Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ξεχωριζε φιλε
γαμω τα παιδια αν την ειχες συζητησει θα το καταλαβαινες
Δυστυχως απο το site για διαφορους λογους..... δεν αποχωρησαν μονο αξιολογα ανδρικα μελη αλλα και γυναικεια!!Και ενας απ' τους λογους ειναι οτι φτασανε ορισμενοι στο σημειο να εχουνε απο 50 κλωνους και να μιλανε και μεταξυ τους. :2funny: :2funny: :2funny:.........Πηγα λεει ο αλλος μουρδελοτσαρκα μαζι με τον ταδε και ταδε και στην ουσια μας γραφει τους κλωνους του...... και εν συνεχεια πεταγεται ο κλωνος και του γραφει σε παραθεση....μα ωραιο σαλοναρισμα στο ταδε στουντιο.... μας εκανε δικε μου η ταδε..... :2funny: :2funny: :2funny:...Νομιζουν οι βλακες οτι δεν γινονται αντιληπτοι!!!....Ευτυχως που ακομα εδω μεσα υπαρχουν ελαχιστοι που κανουν σωστη ενημερωση.....καθως οι περισσοτεροι αξιολογοι.... αλλου γραφουν, αλλα και οι ελαχιστοι σοβαροι εδω μεσα και αυτοι αλλου γραφουν και το σκεπτονται..... αν θα συνεχισουν εδω τις ενημερωσεις..οταν εχουν να κανουν με κλωνους σε μεγαλο ποσοστο εδω μεσα........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακομα τα μαλλια σου πιανουν κωλο????γιατι και εμενα εκει φτανουν σου παω μια κοντριτσα  :grin: :grin:
Βεβαια σε υψος με εχεις 4-5 ποντους αλλα σε εχω σε κωλο  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

:2funny:
σε μυς παιζει να με ριχνεις.σε φαρδος κωλου και γενικοτερα αστο...χαμενη εισαι . :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχως απο το site για διαφορους λογους..... δεν αποχωρησαν μονο αξιολογα ανδρικα μελη αλλα και γυναικεια!!Και ενας απ' τους λογους ειναι οτι φτασανε ορισμενοι στο σημειο να εχουνε απο 50 κλωνους και να μιλανε και μεταξυ τους. :2funny: :2funny: :2funny:.........Πηγα λεει ο αλλος μουρδελοτσαρκα μαζι με τον ταδε και ταδε και στην ουσια μας γραφει τους κλωνους του...... και εν συνεχεια πεταγεται ο κλωνος και του γραφει σε παραθεση....μα ωραιο σαλοναρισμα στο ταδε στουντιο.... μας εκανε δικε μου η ταδε..... :2funny: :2funny: :2funny:...Νομιζουν οι βλακες οτι δεν γινονται αντιληπτοι!!!....Ευτυχως που ακομα εδω μεσα υπαρχουν ελαχιστοι που κανουν σωστη ενημερωση.....καθως οι περισσοτεροι αξιολογοι.... αλλου γραφουν, αλλα και οι ελαχιστοι σοβαροι εδω μεσα και αυτοι αλλου γραφουν και το σκεπτονται..... αν θα συνεχισουν εδω τις ενημερωσεις..οταν εχουν να κανουν με κλωνους σε μεγαλο ποσοστο εδω μεσα........

πεστα μεγαλε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κοριτσια μας καυλωνετε...ντροπη

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως εγω... αν ημουνα γυναικα θα προτιμουσα τους κοντους αντρες...καθοτι ο λαος λεει...."κοντος στο ματι...μεγαλος στο κρεβατι"!! :2funny:....Δυστυχως... δεν ειμαι κοντος 1.87-88 στο υψος ειμαι..... με κανονικο τον  κατω Παιχτούρα :2funny:!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω πινω καφε σε κουπα με αρκουδακια.
δε ξερω τιποτα.
στην εμμανουελλα απο πανω πεστα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εμενα με φτιαχνει η κουπα με τα αρκουδακια,ειδικα αν εχει σωστο φαρδος και βαθος η κουπα

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους.Ασχετο αλλα πρεπει να το αναφερω.Την περασμενη εβδομαδα περασα μια  βολτα απο το Μall και παρατηρησα πολλα κοριτσια,κυριως μικρα (16-17) με μουστακι,δηλαδη οχι το βλαχικο το τσιγγελωτο αλλα φαινοταν.Τι σκατα κανουν οι γονεις ρε πουστη μου,δεν ασχολουνται με  τα παιδια τους καθολου?Κι'εσυ μωρη μαλακο μανα δεν την βλεπεις την κορη σου που φευγει απο το σπιτι?Ξυρισμενο το ποδι δεν λεω αλλα το μουστακι,μουστακι!!! :uglystupid:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σε μυς παιζει να με ριχνεις.σε φαρδος κωλου και γενικοτερα αστο...χαμενη εισαι . :birdman:

εσενα εχει φαρδος εμενα βαθος  :birdman:

και οι δυο προς δοκιμη και ενημερωση παρακαλω
δεν γινετε να αφησουμε με αποριες τον κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εμενα με φτιαχνει η κουπα με τα αρκουδακια,ειδικα αν εχει σωστο φαρδος και βαθος η κουπα
tea_time_teddy_bear_cup_mug-p168784381148830038envqn_400.jpg

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ασε απο κλωνους εχουμε πηξει
με τετοιες μαλακιες χασαμε πολους σωστους
απο τους παλιους εχουμε μεινει μετρημενοι στα δαχτυλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom