Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι 40000 αν γίνει σεξ. παρενόχληση σε κοπέλα κάτω των 15 κ μπλα μπλα μπλα

το λινκ π έβαλα τ λέει
Είπα μέχρι 40.
Και φυσικά θα την χαλάσει την αγάμητη κυρα όλγα στο λεωφορείο με ψευδομάρτυρα στημένο να βγάλει 10 χιλιάρικα.  >:(

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για να δείτε πως σκέφτονται μερικές ελληνιδες . Έτυχε την Κυριακή να παω με μια γνωστή-παλια φίλη (έλειπε η δικιά μου διακοπές στο νησί της).Απεξω απέξω με ρωτούσε πως τα παω με την δικια μου κτλ...Αν και εχω καταλάβει οτι γουσταρει εδω 3-4 χρόνια η συγκεκριμένη δεν μου κάνει κλικ και λόγω σωματότυπου-οχι χοντρή.Λεω κατσε να απλωσω παραγαδι να δουμε.Τις λεω ετσι και ετσι περίπλοκη η κατάσταση.Με το που το ειπα αυτο απλωσε χερακι στο ποδι μου και το ειχε αφημένο εκει δηθεν τυχαια.Μου ελεγε οτι δεν βρισκει κατι σοβαρο με προοπτικη γιατι δεν ειναι και μικρη 32-33 ειναι η κοπελα.Εκει πεταξε το αθεοφοβο ξερεις η ταδε κοπελα του μητσου.... δεν με γουσταρει επειδη ειμαι ωραια.Και τις λεω οχι για ολους.Τις απανταω θα σου πω 2 πραγματα σαν φιλος γιατι φιλοι ειμαστε και δεν προκειτε να γινει ποτε κατι μεταξυ μας.Αν θες τα ακους αν θες οχι.1ον κατεβασε της προδιαγραφες σου οταν στην πεφτανε καλα παιδια του ιδιου επιπεδου με σενα εσυ ηθελες τον ωραιο και τον γκομενο μια ο ενας σου ξινιζε μια ο αλλος σου βρωμαγε κτλ(τα παιδια τα ηξερα σωστα και με δουλιτσα) 2 εχεις πολυ ανταγωνισμο και ξανακατεταξε το εαυτο σε τι επιπεδο εισαι υπαρχουν πολυ ποιο εμφανισμες απο σενα (εισαι medium level δεν της το ειπα αυτο).Της λεω βρες ενα καλο παιδι που να σε θελει και να τα βρισκεται και ασε τα υπολοπα αλλιως το παιχνιδι το εχεις χαμενο αν θες πραγματι να κανεις οικογενεια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μπά οπλαρχηγέ θα πληρώνουν πρόστιμο για το κάρφωμα μέχρι 40 χιλιάρικα. Η κάθε μαλακισμένη κομπλεξικιά θα βγάζει λεφτά απο το πουθενά. >:(

δεν νομιζω να εχεις δικιο αλλα απο τρανσλειτορ το διαβασα οποτε....

αλλα σκεψου και την θετικη πλευρα....

εμας μας συμφερει....

ξερεις ποσες γαλλιδες ερχοντε διακοπες στην ελλαδα....?

εεεεε....?

τωρα σκεψου οτι θαναι και αγαμητες.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Για να δείτε πως σκέφτονται μερικές ελληνιδες . Έτυχε την Κυριακή να παω με μια γνωστή-παλια φίλη (έλειπε η δικιά μου διακοπές στο νησί της).Απεξω απέξω με ρωτούσε πως τα παω με την δικια μου κτλ...Αν και εχω καταλάβει οτι γουσταρει εδω 3-4 χρόνια η συγκεκριμένη δεν μου κάνει κλικ και λόγω σωματότυπου-οχι χοντρή.Λεω κατσε να απλωσω παραγαδι να δουμε.Τις λεω ετσι και ετσι περίπλοκη η κατάσταση.Με το που το ειπα αυτο απλωσε χερακι στο ποδι μου και το ειχε αφημένο εκει δηθεν τυχαια.Μου ελεγε οτι δεν βρισκει κατι σοβαρο με προοπτικη γιατι δεν ειναι και μικρη 32-33 ειναι η κοπελα.Εκει πεταξε το αθεοφοβο ξερεις η ταδε κοπελα του μητσου.... δεν με γουσταρει επειδη ειμαι ωραια.Και τις λεω οχι για ολους.Τις απανταω θα σου πω 2 πραγματα σαν φιλος γιατι φιλοι ειμαστε και δεν προκειτε να γινει ποτε κατι μεταξυ μας.Αν θες τα ακους αν θες οχι.1ον κατεβασε της προδιαγραφες σου οταν στην πεφτανε καλα παιδια του ιδιου επιπεδου με σενα εσυ ηθελες τον ωραιο και τον γκομενο μια ο ενας σου ξινιζε μια ο αλλος σου βρωμαγε κτλ(τα παιδια τα ηξερα σωστα και με δουλιτσα) 2 εχεις πολυ ανταγωνισμο και ξανακατεταξε το εαυτο σε τι επιπεδο εισαι υπαρχουν πολυ ποιο εμφανισμες απο σενα (εισαι medium level δεν της το ειπα αυτο).Της λεω βρες ενα καλο παιδι που να σε θελει και να τα βρισκεται και ασε τα υπολοπα αλλιως το παιχνιδι το εχεις χαμενο αν θες πραγματι να κανεις οικογενεια.
Καλα τυπε μπενακης και βγενακης για την φιλη σου οτι της ειπες.
Περισσοτερη βαρυτητα για αυτην θα ειχαν τα παραπανω, αμα τις ελεγες οτι τα διαβασες στο ωροσκοπιο της.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Ωραία φίλη.. άπλωσε και το χέρι! Μάλλον θα θεωρούσε ότι ήσουν χρόνια κολλημένος μαζί της και σε είχε για καβάτζα στα πέτρινα χρόνια.  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Είπα μέχρι 40.
Και φυσικά θα την χαλάσει την αγάμητη κυρα όλγα στο λεωφορείο με ψευδομάρτυρα στημένο να βγάλει 10 χιλιάρικα.  >:(

Ναι δεν είναι τόσο απλό προφανώς , αλλά οκ βαρέθηκα  *P

Καλα τυπε μπενακης και βγενακης για την φιλη σου οτι της ειπες.
Περισσοτερη βαρυτητα για αυτην θα ειχαν τα παραπανω, αμα τις ελεγες οτι τα διαβασες στο ωροσκοπιο της.

:2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειχε που ειχε το "καμακι" τα μαυρα του τα χαλια, εγινε κι αυτο.......

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ασε οταν μιλαμε για μεγαλες ηλικιες σφιγκουν τα πραγματα ειναι γεγονος οτι ειτε αντρας ειτε γινεκα οσο μεγαλωνει τοσο πιο δυσκολα κανει κατι σοβαρο γιατι αυξανουν τα θελω και οι απετησεις τους

τωρα οπως τα λες προφανος η δικια σου ηταν και καλομαθημενη και δεν βρεθηκε ποτε κανεις να της τα πει...

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δεν νομιζω να εχεις δικιο αλλα απο τρανσλειτορ το διαβασα οποτε....
αλλα σκεψου και την θετικη πλευρα....
εμας μας συμφερει....
ξερεις ποσες γαλλιδες ερχοντε διακοπες στην ελλαδα....?
εεεεε....?
τωρα σκεψου οτι θαναι και αγαμητες.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι ψωριάρες και βλάχες με όλη την σημασία της λέξεως. Μόνο όσες είναι απο πόλεις αξίζουν. Έτυχε να μπλέξω με Γαλλίδα που έκανε erasmus Ελλάδα άστο... τραγικό συμβάν που δεν θέλω να θυμάμαι.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Είναι ψωριάρες και βλάχες με όλη την σημασία της λέξεως. Μόνο όσες είναι απο πόλεις αξίζουν. Έτυχε να μπλέξω με Γαλλίδα που έκανε erasmus Ελλάδα άστο... τραγικό συμβάν που δεν θέλω να θυμάμαι.

δεν διαφωνω σε αυτο
γιαυτο θεωρουνται ευκολος στοχος

κορυφες ειναι σουηδεζες πολωνεζες ολα τα λεφτα :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αυτο εγινε στην γαλλια
εδω τι εχουμε να φοβηθουμε? :think:

(κατσε γιατι με βλεπω να καταληγω σε ψυρου)

Υποτιθεται και καλα, οτι σαν μελη τηs Ε.Ε  ισωs χρειαστει να εφαρμοσουμε κοινουs νομουs...........
Εχει να πεσει γελιο

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Καλή η γκόμενα; Τι παίχτηκε;  :think:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Υποτιθεται και καλα, οτι σαν μελη τηs Ε.Ε  ισωs χρειαστει να εφαρμοσουμε κοινουs νομουs...........
Εχει να πεσει γελιο

εχουμε απομηνει μερικα καμακια μετρημενα στα δαχτυλα και θα μας χωσουν μεσα οι πουστηδες? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

και μετα τους φταιει το τραφικινκ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom