apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο τυπος που κανει τον σπαιντερμαν ολα τα λεφταέλα για να κοινωνικοποιούμαστε σιγά σιγά :
ο τυπος που κανει τον σπαιντερμαν ολα τα λεφταέλα για να κοινωνικοποιούμαστε σιγά σιγά :
τυπε πακιστανε αυτο το μωρο σαρεσει?
καλα εσυ τρολαρεις μου φαινεταιέχετε σχέση η βρίσκεστε μόνο για σεξάκι ?
καλά όλο το κανάλι του τύπου είναι κορυφαίο :ο τυπος που κανει τον σπαιντερμαν ολα τα λεφτα
τυπε πακιστανε αυτο το μωρο σαρεσει?
τυπε δες το βιντεακι που και καλα απαγαγουν μια κοπελα σαν εξωγηινοικαλά όλο το κανάλι του τύπου είναι κορυφαίο :
έχω λιώσει στο γέλιο
ζήτω η κοινωνικοποίηση
δεν τον γουσταρω ειναι πουρο..έχετε σχέση η βρίσκεστε μόνο για σεξάκι ?
και ακόμα μεγαλύτερος πόνος είναι το να εμπιστευτείς σε κάποιον κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί και να αισθάνεσαι ότι τελικά δεν έπρεπε να τον εμπιστευτείς όσο νόμιζες
η απλά
να σε θάβει...
Το χουμε πει και καλό είναι να το εμπεδώσετε:
Οι Έλληνες έχουν καταντήσει άχρηστοι πλέον ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΙ,
ανάξιοι εμπιστοσύνης, που ζηλεύουν την επιτυχία σου και χαίρονται με την κατάντιά σου.
Είναι σε μεγάλο βαθμό απαίδευτοι, αφού νομίζουν ότι ο χαρακτήρας χτίζεται στα γυμναστήρια, στις καφετέριες και στις αίθουσες χορού.
Το 95 % από αυτούς έχουν ξεχάσει τι εστί ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ η οποία είναι το Α και το Ω για τη δόμηση του χαρακτήρα ενός άντρα, καθώς επίσης και ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, πέρα από αυτά που τους δίνει η σχολή τους, η οποία είναι επίσης απαραίτητη στη δόμηση μιας μορφωμένης και καλλιεργημένης προσωπικότητας.
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η συνειδησιακή απόσταση που κρατάει κάποιος από το εναπομείναν 95 % των αχρήστων, μαμάκηδων, εξυπνάκηδων, τεμπέληδων, απαίδευτων που απομένουν, με πολλούς από αυτούς να είναι είτε κλέφτες είτε να τρώνε από τα κλεμμένα λεφτά του λαμόγιου πατέρα,
δε συνιστά προβληματική προσωπικότητα ή μοναχικές τάσεις. Συνιστά επιλογή ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής υπό τις ατυχείς συνθήκες που του έτυχαν, να ζει σε ένα τέτοιο ψεύτικο περιβάλλον με ψεύτικους ανθρώπους.
Αντίθετα στη Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πρώτα από όλα να είναι σωστοί ως κοινωνικά όντα, που σημαίνει εργατικοί και συνεπείς, θα βρει κάποιος πιο ωριμους ανθρωπους που θα μπορεί να τους αποδώσει το χαρακτήρα: "φίλος"
Σύντροφε εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι οι απαίδευτοι γαμάνε περισσότερο και ότι οι σχετικά πιο καλλιεργημένοι γαμάμε κυρίως τη χούφτα μας και καθόμαστε Κυριακάτικα εδώ πέρα και γράφουμε μαλακίες να περνάει η ώρα
Παράθεση από: skiouros7 στις σήμερα στις 11:25
Αντίθετα στη Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πρώτα από όλα να είναι σωστοί ως κοινωνικά όντα, που σημαίνει εργατικοί και συνεπείς, θα βρει κάποιος πιο ωριμους ανθρωπους που θα μπορεί να τους αποδώσει το χαρακτήρα: "φίλος"
να φανταστώ ότι έζησες χρόνια σε αυτές τις χώρες και απέδωσες πολλές φορές το χαρακτήρα φίλος ε?....
Παράθεση από: skiouros7 στις σήμερα στις 11:25
να φανταστώ ότι έζησες χρόνια σε αυτές τις χώρες και απέδωσες πολλές φορές το χαρακτήρα φίλος ε?....
Σύντροφε εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι οι απαίδευτοι γαμάνε περισσότερο και ότι οι σχετικά πιο καλλιεργημένοι γαμάμε κυρίως τη χούφτα μας και καθόμαστε Κυριακάτικα εδώ πέρα και γράφουμε μαλακίες να περνάει η ώρα
Αντίθετα οι γυναίκες γαμιόνται το ίδιο μορφωμένες και αμόρφωτες...αυτές δεν έχουν πρόβλημα !!
Και οι γύφτοι γαμάνε όλη μέρα, ακόμα και τις αδερφές τους
Τι να κάνουμε τώρα, να τους ζηλέψουμε κι αυτούς;
Αντίθετα οι γυναίκες γαμιόνται το ίδιο μορφωμένες και αμόρφωτες...αυτές δεν έχουν πρόβλημα !!
εσύ έζησες περισσότερα και το αναιρείς;
Ρε συ μηπως εισαι γαυρος;εσύ έζησες περισσότερα και το αναιρείς;