mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
πασα γυνή πιτουση
Ετσι ειναι αι ακαρδαι γυναι φιλε..........Αφηνουν τα θυματα τουs, αφου τα προκαλεσουν πρωτα..........Γυναικεs ανετοιμεs για ολα![]()
![]()
![]()
Μπαίνεις σε site: [size=30pt]bourdela.com[/size]....τί ακριβώς περιμένεις από την πλειοψηφία,πρόσκληση σε ρομαντικό δείπνο;;;;ακαρδαι; αν ετρωγε μπινελικι θα ηταν καλυτερα; δεν ημουν ευγενικη με το κωλοδαχτυλο;![]()
ακαρδαι; αν ετρωγε μπινελικι θα ηταν καλυτερα; δεν ημουν ευγενικη με το κωλοδαχτυλο;![]()
Μπαίνεις σε site: [size=30pt]bourdela.com[/size]....τί ακριβώς περιμένεις από την πλειοψηφία,πρόσκληση σε ρομαντικό δείπνο;;;;![]()
![]()
οποιος μπαινει σε σαιτ για μπουρδελα δηλαδη λες ειναι αγενης, η βλακας και δεν καταλαβαινει οταν του δειχνεις με την συμπεριφορα σου οτι δεν ενδιαφερεσαι;
Γυναικα που δειχνει κωλοδαχτυλα και ριχνει μπινελικια αλα νταλικερηs ειναι.......................ακαταμαχητα ερωτευσιμη !!!!!!!
......Στο Μπαγκλαντεs![]()
το ερωτευσιμη που κολλαει μαγκα μου;![]()
Μπορει να διαβασε το θαυμασιο επιστημονικο συγγραμμα περι ...."πεολειχιαs" και θελησε να γνωρισει την ....συγγραφεα![]()
![]()
![]()
εεε
μην πουλας μαγκια στο λαιφ![]()
το ερωτευσιμη που κολλαει μαγκα μου;ευγενικη ειπαμε ειμαι, σε σχεση με τα δεδομενα.
![]()
Η δικιά του συμπεριφορά όπως κ να΄χει μια χαρά είναι εν προκειμένης(στον χώρο του),εσύ πάλι είσαι σαν να εμφανίζεσαι στο γήπεδο κ να ζητάς να μην βρίζουν τον διαιτητή...να μην φωνάζουν για την ομάδα.οποιος μπαινει σε σαιτ για μπουρδελα δηλαδη λες ειναι αγενης, η βλακας και δεν καταλαβαινει οταν του δειχνεις με την συμπεριφορα σου οτι δεν ενδιαφερεσαι;
μπορει και να του αρεσουν οι χυλοπιττες με κοκορα και σου λεει δεν ριχνω και ενα πουτσο..;![]()
ωραια δεν ειναι σαν προσφωνηση η λεξη μαγκα μου;
αν δεν το πες επιθετικα δεν υπαρχει προβλημα![]()
Η δικιά του συμπεριφορά όπως κ να΄χει μια χαρά είναι εν προκειμένης(στον χώρο του),εσύ πάλι είσαι σαν να εμφανίζεσαι στο γήπεδο κ να ζητάς να μην βρίζουν τον διαιτητή...να μην φωνάζουν για την ομάδα.
Σαν την Ελένη Λουκά ένα πράγμα...![]()
![]()
![]()
αν δεν το πες επιθετικα δεν υπαρχει προβλημα![]()
κοιτα παπαζολη εσυ μπορει να ζεις στον εικονικο κοσμο και να νομιζεις οτι οταν μπαινεις στο διαδυκτικο χωρο του μπουρδελα.κομ εισαι σε μπουρδελο αρα σε χωρο που συχναζεις. καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ασχοληθω με τον πονο σου ετσι;![]()