mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και νιώθω κ είμαι,είναι κακό;;;
αμα ο γαμιας σου γουσταρει εμενα τι να με ενδιαφερει?
Και νιώθω κ είμαι,είναι κακό;;;
Ναι,μην ρωτήσεις πόσο κάτω γίνεσαι αδιάκριτη...είσαι κάτω από 1,75 ε ?
Συνέχεια υγρή είμαι για πάρτυ σου αντρακλά μου...
Πιο κοντός άντρας δεν υπάρχει,έχω να δηλώσω.Ω ναι.....
Ναι,μην ρωτήσεις πόσο κάτω γίνεσαι αδιάκριτη...
Κρίμα οι κοντοί άντρες είναι :-
Από ανασφάλεια κ κόμπλεξ....τα ψυχολογικά τους κενά τα αναπληρώνουν με ένα γομάρι δίπλα τους...μερικες γουσταρουν παντως...ψηλες εννοω....φυσικα υπαρχουν και οι πετιτ αλλα αυτες πολλες φορες γουσταρουν κατι διμετρους....
Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι οι κοντες ειναι για το κρεβατι και οι ψιλες για παρελαση;Κρίμα οι κοντοί άντρες είναι :-
Από ανασφάλεια κ κόμπλεξ....τα ψυχολογικά τους κενά τα αναπληρώνουν με ένα γομάρι δίπλα τους...
Να πάνε να γαμηθούνε...3 άκυρα έχω φάει από κοντές...
Νομιζεις.....
μερικες γουσταρουν παντως...ψηλες εννοω....φυσικα υπαρχουν και οι πετιτ αλλα αυτες πολλες φορες γουσταρουν κατι διμετρους....
Όχι,μπουρναζογκόμενες ήταν...η μια κομμώτρια θυμάμαι...είχε γαμηθεί με το σύμπαν ολόκληρο...είχε 3 εκτρώσεις...και σε εμένα άκυρο η πουτάνα.Ηταν Κνιτισσες ?
Τζώνυ Ντεπ,Τομ Κρουζ,Μάρλο Μπράντο...Ανδρέας Μπάρκουλης,και ο άλλος ο gay που τον έφαγε ο Γεωργιανός με 32 μαχαιρίες όλοι κάτω από 1.75.Α μωρή κάτω από 1,75 πρέπει να ναι θεούλης ο άλλος για να το παραλήψεις
Α μωρή κάτω από 1,75 πρέπει να ναι θεούλης ο άλλος για να το παραλήψεις
Δεν ξέρω ψηλές να γουστάρουν , κλαίγονται γτ δεν βρίσκουν γκόμενο να ρίχνει κανα κεφάλι
πάντως 180-190 είναι το τέλειο , παραπάνω συνήθως μαλακία :-
Ααα επίσης κοντοί υπήρξαν: ο Ναπολέων,ο Ιούλιος Καίσαρας κ ο Μεγαλέκος...γενικά οι κοντοί είμαστε πάντα σπουδαίοι άνθρωποι!!!Α μωρή κάτω από 1,75 πρέπει να ναι θεούλης ο άλλος για να το παραλήψεις
Δεν εχεις ακουσει που λενε οτι οι κοντες ειναι για το κρεβατι και οι ψιλες για παρελαση;
το ιδιο λενε και για τους αντρες
Τζώνυ Ντεπ,Μάρλο Μπράντο...
Υψος κι εμφανιση ειναι για τα πιτσιρικια....Εμενα αλλου με ενδιαφερει να ειναι καλος.....
Καλός είναι και μπορεί να γίνει καλύτερος....Υψος κι εμφανιση ειναι για τα πιτσιρικια....Εμενα αλλου με ενδιαφερει να ειναι καλος.....
Όχι,μπουρναζογκόμενες ήταν...η μια κομμώτρια θυμάμαι...είχε γαμηθεί με το σύμπαν ολόκληρο...είχε 3 εκτρώσεις...και σε εμένα άκυρο η πουτάνα.