι η η οικογένεια σου μέσα σε χρόνια.
(paki-boy 2013)  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Stories