maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Για τσεκαρε, γιατι την περιμενω να με παρει τηλεφωνο να παμε να πηδηχτουμε,
και θα μου λεει παλι οτι δεν εχει μοναδες. Ελλεηνιδες... >
να παρεις γουατς απ
Πρωτα πρεπει να γινει νομος της ευρωπαικης ενωσης και βλεπουμε.Υποτιθεται και καλα, οτι σαν μελη τηs Ε.Ε ισωs χρειαστει να εφαρμοσουμε κοινουs νομουs...........
Εχει να πεσει γελιο
Καλή η γκόμενα; Τι παίχτηκε;
την εχω ανααλυψει προ πολουΣυγχαρητηρια. Ανακαλυψες την Αμερικη.
Πρωτα πρεπει να γινει νομος της ευρωπαικης ενωσης και βλεπουμε.
Αν και σιγουρα δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα απο ενα αρθρο.
Ε ρε αρρώστια...Εσύ κι ο άλλος ο piatsoulas πρέπει να έχετε τρελά ψυχολογικά,κόμπλεξ κι απωθημένα.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το παραλήρημα!Πάω στοίχημα ότι δεν σου κάθεται γυναίκα,παρά μόνο επί πληρωμή!Και ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις.Σαν τον άλλο το φίλο μου που πάει και πηδάει στο studio και μετά μου λέει ότι είναι χορτάτος για ένα μήνα!Από φλερτ μηδέν όμως,και μετά του φταίνε οι γυναίκες...KARIOΛΕΣ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΦΙΑ.... ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΙΔΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕΕΣ.. ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΦΕΜΗΝΙΙΣΤΡΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ,ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΙΑ..
Συμπλήρωσε ο mike για μένα.
καθημερινά
βρες μου το τόπικ με τα ανέκδοτα και σου δίνω διεύθυνση κατοικίας να την ξυπνίσεις
Να είσαι έτοιμος για σεξ και να κλάσει η γκόμενα. Η να κάνει κάνα άλλο άκυρο λές και είμαστε παντρεμένο ζευγάρι χρόνια. Άστο γάματο... μαλακία στο μπάνιο στα κρυφά!
Για θεματα κροσντρεσερ, αρμοδιος ειναι ο αχαχουχας.γιατι δεν λες εσυ τα προβληματα στον αορατο?
βρες μου το τόπικ με τα ανέκδοτα και σου δίνω διεύθυνση κατοικίας να την ξυπνίσεις
Να είσαι έτοιμος για σεξ και να κλάσει η γκόμενα. Η να κάνει κάνα άλλο άκυρο λές και είμαστε παντρεμένο ζευγάρι χρόνια. Άστο γάματο... μαλακία στο μπάνιο στα κρυφά!
φίλε, εμένα που με'κλασε η γκόμενα στον ύπνο της; τι να πω;
σκεψου να σε κλασει στον ξυπνοι της που το καταλαβαινει κιολας
είναι και μισή γαλλίδα...
δεν είναι γκαγκούρικο το μωρό ρε..κυριλέ
το οτι ειναι μιση γαλιδα δεν λεει κατι
το που εχει μεγαλοσει και τι νοοτροπιες εχει παρει μετραει δικιε μου ;)
παντος το μονο που μου αραισει στην γαλλια ηταν κατι υπογεια κλαμπακια που ειχε....