Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πακιστανε αυτο το μωρο σαρεσει?
babushki-pic4-452x302-17704.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλά όλο το κανάλι του τύπου είναι κορυφαίο :

έχω λιώσει στο γέλιο  :2funny:

ζήτω η κοινωνικοποίηση  :thumbsup:
τυπε δες το βιντεακι που και καλα απαγαγουν μια κοπελα σαν εξωγηινοι :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
και ακόμα μεγαλύτερος πόνος είναι το να εμπιστευτείς σε κάποιον κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί και να αισθάνεσαι ότι τελικά δεν έπρεπε να τον εμπιστευτείς όσο νόμιζες

η απλά

να σε θάβει...

Το χουμε πει και καλό είναι να το εμπεδώσετε:

Οι Έλληνες έχουν καταντήσει άχρηστοι πλέον ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΙ,
ανάξιοι εμπιστοσύνης, που ζηλεύουν την επιτυχία σου και χαίρονται με την κατάντιά σου.
Είναι σε μεγάλο βαθμό απαίδευτοι, αφού νομίζουν ότι ο χαρακτήρας χτίζεται στα γυμναστήρια, στις καφετέριες και στις αίθουσες χορού.
Το 95 % από αυτούς έχουν ξεχάσει τι εστί ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ η οποία είναι το Α και το Ω για τη δόμηση του χαρακτήρα ενός άντρα, καθώς επίσης και ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, πέρα από αυτά που τους δίνει η σχολή τους, η οποία είναι επίσης απαραίτητη στη δόμηση μιας μορφωμένης και καλλιεργημένης προσωπικότητας.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η συνειδησιακή απόσταση που κρατάει κάποιος από το εναπομείναν 95 % των αχρήστων, μαμάκηδων, εξυπνάκηδων, τεμπέληδων, απαίδευτων που απομένουν, με πολλούς από αυτούς να είναι είτε κλέφτες είτε να τρώνε από τα κλεμμένα λεφτά του λαμόγιου πατέρα,
δε συνιστά προβληματική προσωπικότητα ή μοναχικές τάσεις. Συνιστά επιλογή ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής υπό τις ατυχείς συνθήκες που του έτυχαν, να ζει σε ένα τέτοιο ψεύτικο περιβάλλον με ψεύτικους ανθρώπους.

Αντίθετα στη Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πρώτα από όλα να είναι σωστοί ως κοινωνικά όντα, που σημαίνει εργατικοί και συνεπείς, θα βρει κάποιος πιο ωριμους ανθρωπους που θα μπορεί να τους αποδώσει το χαρακτήρα: "φίλος"

+100  :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Παράθεση από: skiouros7 στις σήμερα στις 11:25
Αντίθετα στη Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, όπου οι άνθρωποι μαθαίνουν πρώτα από όλα να είναι σωστοί ως κοινωνικά όντα, που σημαίνει εργατικοί και συνεπείς, θα βρει κάποιος πιο ωριμους ανθρωπους που θα μπορεί να τους αποδώσει το χαρακτήρα: "φίλος"

να φανταστώ ότι έζησες χρόνια σε αυτές τις χώρες και απέδωσες πολλές φορές το χαρακτήρα φίλος ε?....  :jerking: :jerking: :jerking:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σύντροφε εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι οι απαίδευτοι γαμάνε περισσότερο και ότι οι σχετικά πιο καλλιεργημένοι γαμάμε κυρίως τη χούφτα μας και καθόμαστε Κυριακάτικα εδώ πέρα και γράφουμε μαλακίες να περνάει η ώρα  :grin: :grin:
Αντίθετα οι γυναίκες γαμιόνται το ίδιο μορφωμένες και αμόρφωτες...αυτές δεν έχουν πρόβλημα !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

να φανταστώ ότι έζησες χρόνια σε αυτές τις χώρες και απέδωσες πολλές φορές το χαρακτήρα φίλος ε?....  :jerking: :jerking: :jerking:

Οι Σκανδιναβοί δεν κάνουν τόσο εύκολα φιλίες όσο οι Έλληνες,ωστόσο όταν κάνουν έχουν πιο ειλικρινή σχέση μεταξύ τους.

Επισκέπτης

εσύ έζησες περισσότερα και το αναιρείς;

Επισκέπτης
Σύντροφε εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι οι απαίδευτοι γαμάνε περισσότερο και ότι οι σχετικά πιο καλλιεργημένοι γαμάμε κυρίως τη χούφτα μας και καθόμαστε Κυριακάτικα εδώ πέρα και γράφουμε μαλακίες να περνάει η ώρα  :grin: :grin:
Αντίθετα οι γυναίκες γαμιόνται το ίδιο μορφωμένες και αμόρφωτες...αυτές δεν έχουν πρόβλημα !!

Και οι γύφτοι γαμάνε όλη μέρα, ακόμα και τις αδερφές τους
Τι να κάνουμε τώρα, να τους ζηλέψουμε κι αυτούς;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Εγώ νομίζω οτι είναι θέμα αισθητικής της κάθε κοπέλας...αν η άλλη γουστάρει τον κάγκουρα με το παπί, τον λεφτά με την μερσεντέ την κάμπριο και τα λεφτά του μπαμπά, τον τύπο που έχει γνωριμίες σε κλαμπ και σε μπουζούκια, τον καρεκλά στην παραλία, τον dj κτλ, δεν αξίζει για σένα...
Δεν έχω τίποτα με τα επαγγέλματα που προανέφερα, ίσα ίσα εκτιμώ και σέβομαι τον τρόπο με τον οποίον ο καθένας βγάζει το ψωμί του, αλλά άλλο το άτομο και άλλο η ιδιότητά του...αν η γκόμενα πηδιέται με τον μπάρμαν όχι επειδή τον γουστάρει αλλά για να πιει τσαμπέ, τότε είναι πατσαβούρα και δεν γουστάρω καν να την γνωρίσω, πόσο μάλλον να μου κάτσει...οπότε αμοιβαία τα αισθήματα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
εσύ έζησες περισσότερα και το αναιρείς;

ζω ακόμα...και η πλειοψηφία των Ελλήνων που ζει η έχει ζήσει έξω αν διαβάσει το σχολιο σου την ίδια αντίδραση θα έχει...και αν θες καλό είναι να απαντάς σε μία ερώτηση όχι με ερώτηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom