Γιατί τρωγόμαστε.... Ωραία ερώτηση...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Γιατί ο Μπόλντι νομίζει πως ο κάθε ένας που θα πει εδώ για γκόμενες, λέει ψέμματα.
Αν ο ίδιος πει πως βρήκε γκόμενα, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
Τον ήξερα κι από χτες ποιος είναι και τι κάνει; ΟΧΙ.
Αν δεν πηδάει, και πει ψέμματα πως πηδάει, είναι μαλάκας και θα το ξέρει κι αυτός.
Όπως κι εγώ... αν δεν πηδάω και λέω ψέμματα ... θα μαι δυο φορές μαλάκας.
Μια κυριολεκτικά (εφόσον δεν πηδάω) και μία μεταφορικά (εφόσον λέω ψέμματα).
Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα όμως.
Δεν γαμάω ούτε τη Σκλεναρίκοβα, ούτε τη Μόνικα Μπελούτσι.
Πηδάω ένα γκομενάκι, που στα μάτια τα δικά μου είναι κούκλα. Ένα πλάσμα που όταν το δεις στον δρόμο με καθημερινά ρούχα και άβαφη, δεν γυρίζεις να την κοιτάξεις δεύτερη φορά, εκτός κι αν σου επιτρέψει να δεις τα πανέμορφα μάτια της.
Αν στο επιτρέψει...!!! επειδή είναι εξαιρετικά ντροπαλό κορίτσι και αποφεύγει να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια.
Βάζω στοίχημα πως ο Μπόλντι και η ψωλαρία της πλατείας που συναγελάζεται, ένα τέτοιο κορίτσι, θα το κοιτούσαν αδιάφορα έως περίεργα και με ειρωνία γιατί φοράει γυαλάκια μυωπίας και σε τίποτα δεν μοιάζει με τις μουνάρες που βλέπει στις φωτογραφίες εδώ μέσα, και τον παίζει συνέχεια (20 φορές λέει ο ΛΑΚΙΣ... δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω...
)
Και να σου πω τωρα γιατί την πήδηξα Μπόλντι. Εγώ... ένας 45άρης που πήδησε ένα εικοσιεξάχρονο κορίτσι.
Δεν είμαι ούτε ο σούπερ γαμιάς, ούτε ένας πανέμορφος άντρας που πέφτουν οι γυναίκες στα πατώματα μόλις τον βλέπουν.
Ανάμεσα σε 8 γυναίκες που έβλεπα για πρώτη φορά, ήταν η επιλογή μου.
Την έκανα να αισθανθεί αμέσως αρχόντισσα. Την έκανα να αισθανθεί βασίλισσα της βραδιάς.
Χτες βράδυ μου είπε, πως η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της και πως ό,τι κι αν γίνει μεταξύ μας, τη μέρα αυτή δεν θα την ξεχάσει ποτέ.
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρόκειται να γαμήσεις ποτέ;
Ή να στο κάνω ακόμα πιο λιανά;