Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει συμφωνα με την κελλυ απο το 104 εχω ωραιο βλεματακι  :sunglasses:

αλλα λιγο να της ψαρωσεις τσιμπησανε..  :rolleyes: το θεμα ειναι πως να της πλησιασω εγω που ειμαι ντροπαλος σε ακραιο βαθμο και ανασφαλης με γυναικες...

Να κάνεις προπόνηση με γυναίκες μέτριας εως κακής εμφάνισης που δεν σου προκαλούν άγχος (αλλά νέες και λεπτές για να σου σηκωθεί).

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όταν βλέπω τέτοια "ζευγάρια" έξω μου 'ρχεται να πάω να φτύσω την κοπέλα στη μούρη

Δε βλέπω σχεδόν ποτέ τέτοια ζευγάρια έξω.

Αρνητική εντύπωση μου κάνει που βλέπω του περισσότερους τριαντάρηδες αγκαζέ με χοντρές τριαντάρες. Περισσότερο μου μοιάζουν για θεία με ανηψιό παρά για ζευγάρι.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

αμα πας στον παρκινγκ του λακομπα κ του πριαμου θα δεις πολλους κοιλαραδες 50αρηδες με 20ρες μουνακια  οι οποιες αν δουν την βιζιτα στο ασανσερ θα ξινισουν την μουρη κ τον πουτανιαρη που την εκλεισε θα γελασουν ειρωνικα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Όταν βλέπω τέτοια "ζευγάρια" έξω μου 'ρχεται να πάω να φτύσω την κοπέλα στη μούρη
καλος μαλακας εισαι που πιστευεις τον ψευδολαγνο  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα αντε γαμησου ρε μουνι.Να εισαι και εσυ μαγκας στα 40 σου να βγαζεις γκομενακια πιπινια,οχι χλεχλες οπως τωρα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν εχω καταλαβει γιατι τρωγωσαστε .......

Τι εχετε να χωρισετε ?

Γιατί τρωγόμαστε....  Ωραία ερώτηση...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Γιατί ο Μπόλντι νομίζει πως ο κάθε ένας που θα πει εδώ για γκόμενες, λέει ψέμματα.

Αν ο ίδιος πει πως βρήκε γκόμενα, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

Τον ήξερα κι από χτες ποιος είναι και τι κάνει; ΟΧΙ.

Αν δεν πηδάει, και πει ψέμματα πως πηδάει, είναι μαλάκας και θα το ξέρει κι αυτός.

Όπως κι εγώ... αν δεν πηδάω και λέω ψέμματα ... θα μαι δυο φορές μαλάκας.

Μια κυριολεκτικά (εφόσον δεν πηδάω) και μία μεταφορικά (εφόσον λέω ψέμματα).

Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα όμως.

Δεν γαμάω ούτε τη Σκλεναρίκοβα, ούτε τη Μόνικα Μπελούτσι.

Πηδάω ένα γκομενάκι, που στα μάτια τα δικά μου είναι κούκλα. Ένα πλάσμα που όταν το δεις στον δρόμο με καθημερινά ρούχα και άβαφη, δεν γυρίζεις να την κοιτάξεις δεύτερη φορά, εκτός κι αν σου επιτρέψει να δεις τα πανέμορφα μάτια της.

Αν στο επιτρέψει...!!! επειδή είναι εξαιρετικά ντροπαλό κορίτσι και αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια.

Βάζω στοίχημα πως ο Μπόλντι και η ψωλαρία της πλατείας που συναγελάζεται, ένα τέτοιο κορίτσι, θα το κοιτούσαν αδιάφορα έως περίεργα και με ειρωνία γιατί φοράει γυαλάκια μυωπίας και σε τίποτα δεν μοιάζει με τις μουνάρες που βλέπει στις φωτογραφίες εδώ μέσα, και τον παίζει συνέχεια (20 φορές λέει ο ΛΑΚΙΣ... δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω...  :2funny: :2funny:)

Και να σου πω τωρα γιατί την πήδηξα Μπόλντι. Εγώ... ένας 45άρης που πήδησε ένα εικοσιεξάχρονο κορίτσι.

Δεν είμαι ούτε ο σούπερ γαμιάς, ούτε ένας πανέμορφος άντρας που πέφτουν οι γυναίκες στα πατώματα μόλις τον βλέπουν.

Ανάμεσα σε 8 γυναίκες που έβλεπα για πρώτη φορά, ήταν η επιλογή μου.

Την έκανα να αισθανθεί αμέσως αρχόντισσα. Την έκανα να αισθανθεί βασίλισσα της βραδιάς.

Χτες βράδυ μου είπε, πως η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της και πως ό,τι κι αν γίνει μεταξύ μας, τη μέρα αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρόκειται να γαμήσεις ποτέ;

Ή να στο κάνω ακόμα πιο λιανά;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
  Γιατί τρωγόμαστε....  Ωραία ερώτηση...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Γιατί ο Μπόλντι νομίζει πως ο κάθε ένας που θα πει εδώ για γκόμενες, λέει ψέμματα.

Αν ο ίδιος πει πως βρήκε γκόμενα, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.

Τον ήξερα κι από χτες ποιος είναι και τι κάνει; ΟΧΙ.

Αν δεν πηδάει, και πει ψέμματα πως πηδάει, είναι μαλάκας και θα το ξέρει κι αυτός.

Όπως κι εγώ... αν δεν πηδάω και λέω ψέμματα ... θα μαι δυο φορές μαλάκας.

Μια κυριολεκτικά (εφόσον δεν πηδάω) και μία μεταφορικά (εφόσον λέω ψέμματα).

Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα όμως.

Δεν γαμάω ούτε τη Σκλεναρίκοβα, ούτε τη Μόνικα Μπελούτσι.

Πηδάω ένα γκομενάκι, που στα μάτια τα δικά μου είναι κούκλα. Ένα πλάσμα που όταν το δεις στον δρόμο με καθημερινά ρούχα και άβαφη, δεν γυρίζεις να την κοιτάξεις δεύτερη φορά, εκτός κι αν σου επιτρέψει να δεις τα πανέμορφα μάτια της.

Αν στο επιτρέψει...!!! επειδή είναι εξαιρετικά ντροπαλό κορίτσι και αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια.

Βάζω στοίχημα πως ο Μπόλντι και η ψωλαρία της πλατείας που συναγελάζεται, ένα τέτοιο κορίτσι, θα το κοιτούσαν αδιάφορα έως περίεργα και με ειρωνία γιατί φοράει γυαλάκια μυωπίας και σε τίποτα δεν μοιάζει με τις μουνάρες που βλέπει στις φωτογραφίες εδώ μέσα, και τον παίζει συνέχεια (20 φορές λέει ο ΛΑΚΙΣ... δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω...  :2funny: :2funny:)

Και να σου πω τωρα γιατί την πήδηξα Μπόλντι. Εγώ... ένας 45άρης που πήδησε ένα εικοσιεξάχρονο κορίτσι.

Δεν είμαι ούτε ο σούπερ γαμιάς, ούτε ένας πανέμορφος άντρας που πέφτουν οι γυναίκες στα πατώματα μόλις τον βλέπουν.

Ανάμεσα σε 8 γυναίκες που έβλεπα για πρώτη φορά, ήταν η επιλογή μου.

Την έκανα να αισθανθεί αμέσως αρχόντισσα. Την έκανα να αισθανθεί βασίλισσα της βραδιάς.

Χτες βράδυ μου είπε, πως η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της και πως ό,τι κι αν γίνει μεταξύ μας, τη μέρα αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρόκειται να γαμήσεις ποτέ;

Ή να στο κάνω ακόμα πιο λιανά;

τα πραγματα ειναι απλα.καποιος που θα πληρωσει μια γιαγια για να την πηδηξει,οπως αυτην που πληρωσες εσυ και ελεγες κιολας οτι κατι σε κολησε,δεν ειναι ικανος οχι να βρει 26χρονη γκομενα,αλλα ουτε την χουφτα του να καμακωσει.για αυτο οτι εχεις να λες για την "γκομενα" κρατο το για παρτι σου,για να μην εκτιθεσαι και αλλο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Ωραιο αυτο !!!!!!!!!!!!!  :)

Αν και δεν το πιστευω .....
Απο την αλλη δεν εχω λογο να αμφισβητησω οτι λες, μιας και στο νετ παιζουν πολλα

Τα υπολοιπα τα αφηνω ασχολιαστα....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα.καποιος που θα πληρωσει μια γιαγια για να την πηδηξει,οπως αυτην που πληρωσες εσυ και ελεγες κιολας οτι κατι σε κολησε,δεν ειναι ικανος οχι να βρει 26χρονη γκομενα,αλλα ουτε την χουφτα του να καμακωσει.για αυτο οτι εχεις να λες για την "γκομενα" κρατο το για παρτι σου,για να μην εκτιθεσαι και αλλο.

Εσύ ρε παλιοαρχίδι ψεύταρε δεν θα μου πεις τι θα κάνω με το δικό μου νικ και τι θα δημοσιεύσω.

Αυτό το κρίνω εγώ και μόνον εγώ.

Γκέγκε;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ωχ .....

URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.324
Πόντοι
8.645
καλος μαλακας εισαι που πιστευεις τον ψευδολαγνο  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα αντε γαμησου ρε μουνι.Να εισαι και εσυ μαγκας στα 40 σου να βγαζεις γκομενακια πιπινια,οχι χλεχλες οπως τωρα.

Γιατί να μην τον πιστέψω ρε σαχλαμάρα  :idiot:
Θέλω να ελπίζω ότι μέχρι τα 40 μου δε θα έχω βιώσει τέτοια σεξουαλικη στέρηση που το πρώτο μέλημα μου να είναι να βρίσκω πιπίνια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.228
Πόντοι
1.686

Εσύ μικροτσούτσουνε μαϊντανέ ,μόνο την χούφτα σου έχεις κατακτησει !  :2funny:  :2funny:

Πήγαινε στη Κίνα καλύτερα ,και εκεί μικροτσούτσουνος θα είσαι ,αλλά όχι τόσο,

μαϊντανάκι Μαστεράκη !  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχουχα περιμενω πως και πως να μπει ο λοπεζ να σε τσιγκλαει παλι
και να αρχιζεις τα φοβερα "συρε γαμησου μωρη φραγκοτοτα"

ή "τραβα τσιμπουκιασου πιο περα μωρη χοιρομουρα"  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.228
Πόντοι
1.686
Εσύ ρε παλιοαρχίδι ψεύταρε δεν θα μου πεις τι θα κάνω με το δικό μου νικ και τι θα δημοσιεύσω.

Γκέγκε;

Ασχολείσαι με το μικροτσούτσουνο μαϊντανό Μαστεράκη ?  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εσύ μικροτσούτσουνε μαϊντανέ ,μόνο την χούφτα σου έχεις κατακτησει !  :2funny:  :2funny:

Πήγαινε στη Κίνα καλύτερα ,και εκεί μικροτσούτσουνος θα είσα ,αλλά όχι τόσο,

μαϊντανάκι Μαστεράκη !  :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang2:

Μεγάλες αλήθειες λες Κώστα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χοιρομουραααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα αυτο το ατομο οτι κι αν ειναι γυναικα η ανδρας πασχει απο ψυχωτικο συνδρομο μαζι μου ...

Δεν εξηγηται αλλιως η ολη συμπεριφορα του απεναντι μου ..... στην τελικη χεστηκα για δαυτον-ην τι ειναι ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Γκέγκε;

Να τραβηξεις τα βυζια σου ρε ψευτοσάλια

ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!

Και κτυπαω και το ποδι κατω στο πατωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom