neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καθολου επιθετικα απλα μου αρεσει σαν εκφραση
ειναι η ερι εδω να της πεταξω κανα κοκκαλο?
Εσύ δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι κ όχι εγώ...εσύ το χεις χαμένο.κοιτα παπαζολη εσυ μπορει να ζεις στον εικονικο κοσμο και να νομιζεις οτι οταν μπαινεις στο διαδυκτικο χωρο του μπουρδελα.κομ εισαι σε μπουρδελο αρα σε χωρο που συχναζεις. καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ασχοληθω με τον πονο σου ετσι;
οποιος μπαινει σε σαιτ για μπουρδελα δηλαδη λες ειναι αγενης, η βλακας και δεν καταλαβαινει οταν του δειχνεις με την συμπεριφορα σου οτι δεν ενδιαφερεσαι;
λιγο γαλατακι θες?αρκει μια γρηγορη πεοχηλια για να παρεις τις βιταμινες σου να μεγαλωσειςεφαγα με τα αλλα κοπροσκυλα της γειτονιας μου θενκς :-*
Α να χαθείς αγενέστατε...εγω ξερω καλη μας ερι οτι ολα εχουν την τιμη τους
Α να χαθείς αγενέστατε...
Και τον ψάχνει στο bou.την ερι την εχω ψυχολογησει θελει τον αντρα τζεντλεμαν ευγενικο και κιμπαρη
την ερι την εχω ψυχολογησει θελει τον αντρα τζεντλεμαν ευγενικο και κιμπαρη
λαθος εχεις ψυχολογησει τυπε.την ερι την εχω ψυχολογησει θελει τον αντρα τζεντλεμαν ευγενικο και κιμπαρη
Και τον ψάχνει στο bou.
Εσύ δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι κ όχι εγώ...εσύ το χεις χαμένο.
Αν δεν είναι το site bourdela.com εικονικός κόσμος των μπουρδέλων τότε ποιος είναι,το site της εκκλησίας;;;
Πάμε Κυριακή γήπεδο να τους την πεις που είναι αγενής;;;
Άντε καλά ό,τι πεις...δεν είναι εικονικός ιστιοχώρος μπουρδέλων το bou.com.παπαζολη κουνα λιγακι το κεφαλι τα χεις χασει με φαινεται , στο πηρε το λιγοστο μυαλο ο βαρδαρης μανα μου
παντως ουτε για πουστιδες ειναι ,ονοματα δεν λεμεΆντε καλά ό,τι πεις...δεν είναι εικονικός ιστιοχώρος μπουρδέλων το bou.com.
Είναι χώρος για τσάι κ συμπάθεια σε κυρίες σαν εσένα.
Άντε ξουτ λοιπόν..τι μένεις;παντως ουτε για πουστιδες ειναι ,ονοματα δεν λεμε
Άντε καλά ό,τι πεις...δεν είναι εικονικός ιστιοχώρος μπουρδέλων το bou.com.
Είναι χώρος για τσάι κ συμπάθεια σε κυρίες σαν εσένα.
μα την παναγια σε εκκλησιαστικο φορουμ αδερφε οι γυναικες εκει θα ειναι σεξουαλικα ποιο απελευθερωμενες κ ποιο καυλιαρες απο δω
Ελα βρε..........χαβαλε κανουν οπωs κι εμειs