sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
ρε κοσμά...έχω μια απορία!
Πως με αυτο το χαζο-άβαταρ έριξες όλα τα γκομενάκια του bou...δεν μπορώ να καταλάβω...
απο πουτσα πως παμε?
ευλογη αποριαρε κοσμά...έχω μια απορία!
Πως με αυτο το χαζο-άβαταρ έριξες όλα τα γκομενάκια του bou...δεν μπορώ να καταλάβω...
Είχε την ευλογία του χαστούρα!!!ρε κοσμά...έχω μια απορία!
ρε μαν έχεις κολλήσει εκεί δεν ισχύει αυτό που λεςρε κοσμά...έχω μια απορία!
περσυ με το γυμναστηριο και σωστη διατροφη ανεβηκα στα 76 με αρκετο λιπος αλλα πηρα περιπου 1,5 κιλο μυικα.Τωρα μονο περπαταω 2 ωρες την μερα γιαυτο επεσα στα 65 αλλα ετσι μαρεσω περισσοτεροφαντασια να υπαρχει (φαε βρε παπαρι τιποτα,κι εγω τοσο ειμαι αλλα 73-74 κιλα,60τοσα που εισαι ειναι αδυνατο)
φιλε η λουκ οντως δειχνει αστερι ακομα και στο βρισιδι κραταει επιπεδο αυτο της το παραδεχομαι
ο κερμιτ ειναι ποζερι τρελο φιλε.ρε μαν έχεις κολλήσει εκεί δεν ισχύει αυτό που λες
τι έχει ο κέρμιτ
μοντελο καλο το περπατημα αλλα μειωσε το γιατι σε βλεπω να σε παιρνει ο αεραςπερσυ με το γυμναστηριο και σωστη διατροφη ανεβηκα στα 76 με αρκετο λιπος αλλα πηρα περιπου 1,5 κιλο μυικα.Τωρα μονο περπαταω 2 ωρες την μερα γιαυτο επεσα στα 65 αλλα ετσι μαρεσω περισσοτερο
καλα φατσα για μοντελο παω
απο πουτσα πως παμε?
με εκθετεις σκασε.μια φημη παω να χτισω.
αχχχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχχχαχαχ σε καλο σου πρωινιατικα χαχαχχαχαχχαχχαχαχ
στο πε και καλα οτι την εχεις πολυ μεγαλη η πολυ μικρη?εγω με θεωρω φυσιολογικο
αλλα αυτο που ακουσα προχτες(αληθεια ειναι δεν κανω πλακα)
με εστειλε ακομα γελαω
δεν σεχει βρισει γιαυτο το λεςμε εκθετεις σκασε.μια φημη παω να χτισω.
με εκθετεις σκασε.μια φημη παω να χτισω.
πρεπει να αυξησω υδατανθρακες,μονο φρουτα τρωω ολη μερα,10 μηλα ,7 ροδακινα ,1 κιλο σταφυλι ...τα εχω γαμησειμοντελο καλο το περπατημα αλλα μειωσε το γιατι σε βλεπω να σε παιρνει ο αερας
ζηλια παντου ρε πουτη μου.δεν σεχει βρισει γιαυτο το λες
ειδες κακια ο κοσμος
στο πε και καλα οτι την εχεις πολυ μεγαλη η πολυ μικρη?
ποσες φορες πας τουαλετα την ημεραπρεπει να αυξησω υδατανθρακες,μονο φρουτα τρωω ολη μερα,10 μηλα ,7 ροδακινα ,1 κιλο σταφυλι ...τα εχω γαμησει
μήπως έχεις γαμήσει και το πεπτικό σουπρεπει να αυξησω υδατανθρακες,μονο φρουτα τρωω ολη μερα,10 μηλα ,7 ροδακινα ,1 κιλο σταφυλι ...τα εχω γαμησει
σας παρακαλω δε θελα.ειμαι κορη ναυαρχου τα χουμε ξαναπει.για τυχον αποριες πειτε στην λουκ να ερθει για ελεγχο
να εχετε αποψη τριτου
ζηλια παντου ρε πουτη μου.
επειδη δλδ εγω ειμαι 1.78 55κιλα με μακρια μαυρα μαλλια μπλε ματια και επιπεδο μας ζηλευει η χοντρη .