Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γενικα γεμισαμε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ σε αυτη τη χωρα γλωσσαδες για αυτο
δεν βρισκουμε ακρη.... σωστος συνεργατης ειναι αυτος που οταν εχει αδικο
το βουλωνει.

ομολογώ πως δεν σε πιάνω  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ομολογώ πως δεν σε πιάνω  :grin:

Τι δεν με πιανεις ρε? ο μαλακας ο ελληνας κατεστρεψε την Ελλαδα... που σαν αποφοιτος λυκειου μπηκε στον ΟΤΕ με 2500 ευρω και βυσμα και οταν εβγαινε ηθελε να κανει τον κιμπαρη στις γκομενες.... ξερεις κανεναν που τα βγαζει με πραγματικο μοχθο να κανει τον κιμπαρη? Για να μη μιλσηω για τα μαυρα λεφτα ....

Κοιτα τωρα τι γινεται και τι προβλημα εχεις... επειδη ολα αυτα τα χρονια ο Ελληνας δεν μπορουσε να δει τις αλλες χωρες εβγαζε γλωσσα και εκανε τα δικα του... για αυτο και σου λεω... οταν εχουμε αποφασισει κατι σωστο και ξερουμε πως θα δουλεψει στην πραξη και ερχεται ενας γλωσσας και προβαλλει αντιρρησεις δεν ειναι σωστος συνεργατης. Ειναι πολυ απλο αυτο που σου λεω.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι δεν με πιανεις ρε? ο μαλακας ο ελληνας κατεστρεψε την Ελλαδα... που σαν αποφοιτος λυκειου μπηκε στον ΟΤΕ με 2500 ευρω και βυσμα και οταν εβγαινε ηθελε να κανει τον κιμπαρη στις γκομενες.... ξερεις κανεναν που τα βγαζει με πραγματικο μοχθο να κανει τον κιμπαρη? Για να μη μιλσηω για τα μαυρα λεφτα ....

Κοιτα τωρα τι γινεται και τι προβλημα εχεις... επειδη ολα αυτα τα χρονια ο Ελληνας δεν μπορουσε να δει τις αλλες χωρες εβγαζε γλωσσα και εκανε τα δικα του... για αυτο και σου λεω... οταν εχουμε αποφασισει κατι σωστο και ξερουμε πως θα δουλεψει στην πραξη και ερχεται ενας γλωσσας και προβαλλει αντιρρησεις δεν ειναι σωστος συνεργατης. Ειναι πολυ απλο αυτο που σου λεω.

ε τώρα η θα "γίνουμε" άνθρωποι η θα γίνουμε (χωρίς εισαγωγηκά) Ουγκάντα.... θα δείξει..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε τώρα η θα "γίνουμε" άνθρωποι η θα γίνουμε (χωρίς εισαγωγηκά) Ουγκάντα.... θα δείξει..

Ναι το ειδα και χθες το βραδυ ποσο ανθρωποι θα γινουμε.... για να γινεις ανθρωπος
πρεπει να μπουν νομοι. Πχ παραβαση του ΚΟΚ? προστιμο 200 ευρω με τη μια. Με την εφαρμογη σωστων νομων παει μια χωρα μπροστα...

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω κάνει catch up, αλλά ο Μπόλντεμορτ μιλάει σωστά. Αν ξέρεις να χορεύεις λίγο και είσαι θαρραλέος μπορεί να τσιμπήσεις τηλέφωνο. Οι γυναίκες πάνε σε αυτά τα μαγαζιά για να χορέψουν. Και όταν λέμε να χορέψουν εννοούμε με κινήσεις ερωτικές, βλέμματα πονηρά και τα τοιαύτα. Τότε θεωρούν ότι πέρασαν καλά. Ε, αν δεν ντραπείς και βγάλεις και εσύ στο χορό άνεση και ερωτισμό, μπορείς άνετα μετά να της ζητήσεις τηλέφωνο.
Έτσι υποθέτω τουλάχιστον, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ακόμα και στα εφηβικά πάρτυ ντρεπόμουν να χορέψω. Ποιά εφηβικά πάρτυ ακόμα και τώρα ντρέπομαι. Κάποιους γνωστούς, άντρες και γυναίκες, που απέκτησα στη ζωή μου, δε μπόρεσα να τους κάνω φίλους. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου και δεν τους ανοίγομαι, παρότι αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα.

Ειδικά με τις γυναίκες. Πλέκω διάφορα σενάρια στο μυαλό μου ότι εξαιτίας κάποιας γκάφας μου έχουν αποκτήσει πολύ άσχημη άποψη για μένα και με αποφεύγουν. Όταν όμως ξανασυναντιόμαστε διαπιστώνω ότι μου μιλάνε χαλαρά και ότι όλα όσα είχα πιστέψει ήταν στη φαντασία μου. Ίσως λίγο πιο απόμακρους/ες τους βλέπω κάθε φορά. Λογικό αφού μου μιλάνε και απαντάω συγκρατημένα, συχνά μονολεκτικά "ναι... χμ... χμ... μάλιστα...". Μετά οικτίρω τον εαυτό μου που δε μπορώ να δείξω τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Αν συναντήσω κάποιον που συμπαθώ στο δρόμο, αλλάζω κατεύθυνση γιατί ντρέπομαι για τον εαυτό μου.

Αναρωτιέμαι τελευταία αν ο εαυτός που πιστεύω ότι κρύβω μέσα μου υπήρξε ποτέ. Ή αν αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι αυτό που πραγματικά είμαι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εντάξη θα σου πω ένα τελευταίο και σταματώ για σήμερα.
Έχεις δει κάτι παντρεμένους 30 χρόνια να τσακώνονται;
Η γυναίκα γκρινιάζει και λέει μαλακίες και ο άνδρας κάθεται απλά και ακούει.
Ακόμα και όταν τον ρωτάει ή τον προκαλεί αυτός δεν απαντάει.
Μιλάει ένα λεπτό στην αρχή και τέλος.
Άμα δεις κανέναν την επόμενη φορά ρώτα τον:
"γιατί το κάνεις αυτό;"...

Θα στο πω για τελευταία φορά. Δεν ανοίγεις αντίλογο με γυναίκα.
Δεν σκέφτονται έτσι οι γυναίκες, έχουν τα δικά τους κουμπιά.
Τα μαθαίνεις με την εμπειρία σιγά σιγά αυτά.
΄Η το δέχεσαι ή πας σε μοναστήρι, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Σωστος τυπε αλλα δεν θα μας καβαλησουν κιολας επειδη εχουν μια τρυπα !!!!!!!

Υπαρχουν κι εκεινοι που δεν δεχονται πολλα πολλα !!!!!!!!!

Μια σφαλιαρα επιββαλεται να πεσει καπου καπου ετσι για να κανει ενα ρεσταρτ ο εγκεφαλος ναουμε !!!!!!  :P
Διαφορετικα δεν λεγεσαι ανδρας αλλα τιτικα και μουνοδουλος  :grin:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το να γραφουμε στις παπαρες μας την εκαστοτε γκομενα ειναι απολυτως λογικο..

η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση.και ειναι λογικο..οταν νευριαζει μια γκομενα λεει λεει λεει κ δεν το κλεινει το τριμπουρδελο το στομα της..

το θεμα ειναι ομως αν παρουμε αναποδες εμεις γινετε της καραπουταναρς το καγκελο..οποτε...καλυτερη η αδιαφορια απο το να χαλαω την ζαχαρενια μου..

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Μια σφαλιαρα επιββαλεται να πεσει καπου καπου ετσι για να κανει ενα ρεσταρτ ο εγκεφαλος ναουμε !!!!!!  :P
το νόμο έχουνε με το μέρος τους οπότε δεν έχει σημασία τι άλλο έχουνε ή δεν έχουνε._

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το να γραφουμε στις παπαρες μας την εκαστοτε γκομενα ειναι απολυτως λογικο..

η αδιαφορια ειναι η καλυτερη λυση.και ειναι λογικο..οταν νευριαζει μια γκομενα λεει λεει λεει κ δεν το κλεινει το τριμπουρδελο το στομα της..

το θεμα ειναι ομως αν παρουμε αναποδες εμεις γινετε της καραπουταναρς το καγκελο..οποτε...καλυτερη η αδιαφορια απο το να χαλαω την ζαχαρενια μου..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το καλυτερο ειναι αυτο τυπε αλλα μερικες φορες παραξεφευγουν οι ρουφιανες  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν έχω κάνει catch up, αλλά ο Μπόλντεμορτ μιλάει σωστά. Αν ξέρεις να χορεύεις λίγο και είσαι θαρραλέος μπορεί να τσιμπήσεις τηλέφωνο. Οι γυναίκες πάνε σε αυτά τα μαγαζιά για να χορέψουν. Και όταν λέμε να χορέψουν εννοούμε με κινήσεις ερωτικές, βλέμματα πονηρά και τα τοιαύτα. Τότε θεωρούν ότι πέρασαν καλά. Ε, αν δεν ντραπείς και βγάλεις και εσύ στο χορό άνεση και ερωτισμό, μπορείς άνετα μετά να της ζητήσεις τηλέφωνο.
Έτσι υποθέτω τουλάχιστον, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ακόμα και στα εφηβικά πάρτυ ντρεπόμουν να χορέψω. Ποιά εφηβικά πάρτυ ακόμα και τώρα ντρέπομαι. Κάποιους γνωστούς, άντρες και γυναίκες, που απέκτησα στη ζωή μου, δε μπόρεσα να τους κάνω φίλους. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου και δεν τους ανοίγομαι, παρότι αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα.

Ειδικά με τις γυναίκες. Πλέκω διάφορα σενάρια στο μυαλό μου ότι εξαιτίας κάποιας γκάφας μου έχουν αποκτήσει πολύ άσχημη άποψη για μένα και με αποφεύγουν. Όταν όμως ξανασυναντιόμαστε διαπιστώνω ότι μου μιλάνε χαλαρά και ότι όλα όσα είχα πιστέψει ήταν στη φαντασία μου. Ίσως λίγο πιο απόμακρους/ες τους βλέπω κάθε φορά. Λογικό αφού μου μιλάνε και απαντάω συγκρατημένα, συχνά μονολεκτικά "ναι... χμ... χμ... μάλιστα...". Μετά οικτίρω τον εαυτό μου που δε μπορώ να δείξω τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Αν συναντήσω κάποιον που συμπαθώ στο δρόμο, αλλάζω κατεύθυνση γιατί ντρέπομαι για τον εαυτό μου.

Αναρωτιέμαι τελευταία αν ο εαυτός που πιστεύω ότι κρύβω μέσα μου υπήρξε ποτέ. Ή αν αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι αυτό που πραγματικά είμαι.

Μενιο μην πτοεισαι ρε φιλε!!!! Πηγαινε σε μια σχολη χορου αρχικα και μετα θα πεφτουν σαν τα κοτοπουλα  :P να προσεχεις και το ντυσιμο σου.... και να εισαι περιποιημενος και θα κτυπησεις πολλους στον ανταγωνισμο που παραμελουν απλα πραγματα!!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Βαλε αντ1.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
το νόμο έχουνε με το μέρος τους οπότε δεν έχει σημασία τι άλλο έχουνε ή δεν έχουνε._

σαυτον τον κυπριο που σακατεψαν οι μπατσοι 300 χιλιαρικα αποζημιωση πηγε το δικαστηριο

σκεψου να κοπανησεις καμια ελλεινιδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εισαστε αυτοκαταστροφικοι. Οταν εχεις δικιο δεν δειχνεις αδιαφορια γιατι θα δωσεις στην αλλη να καταλαβει οτι μπορει να σε κανει οτι θελει.

Οταν εχω δικιο και την ευκαιρια την γαμαω αλυπητα  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

+1 τυπε..

αλλα εδω εχουμε 2 κατηγοριες...

1..τους τυπους που τις κανουν τοπι στο ξυλο..προφανως επειδη τους ζαλισαν τα παπαρια παραπανω απ οτι επρεπε..

2..τους τυπους που τους κανουν "τοπι" στο ξυλο..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο εαυτος σου ειναι οι πραξεις σου αλλα και τα συναισθηματα σου ....
Μην ντρεπεσααι για σενα και κοιτα να ξεδιπλωνεις τα οποια συναισθηματα ακομη κι οταν ξερεις οτι θα πληγωθεις ....
Δεν αποζητας κοινη αποδοχη αλλα αυτην που θα σε νιωσει καλυτερα και θα σε αποδεχτει !!!!!!!
Αρα γραφεις στα παπακια τους τους υπολοιπους και εκδηλωνεις τα χαρακτηριστικα σου γνωρισματα και κατα συνεπεια τον εαυτο σου και οποιους αρεσεις !!!!!!!!!!

Αρεστος σε ολους δεν γινεται να γινεις !!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να καθεσαι και να ακους δεν ειναι υγιες....

στο τελος θα ξεσπασεις ασχημα.

Ελεος... ειναι δυνατον να μην εχετε αποψη και να σας κανει η καθεμια οτι γουσταρει?

χαχαχ ακου τι εγραψε ο αλλος καθεσαι και ακους λεει .... μονο οταν εχεις αδικο πρεπει να το βουλωνεις ειπαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom