maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
σας παρακαλω δε θελα.ειμαι κορη ναυαρχου τα χουμε ξαναπει.
μην ανυσηχεις δεν θα σε παω σε παραλια βουνο μερια
σας παρακαλω δε θελα.ειμαι κορη ναυαρχου τα χουμε ξαναπει.
εγω καυλωνω πολυ κοντο μαλλι και εξαλλα κουρεματααμα η γυνεκα δεν εχει μακρια μαλλια
να τραβας δεν ειναι γυναικα τελος
μην ανυσηχεις δεν θα σε παω σε παραλια βουνο μερια
Ακομα τα μαλλια σου πιανουν κωλο????γιατι και εμενα εκει φτανουν σου παω μια κοντριτσα
Δυστυχως απο το site για διαφορους λογους..... δεν αποχωρησαν μονο αξιολογα ανδρικα μελη αλλα και γυναικεια!!Και ενας απ' τους λογους ειναι οτι φτασανε ορισμενοι στο σημειο να εχουνε απο 50 κλωνους και να μιλανε και μεταξυ τους. .........Πηγα λεει ο αλλος μουρδελοτσαρκα μαζι με τον ταδε και ταδε και στην ουσια μας γραφει τους κλωνους του...... και εν συνεχεια πεταγεται ο κλωνος και του γραφει σε παραθεση....μα ωραιο σαλοναρισμα στο ταδε στουντιο.... μας εκανε δικε μου η ταδε..... ...Νομιζουν οι βλακες οτι δεν γινονται αντιληπτοι!!!....Ευτυχως που ακομα εδω μεσα υπαρχουν ελαχιστοι που κανουν σωστη ενημερωση.....καθως οι περισσοτεροι αξιολογοι.... αλλου γραφουν, αλλα και οι ελαχιστοι σοβαροι εδω μεσα και αυτοι αλλου γραφουν και το σκεπτονται..... αν θα συνεχισουν εδω τις ενημερωσεις..οταν εχουν να κανουν με κλωνους σε μεγαλο ποσοστο εδω μεσα........ξεχωριζε φιλε
γαμω τα παιδια αν την ειχες συζητησει θα το καταλαβαινες
σε μυς παιζει να με ριχνεις.σε φαρδος κωλου και γενικοτερα αστο...χαμενη εισαι .Ακομα τα μαλλια σου πιανουν κωλο????γιατι και εμενα εκει φτανουν σου παω μια κοντριτσα
Βεβαια σε υψος με εχεις 4-5 ποντους αλλα σε εχω σε κωλο
εσενα εχει φαρδος εμενα βαθοςσε μυς παιζει να με ριχνεις.σε φαρδος κωλου και γενικοτερα αστο...χαμενη εισαι .
true story :-εσενα εχει φαρδος εμενα βαθος
χαχαχαχχαχαχα μαλακιστιριtrue story :-
Δυστυχως απο το site για διαφορους λογους..... δεν αποχωρησαν μονο αξιολογα ανδρικα μελη αλλα και γυναικεια!!Και ενας απ' τους λογους ειναι οτι φτασανε ορισμενοι στο σημειο να εχουνε απο 50 κλωνους και να μιλανε και μεταξυ τους. .........Πηγα λεει ο αλλος μουρδελοτσαρκα μαζι με τον ταδε και ταδε και στην ουσια μας γραφει τους κλωνους του...... και εν συνεχεια πεταγεται ο κλωνος και του γραφει σε παραθεση....μα ωραιο σαλοναρισμα στο ταδε στουντιο.... μας εκανε δικε μου η ταδε..... ...Νομιζουν οι βλακες οτι δεν γινονται αντιληπτοι!!!....Ευτυχως που ακομα εδω μεσα υπαρχουν ελαχιστοι που κανουν σωστη ενημερωση.....καθως οι περισσοτεροι αξιολογοι.... αλλου γραφουν, αλλα και οι ελαχιστοι σοβαροι εδω μεσα και αυτοι αλλου γραφουν και το σκεπτονται..... αν θα συνεχισουν εδω τις ενημερωσεις..οταν εχουν να κανουν με κλωνους σε μεγαλο ποσοστο εδω μεσα........
εγω πινω καφε σε κουπα με αρκουδακια.κοριτσια μας καυλωνετε...ντροπη
οχι ρε μονο 4 φορες χεζωμήπως έχεις γαμήσει και το πεπτικό σου
εμενα με φτιαχνει η κουπα με τα αρκουδακια,ειδικα αν εχει σωστο φαρδος και βαθος η κουπαεγω πινω καφε σε κουπα με αρκουδακια.
δε ξερω τιποτα.
στην εμμανουελλα απο πανω πεστα.
εσενα εχει φαρδος εμενα βαθος
σε μυς παιζει να με ριχνεις.σε φαρδος κωλου και γενικοτερα αστο...χαμενη εισαι .
εσενα εχει φαρδος εμενα βαθος
εμενα με φτιαχνει η κουπα με τα αρκουδακια,ειδικα αν εχει σωστο φαρδος και βαθος η κουπα
Δυστυχως απο το site για διαφορους λογους..... δεν αποχωρησαν μονο αξιολογα ανδρικα μελη αλλα και γυναικεια!!Και ενας απ' τους λογους ειναι οτι φτασανε ορισμενοι στο σημειο να εχουνε απο 50 κλωνους και να μιλανε και μεταξυ τους. .........Πηγα λεει ο αλλος μουρδελοτσαρκα μαζι με τον ταδε και ταδε και στην ουσια μας γραφει τους κλωνους του...... και εν συνεχεια πεταγεται ο κλωνος και του γραφει σε παραθεση....μα ωραιο σαλοναρισμα στο ταδε στουντιο.... μας εκανε δικε μου η ταδε..... ...Νομιζουν οι βλακες οτι δεν γινονται αντιληπτοι!!!....Ευτυχως που ακομα εδω μεσα υπαρχουν ελαχιστοι που κανουν σωστη ενημερωση.....καθως οι περισσοτεροι αξιολογοι.... αλλου γραφουν, αλλα και οι ελαχιστοι σοβαροι εδω μεσα και αυτοι αλλου γραφουν και το σκεπτονται..... αν θα συνεχισουν εδω τις ενημερωσεις..οταν εχουν να κανουν με κλωνους σε μεγαλο ποσοστο εδω μεσα........