TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Γιατι ψευταρος ρε δικε μου,εσυ ο ιδιος δεν μας το ειχες παρουσιασει μελοδραματικα :SΕσύ ρε παλιοαρχίδι ψεύταρε δεν θα μου πεις τι θα κάνω με το δικό μου νικ και τι θα δημοσιεύσω.
Αυτό το κρίνω εγώ και μόνον εγώ.
Γκέγκε;
Να τραβηξεις τα βυζια σου ρε ψευτοσάλια
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
Και κτυπαω και το ποδι κατω στο πατωμα
ερευνητη σου εχω εξηγησει με ομορφο τροπο οτι δεν παω με γκευ,σε καταλαβαινω απολυτα οτι ζεις δραμα να εισαι μια γυναικα σε σωμα αντρικο αλλα δεν θα εχεις επιτυχια να κωλοτριβεσαι σε μενα,υπαρχουν τυποι οπως εσυ εδω μεσα,δοκιμασε εκει.Ασχολείσαι με το μοκροτσούτσουνο μαϊντανό Μαστεράκη ?
Ρε ψευτολαγνε σε κοβω να αυνανιζεσαι παρεα με μεγαλες θηλυκιές γάτες.
Κλεισμενος στο δωματιακι που σε εχουν βαλει .. στο δωματιακι του τρελου
Πηδάω ένα γκομενάκι, που στα μάτια τα δικά μου είναι κούκλα. Ένα πλάσμα που όταν το δεις στον δρόμο με καθημερινά ρούχα και άβαφη, δεν γυρίζεις να την κοιτάξεις δεύτερη φορά, εκτός κι αν σου επιτρέψει να δεις τα πανέμορφα μάτια της.
Αν στο επιτρέψει...!!! επειδή είναι εξαιρετικά ντροπαλό κορίτσι και αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια.
Ρε ψευτολαγνε σε κοβω να αυνανιζεσαι παρεα με μεγαλες θηλυκιές γάτες.
Χοιρομουραααααααααααααααα
Καλα αυτο το ατομο οτι κι αν ειναι γυναικα η ανδρας πασχει απο ψυχωτικο συνδρομο μαζι μου ...
Δεν εξηγηται αλλιως η ολη συμπεριφορα του απεναντι μου ..... στην τελικη χεστηκα για δαυτον-ην τι ειναι ....
ερευνητη σου εχω εξηγησει με ομορφο τροπο οτι δεν παω με γκευ,σε καταλαβαινω απολυτα οτι ζεις δραμα να εισαι μια γυναικα σε σωμα αντρικο αλλα δεν θα εχεις επιτυχια να κωλοτριβεσαι σε μενα,υπαρχουν τυποι οπως εσυ εδω μεσα,δοκιμασε εκει.
Σκασε εσυ μωρη ηλιθια αναρχοαπλυτη χοιρομουρα χωρις επιδομα.σκασε. ηλιθια με επιδομα.
ρε φιλε μου εγω δεν σε εχω γαμησει,αλλος θα ηταν και με μπερδευεις.Επειδή εσύ είσαι μικροτσούτσουνος ,βγάζεις τους άλλους γκέϋ ?
Απλώς εσύ εσύ είσαι Μπάμιας ,εμείς δεν έιμαστε ομοφυλόφιλοι ,
επειδή εσύ έχεις μικρό πουλάκι !
Σαν τις μπάμιες Μπαρμπα-Στάθη !
Μπαμιααααααααααααααααααααααααα Μαστεράκη Μαϊντανέ !
τυπε καψουρα βλεπω. θα σε τηγανισει το γκομενακι.
τυπε θρεντ για το προβλημα σου εχεις ανοιξει?Με έχει τηγανίσει ήδη. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, όλη μέρα εκτός απ' αυτήν.
Χωρίσαμε πριν μια ώρα και μου λείπει.
Σκατά.
Πρέπει να συγκρατηθώ.
Εχω ορκιστεί πως οι "αγάπες" για μενα έχουν τελειώσει.
Με έχει τηγανίσει ήδη. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, όλη μέρα εκτός απ' αυτήν.
Χωρίσαμε πριν μια ώρα και μου λείπει.
Σκατά.
Κυριακη σημερα ε ?τυπε θρεντ για το προβλημα σου εχεις ανοιξει?
τυπε θρεντ για το προβλημα σου εχεις ανοιξει?
ειναι και κυριακη σημερα τυπεΚαλα σου λεει ο απολυτος. Περα απο την πλακα
ενα θρεντ να σου δωσουν συμβουλες οι καταλληλοι του ειδους πιστευω χρειαζεται