Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πράγματι στο δρόμο,στο λεωφορείο, στο μετρό, στη παραλία, στο γυμναστήριο αποδεικνύεται περίτρανα το γεγονός πως οι "μουνοείλωτες" τις έχουν κάνει όλες θεές. Πλέον ούτε μία ελέυθερη δεν βρίσκεις. Όλες έχουν ψωνιστεί και νομίζουν πως αρέσουν πολύ....

οι ερευνες αλλα λενε παντως  :rolleyes:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έχει πάνω του ότι απεχθάνομαι σε άνθρωπο.
Είναι ένας πουθενάς με περισπούδαστο ύφος, άποψη για τα πάντα χωρίς στην ουσία να λέει τίποτα.
Είναι ένα απολίθωμα μιας κοντινής εποχής την οποία ξέρασαν οι ίδιες οι εξελίξεις.
Το'χει φαίνεταιο Βόλος να βγάζει  τέτοια φρούτα..

:(

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

φαν του Καρπετ?  :2funny:
μολις χθες ειδα οτι οι φιλεναδες σου στο φορουμ του κοσμο ασχοληθηκαν με τις πουτανες πριν μερικους μηνες με τα γνωστα τραγικα αποτελεσματα βεβαιως  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αγαπητέ Αχαχούχα,

Συνήθως οι κοπ΄λες που αρέσουν πολύ θέτουν και όρους. Σπάνια βρίσκεις "μουνάρες" καλά παιδιά, μα πάρα πολύ σπάνια. Και αν βρεις θα είναι λογοδοσμένες λλπ
Ακριβως φιλε μου.... οι καλες ειναι πιασμενες !!!!!!!!!!!!!!!!

Γιαυτο δεν ασχολουμαι .... ξερω τι υπαρχει και τι επιλογες εχω !!!!!!!!

Ειναι και θεμα σκεψης και πως την εχει δει η καθεμια ...
το ιδιο συμβαινει και με τους ανδρες !!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
φαν του Καρπετ?  :2funny:
μολις χθες ειδα οτι οι φιλεναδες σου στο φορουμ του κοσμο ασχοληθηκαν με τις πουτανες πριν μερικους μηνες με τα γνωστα τραγικα αποτελεσματα βεβαιως  :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικά πιστεύεις ότι θα ήμουν φαν ενός μισογύνη δεξιού?
Για τον Βόλο ήταν το εμότ.

Δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου. 'Οι φιλενάδες σου στο κόσμο' κτλ. Δεν εκπροσωπώ το κοσμοφόρουμ, ούτε ταυτίζομαι με το σύνολο των όσων γράφονται εκεί μέσα. Νομίζω είχα γράψει κι εγώ εκεί την άποψή μου, είναι και παλιό το θέμα, δεν θυμάμαι και καλά.
Κι εδώ τα έχω γράψει, απλά όχι αναλυτικά κι έχω εξηγήσει και το γιατί στο αντίστοιχο θρεντ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου. 'Οι φιλενάδες σου στο κόσμο' κτλ. Δεν εκπροσωπώ το κοσμοφόρουμ, ούτε ταυτίζομαι με το σύνολο των όσων γράφονται εκεί μέσα. Νομίζω είχα γράψει κι εγώ εκεί την άποψή μου, είναι και παλιό το θέμα, δεν θυμάμαι και καλά.
Κι εδώ τα έχω γράψει, απλά όχι αναλυτικά κι έχω εξηγήσει και το γιατί στο αντίστοιχο θρεντ.

χαχαχαχχαχα μισογυνης λεει

αριστερη εισαι εσυ?  :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

μισογυνης ειπες?  :new_shocked: καλα δεξιος ειναι....αλλα ντρεπεται να το ομολογησει το πουλακι μου  :-*

Δεν εχω κανενα υφακι....πολλοι απο εκει μεσα μου ειναι συμπαθεις και αλλοι ειναι για κλωτσιες...την αποψη μου την εγραψα στο θεμα εκει περα αν την προσεξες :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μισογυνης ειπες?  :new_shocked: καλα δεξιος ειναι....αλλα ντρεπεται να το ομολογησει το πουλακι μου  :-*

Δεν εχω κανενα υφακι....πολλοι απο εκει μεσα μου ειναι συμπαθεις και αλλοι ειναι για κλωτσιες...την αποψη μου την εγραψα στο θεμα εκει περα αν την προσεξες :sunglasses:

Το παραλήρημα για τις διακοπές με γκόμενα το διάβασες? Αρνούμαι να δεχτώ κάτι λιγότερο σε χαρακτηρισμό για τον γελοίο.

Αλλιώς απάντησες πριν. Τέσπα, όχι δεν την διάβασα. Αλλά ξέρω πάνω κάτι τι πρεσβεύεις.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

ο καρπετοπουλος ειναι υδροκεφαλος,Το ξερες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Αχου το μωρε.
Αριστερούλι ειναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Εδω δεν ντρεπονται καποιοι να δηλωνουν αριστεροι, γιατι πρεπει ο Καρπετοπουλος να ντραπει να δηλωσει δεξιος? Δεν αντεληφθην.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ο καρπετοπουλος ειναι υδροκεφαλος,Το ξερες?

Δεν έχω εικόνα στο μυαλό μου, γι'αυτόν. Και βαριέμαι να δω πώς είναι.

Έναν υδροκέφαλο έχω γνωρίσει από κοντά, που ζητιανεύει, και σε τραμπουκίζει πολύ άσχημα αν δεν του δώσεις κάτι, σε σημείο να νομίζεις ότι θα σε χτυπήσει. :(

Αχου το μωρε.
Αριστερούλι ειναι?

Η ειρωνεία περιττεύει.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δεν έχω εικόνα στο μυαλό μου, γι'αυτόν. Και βαριέμαι να δω πώς είναι.

Έναν υδροκέφαλο έχω γνωρίσει από κοντά, που ζητιανεύει, και σε τραμπουκίζει πολύ άσχημα αν δεν του δώσεις κάτι, σε σημείο να νομίζεις ότι θα σε χτυπήσει. :(

μην μου πεις οτι ειναι σε σταθμο ησαπ σε περιοχη με καφετεριες?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εδω δεν ντρεπονται καποιοι να δηλωνουν αριστεροι, γιατι πρεπει ο Καρπετοπουλος να ντραπει να δηλωσει δεξιος? Δεν αντεληφθην.

Ελα μου ντε γιατι? Αυτο δεν καταλαβαινω  :think:...γιατι καποιοι ανθρωποι με δημοσιο λογο πρεπει να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους και να παριστανουν τους "αδεσμευτους"?  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδη τι πρεσβευω?  :think:

Έχω διαβάσει ποστς σου βρε άνθρωπε, ξέρω μέσες άκρες την γνώμη σου για μπουρδέλα/εργαζόμενες. Δε θα κάνω αναμετάδοση, λυπήσου με.
Δεν ήταν δηκτικός ο τρόπος μου σε αυτό το κομμάτι, απλή αναφορά μονάχα. :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι ειναι ο υδροκεφαλος?

Ο υδροκέφαλος έχει αφύσικα μεγάλο κεφάλι γιατί το εγκεφαλονωτιαίο * κάπως δε διοχευτεύεται σωστά, και παράγεται περισσότερο από όσο πρέπει οπότε μεγαλώνει το κεφάλι. Πολύ μπακαλίστικα τώρα αυτό. :P

Αλλά ίσως επειδή πιέζονται αγγεία, να δημιουργεί και ανεξήγητα νεύρα, οπότε κακώς κράζω τον άνθρωπο τον άλλον, αλλά με τη σειρά μου τον θεωρώ τρομαχτικό-όχι σε όψη.

*υγρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom