Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο εαυτος σου ειναι οι πραξεις σου αλλα και τα συναισθηματα σου ....
Μην ντρεπεσααι για σενα και κοιτα να ξεδιπλωνεις τα οποια συναισθηματα ακομη κι οταν ξερεις οτι θα πληγωθεις ....
Δεν αποζητας κοινη αποδοχη αλλα αυτην που θα σε νιωσει καλυτερα και θα σε αποδεχτει !!!!!!!
Αρα γραφεις στα παπακια τους τους υπολοιπους και εκδηλωνεις τα χαρακτηριστικα σου γνωρισματα και κατα συνεπεια τον εαυτο σου και οποιους αρεσεις !!!!!!!!!!

Αρεστος σε ολους δεν γινεται να γινεις !!!!!!!!!!

Μια χαρά τα λες, αλλά άλλο η θεωρία άλλο η πράξη.

Μενιο μην πτοεισαι ρε φιλε!!!! Πηγαινε σε μια σχολη χορου αρχικα και μετα θα πεφτουν σαν τα κοτοπουλα  :P να προσεχεις και το ντυσιμο σου.... και να εισαι περιποιημενος και θα κτυπησεις πολλους στον ανταγωνισμο που παραμελουν απλα πραγματα!!!!!

Τώρα είναι αργά για μένα.

Αυτό με το ντύσιμο το ξανάγραψες. Ποιό θεωρείς καλό ντύσιμο για να αρέσει κάποιος στις γκόμενες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια χαρά τα λες, αλλά άλλο η θεωρία άλλο η πράξη.

Τώρα είναι αργά για μένα.

Αυτό με το ντύσιμο το ξανάγραψες. Ποιό θεωρείς καλό ντύσιμο για να αρέσει κάποιος στις γκόμενες;

Ε πρεπει να ρωτησεις τη γνωμη μιας γυναικας.... εδω ειναι χρησιμες οι φιλες  :P
εκτος αυτου μπορεις να φορας οτι σου πηγαινει... εγω επειδη ειμαι μελαχροινος μου πανε τα ανοιχτα χρωματα... μια φορα ειχα συνδυασει ενα μπλε πουκαμισακι με ενα μαυρο παντελονι απο κατω... καφε ζωνη ... το γενι περιποιημενο και παπουτσακι κομψο. Εννοειται με καλο αποσμητικο και κολωνια και ρολογακι ασημενιο σηκωνεις λιγο το μανικι του πουκαμισου να φαινεται

πρεπει να δειχνεις κυριλε ρε φιλε... η εμφανιση ειναι τα παντα η βιτρινα μετραει πολυ πρεπει να εισαι προσεγμενος οχι μπιχλας και λετσαρια

και επισης αν εχεις καλο σωμα - αδυνατος χωρις κοιλιες ειναι ενα συν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επειδη θα βγω αποψεκαι τελειωνουν και τα λεφτα για πουτανες θελω δυο τρεις συμβουλες για να βρω γκομενακι.Δεν ειναι απαραιτητο να γαμησω αποψε.Ας απαντησουν μονο ειδικοι στο θεμα.Χορευω κιολας αν χρειαστει

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εκτος αυτου μπορεις να φορας οτι σου πηγαινει... εγω επειδη ειμαι μελαχροινος μου πανε τα ανοιχτα χρωματα... μια φορα ειχα συνδυασει ενα μπλε πουκαμισακι με ενα μαυρο παντελονι απο κατω... καφε ζωνη ... το γενι περιποιημενο και παπουτσακι κομψο. Εννοειται με καλο αποσμητικο και κολωνια και ρολογακι ασημενιο σηκωνεις λιγο το μανικι του πουκαμισου να φαινεται

πρεπει να δειχνεις κυριλε ρε φιλε... η εμφανιση ειναι τα παντα η βιτρινα μετραει πολυ πρεπει να εισαι προσεγμενος οχι μπιχλας και λετσαρια

Εγώ παρατηρώ τι φοράνε οι άντρες που συνοδεύουν ωραίες γκόμενες και δεν έχω προσέξει κυριλέ ντύσιμο. Casual ντύνονται, απλά με ταιριαστά κομμάτια π.χ. παπούτσι-μπλούζα ίδιο χρώμα. Περισσότερα δεν έχω συμπεράνει.

Έχω δει ακόμα κοπέλα που ντύνεται κυριλε, όχι με μακιγιάζ και κοσμήματα, αλλά φουστανάκια, μίνι φούστες, παντελόνες (πως σκατά τις λένε), ζακέτες, να έχει γκόμενο τελείως απλά ντυμένο, τισερτ-τζιν-σπορτεξ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ρε Μπόλντι ....  η απόλυτη κιτσαρία....   Μπλε - μαύρο - καφέ;      :new_shocked:

Σαλάτα τα κανες ρε τύπε!

Και γένι; Γένι; Παναία μου...  Πρασινοφρουρός είσαι;

Και ρολογάκι ασημένιο;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Σαν αρχοντόγυφτος της Santa Barbara  Egaleo City μου μοιάζει το ντύσιμο που περιγράφεις.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

εγώ πάντως από τότε που ξέμπλεξα από την τελευταία τρελή επιτέλους μπορώ να φοράω σκυσμένα παντελόνια και στο λαιμό ότι γουστάρω χωρίς να μου κάνουν τις μπάλες μπαλόνια...
εγώ ξέμπλεξα...καλή τύχη μάγκες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

hqdefault.jpg

θα ειχες τρομερη περαση οπως παντα. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγώ πάντως από τότε που ξέμπλεξα από την τελευταία τρελή επιτέλους μπορώ να φοράω σκυσμένα παντελόνια και στο λαιμό ότι γουστάρω χωρίς να μου κάνουν τις μπάλες μπαλόνια...
εγώ ξέμπλεξα...καλή τύχη μάγκες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Να ένα καλό αντρικό ντύσιμο..

Capo di touti capi.

Συνημμένα

• μαρλον μπραντο.GIF
    μαρλον μπραντο.GIF
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Ρε Μπόλντι ....  η απόλυτη κιτσαρία....   Μπλε - μαύρο - καφέ;      :new_shocked:

Σαλάτα τα κανες ρε τύπε!

Και γένι; Γένι; Παναία μου...  Πρασινοφρουρός είσαι;

Και ρολογάκι ασημένιο;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Σαν αρχοντόγυφτος της Santa Barbara  Egaleo City μου μοιάζει το ντύσιμο που περιγράφεις.

Tετοιο χρωμα πουκαμισο εννοουσα.... φαντασου σε αυτο ιδιο χρωμα παπουτσι με παντελονι
ρολοι .... (φοραω παντα δινει στυλ) και καφε ζωνουλα ή και μαυρη μπορεις να βαλεις.
Ειναι πολυ καλο ντυσιμο και το πουκαμισο απο μεσα εννοειται και το γενι προσεγμενο

Συνημμένα

• productMainImage_5007200700.jpg
    productMainImage_5007200700.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom