Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
Όλοι την έχουμε πατήσει τύπε.  :grin:

Καλή η θεωρία αλλά άμα η γκόμενα λέει ;) και σου τη βαρέσει στο κεφάλι, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. :)

Κι εγω την πατησα καποτε με γυναικα και πολυ ασχημα. Σε σημειο να πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος στον κοσμο για μενα. Αλλα δεν απομακρυνθηκα απο φιλους, δεν πουλησα κανεναν και δεν εννιωθα πιο μαγκας επειδη ειχα διπλα μου μια μουναρα. Κι ουτε της επετρεψα να μου επιβαλει συμπεριφορες. Εχει την κριση της, μου ελεγε τη γνωμη της για τους φιλους μου, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αποφασιζε αυτη πως θα συμπεριφερθω εγω, σε ατομα που γνωριζα 20 χρονια πριν γνωρισω αυτην.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μπολντη τα λεφτα τα βρηκα χωρις δυσκολια. Δεν ειναι αυτο το προβλημα. Οι συμπεριφορες ειναι το προβλημα. Κι οταν υπαρχει συμπεριφορα μουνοδουλου, δε φταιει η γυναικα, αλλα ο μαλακας που παιρνει αξια απο τη γυναικα. Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Δεν αντεχω τ΄ ανθρωπακια που ειδαν πως ειναι το μουνι στα 40 να το παιζουν μαγκες και να καμαρωνουν σα γυφτικο σκερπανι επειδη εχουν διπλα τους μια μπαζολα.

πια παιχνιδια παιζεις στο xbox μεγαλε?
σκεφτομαι να παρω το 2κ το μπασκετακι κ να λιωννω στο ονλινε για ενα χρονο κ να μην φλασαρω τελικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε δεν είναι ότι παίρνεις αξία από αυτήν, αλλά σου αρέσει κάποια και την κυνηγάς.  ;)

Δεν γίνεται και αλλιώς, όλοι την έχουμε πατήσει πιστεύω.  :grin:

Το έχω δει αρκετές φορές αυτό που γράφεις.  :cheesy: Τουλάχιστον να λέει η γυναίκα πάει στα κομμάτια, διαφορετικά είναι πολύ cult η όλη φάση.   :2funny:

Η φωνη της (μουνο)λογικης  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κι εγω την πατησα καποτε με γυναικα και πολυ ασχημα. Σε σημειο να πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος στον κοσμο για μενα. Αλλα δεν απομακρυνθηκα απο φιλους, δεν πουλησα κανεναν και δεν εννιωθα πιο μαγκας επειδη ειχα διπλα μου μια μουναρα. Κι ουτε της επετρεψα να μου επιβαλει συμπεριφορες. Εχει την κριση της, μου ελεγε τη γνωμη της για τους φιλους μου, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αποφασιζε αυτη πως θα συμπεριφερθω εγω, σε ατομα που γνωριζα 20 χρονια πριν γνωρισω αυτην.

Και πως την πάτησες τοτε ρε τυπε?  :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγω την πατησα καποτε με γυναικα και πολυ ασχημα. Σε σημειο να πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος στον κοσμο για μενα.

Μια από τα ίδια.  :) Δεν το διαχειρίζεται κανείς εύκολα όλο αυτό.  *P

Αλλα δεν απομακρυνθηκα απο φιλους, δεν πουλησα κανεναν και δεν εννιωθα πιο μαγκας επειδη ειχα διπλα μου μια μουναρα. Κι ουτε της επετρεψα να μου επιβαλει συμπεριφορες. Εχει την κριση της, μου ελεγε τη γνωμη της για τους φιλους μου, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα αποφασιζε αυτη πως θα συμπεριφερθω εγω, σε ατομα που γνωριζα 20 χρονια πριν γνωρισω αυτην.

:thumbsup:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και πως την πάτησες τοτε ρε τυπε?  :2funny: :2funny:

Μπολντη πιστεψε με,μπορεις να την πατησεις με μια γυναικα [size=30pt]ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!!!!![/size].Δεν ειναι αναγκη να παρατησεις τους φιλους σου.Ξερω τι λεει ο φιλος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Kαποια στιγμη θα την πατησεις κι εσυ μικρε και θα δεις. Για αυτο μη λες μεγαλα λογια, ποτέ δεν ξερεις ποτε θα ερθει η σειρα σου.

Ναι ναι...  :2funny:

την εχω παθει στο παρελθον φιλε...
και μετα απο 1 χρονο το απομυθοποιησα και εγω....

αλλα μιλαμε για πριν 5 χρονια τωρα.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επιμενω οτι η ελλεεινιδα και η αλλαδαπη δεν φταινε σε κατι. Ο μαλακας που τον σερνουν πισω απο το φουστανι τους ειναι το προβλημα. Βλεπω συνεσταλεμενα ανθρωπακια που τους διπλαρωσε η μπαζολα και ξαφνικα εγιναν μαγκες. Εκει που δεν τολμουσαν να σε κοιτουν στα ματια, τωρα υψωνουν και τη φωνη τους. Ξαφνικα εγιναν μαγκες, απαιτουν ή τολμουν να αρνουνται. Πως να μη σηκωσουν ψηλα τον αμανε οι ελλεεινιδες ή οι αλλοδαπες οταν βλεπουν την "αξια" τους ? Στον μουνοειλωτα πρεπει να εστιασουμε, αυτος ειναι το προβλημα κι οχι οι γυναικες.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πράγματι στο δρόμο,στο λεωφορείο, στο μετρό, στη παραλία, στο γυμναστήριο αποδεικνύεται περίτρανα το γεγονός πως οι "μουνοείλωτες" τις έχουν κάνει όλες θεές. Πλέον ούτε μία ελέυθερη δεν βρίσκεις. Όλες έχουν ψωνιστεί και νομίζουν πως αρέσουν πολύ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πράγματι στο δρόμο,στο λεωφορείο, στο μετρό, στη παραλία, στο γυμναστήριο αποδεικνύεται περίτρανα το γεγονός πως οι "μουνοείλωτες" τις έχουν κάνει όλες θεές. Πλέον ούτε μία ελέυθερη δεν βρίσκεις. Όλες έχουν ψωνιστεί και νομίζουν πως αρέσουν πολύ....

Γκομενοφρουροι τυπε?  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αλλο το να αρεσει μια γυναικα και αλλο το να ειναι ψωνιο, θετωντας ορους και φραγμους

Το ενα απο το αλλο απεχει πολυ.... μα παρα πολυ !!!!!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αλλο το να αρεσει μια γυναικα και αλλο το να ειναι ψωνιο, θετωντας ορους και φραγμους

Το ενα απο το αλλο απεχει πολυ.... μα παρα πολυ !!!!!!

Αγαπητέ Αχαχούχα,

Συνήθως οι κοπ΄λες που αρέσουν πολύ θέτουν και όρους. Σπάνια βρίσκεις "μουνάρες" καλά παιδιά, μα πάρα πολύ σπάνια. Και αν βρεις θα είναι λογοδοσμένες λλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom