Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν πειραζει το καλοκαιρι γινονται τα εντατικα μαθηματα ουτως ή αλλως....

ασχετο...εχει στην τιβι αυτο το σιριαλ που επαιζε η κορη της βισση...δεν το ειχα ξαναδει....εχω τρελαθει να γελαω.... :2funny:

Εγω παντως το εχω στον Ευτυχη στον αλφα......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τα ζωδια λενε αληθειες.... :sunglasses:
που να διαβασεις και τον χαρτη σου...θα εκστασιαστεις...
Τι ειναι αυτο παλι ?

Σαν κηδειοχαρτο μου μοιαζει οπως το λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S

Να δεις που θα πιστεψω σε μαλακιες στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

διδυμος με τοξοτη  :birdman: :birdman: :birdman:

Ο ωροσκόπος σας είναι Τοξότης στις 1° 29' 12"
Για την ημερομηνία 22-5-1990 20:30

Με τον ωροσκόπο στον Τοξότη είστε πολύ ζωηρός, ενθουσιώδης και γεμάτος ζωή. Αγαπάτε πρώτα απ’ όλα τη μάθηση και είστε συνεχώς με μια δίψα για γνώση. Αγαπάτε, επίσης, την περιπέτεια, την αλλαγή, την εξερεύνηση και δεν νιώθετε ευτυχισμένος όταν μένετε περιορισμένος συνεχώς στον ίδιο ασφαλή, οικείο κόσμο. Έχετε μια ισχυρή ανησυχία κι έναν πόθο για κάτι μεγαλύτερο απ' όσα έχετε ήδη δοκιμάσει και συχνά ζείτε μέσα στα όνειρά σας και στα οράματα για το μέλλον. Τείνετε να πιστεύετε ότι κάπου υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και σας αρέσει πάντα να ψάχνετε.

Ιδεαλιστής και αισιόδοξος, πάντοτε περιμένετε το καλύτερο. Σας αρέσει να έχετε ένα στόχο που μόλις τον πετύχετε προχωρείτε σε κάτι άλλο. Είστε πάντα σ' επιφυλακή για νέες ευκαιρίες και ριψοκινδυνεύετε μέσα στα νέα εδάφη. Η δυνατότητα ανακάλυψης κάτι νέου είναι αυτή που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα για σας. Έχετε μεγάλη πίστη στη ζωή και αναρρώνετε πολύ εύκολα μετά από μια δυσάρεστη κατάσταση ή μια αποτυχία.

Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία και δεν ανέχεστε να μένετε φυλακισμένος κάπου για πολύ καιρό, ενώ οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να σέβονται την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων. Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις συχνά σας γίνονται βάρος και ίσως συχνά να αντιστέκεστε και να τα αποφεύγετε όσο σας παίρνει.

Είστε φιλικός και εκδηλωτικός και έχετε έντονη την ανάγκη χαράς και διασκέδασης. Σκέπτεστε φιλοσοφικά και σας αρέσει να κάνετε και φιλοσοφικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν το ίδιος εύρος σκέψης με σας. Συχνά εκφράζετε αρκετά ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας κι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μερικές φορές παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό της στιγμής και τείνετε να υπερβάλλετε. Είστε συχνά πρόθυμος για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και, συνήθως, αρκετά πειστικός όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενος στα κατάλληλα επιχειρήματα.

Κάνετε το κάθε τι μ' έναν τρόπο γενναιόψυχο. Σας αρέσει να έχετε το καλύτερο και αντιπαθείτε τη μικροπρέπεια, την κατωτερότητα και την τσιγκουνιά. Ο ορίζοντάς σας είναι πάντοτε πλατύς. Είστε ικανός να αντιλαμβάνεστε σφαιρικά κάθε άποψη που έχουν τα άτομα που συνομιλείτε και είστε ιδιαίτερα καλός ακροατής. Αυτό μαζεύει συνεχώς πολλά άτομα γύρω σας. Οι γνώσεις που αποκτάτε από καιρό σε καιρό σας κάνουν ικανούς να μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε αφού είστε πολύ καλά ενημερωμένοι για ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων.

Οι άλλοι σας βλέπουν σαν έναν καλό φίλο, που είναι όμως πάντοτε συνεπής και αξιόπιστος. Ακόμη δίνετε την εντύπωση ενός ατόμου συνετού, μια που ποτέ δεν πέφτετε σε μικροπρέπειες. Είστε ένα πρόσωπο που πιστεύει στα θαύματα ή απλά στην καλοτυχία. Δεν εγκαταλείπετε ποτέ τον εαυτό σας μέσα στη ζωή, ενώ, εμπνέετε και ενθαρρύνετε κι άλλους για να προχωρούν μπροστά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Παρτη να μορφωθεις, την εγραψα και στα γαλλικα που βλεπω πως σε αρεσουν  :grin:

Les habitants des Etats communistes, comme ils ne pouvaient pas quitter leur pays, croyaient qu'ils étaient heureux, parce qu'ils pourraient comparer leur vie seulement avec celle de leurs concitoyens. Ce n'est que lorsque les régimes communistes sont tombé , qu'ils ont réalisé que le capitalisme est un meilleur moyen de vivre.

ΥΓ. Εχω καιρο να χρησιμοποιησω τα γαλλικα μου, οποτε ζητω συγγνωμη εκ των προτερων για τυχον λαθη.

Αρχηγέ ,κανε λιγο επαναληψη !  :2funny: :2funny:

Μην γραφεις ,όπως σκεφτεσαι στα ελληνικά !  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι ειναι αυτο παλι ?

Σαν κηδειοχαρτο μου μοιαζει οπως το λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S

Να δεις που θα πιστεψω σε μαλακιες στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαριεμαι να σου βρω σαιτ τωρα πραγματικα....ετοιμαζομαι για υπνο....ειναι ενδιαφερον παντως...ψαξτο στο ιντερνετ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Θα πόνταρα κ για σένα πάντως πως είσαι ανωμαλιάρικο κουρίτσι(ίσως το τελευταίο). :birdman:

απορώ πως βγάζεις τέτοια άκυρα συμπεράσματα  :birdman:

*Μου είχανε βγάλει μια φορά τον χάρτη ... 11 σελ  :o ακόμα να το διαβάσω όλο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom