Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
αναμενω περαιτερω ινφοζζζζζ.Ευτυχώς που το αναγγείλατε εγκαίρως για να προλάβουμε να οργανώσουμε την υποδοχή. Ο Νιάου θα έιναι επί των τιμών.
αναμενω περαιτερω ινφοζζζζζ.Ευτυχώς που το αναγγείλατε εγκαίρως για να προλάβουμε να οργανώσουμε την υποδοχή. Ο Νιάου θα έιναι επί των τιμών.
με γαμησες , καλο ξημερωμα.Φυσικά και η καταγωγή μου είναι από τη Κρήτη !
Αφιερωμένο στην εριναλ !
Να φροντισει μονο να ερθει διαφορετικη ημερα απο την επιστροφη της Εθνικης απο Πολωνια, γιατι αλλιως θα νομισει οτι εχουν ελθει γι αυτην οσοι θα εχουν ελθει για τον Καραγκουνη.Ευτυχώς που το αναγγείλατε εγκαίρως για να προλάβουμε να οργανώσουμε την υποδοχή. Ο Νιάου θα έιναι επί των τιμών.
Τι θεματάκια έχει με το σεξ???
επρεπε να το χα καταλαβει.....αφου επινες μονο ντιουαρς.......Φυσικά και η καταγωγή μου είναι από τη Κρήτη !
Αφιερωμένο στην εριναλ !
γεια σου Λενιω ψυχαραεμενα αν μου ελεγε κατι αντιστοιχο παντως ενας αγνωστος οχι μονο θα του μιλουσα στο τσατ θα του λεγα να βγουμε και για ποτουδακι....![]()
Τι θεμα εχω με το σεξ?ρε συ αλεξ πολλα θεματα εχεις ξεδιπλωσει τελευταιως...μια στο σεξ μια στα τατου μια στα σκυλια...
στρατολογιας τυπου Α θα χρειαστεις να σου στειλω;![]()
Ωπα? Γιατι αυτο το ενδιαφερον?Τι θεματάκια έχει με το σεξ???
γεια σου Λενιω ψυχαρα
καπως ετσι βγαινουν οι βρωμες μαν.....Τι θεμα εχω με το σεξ?
Να φροντισει μονο να ερθει διαφορετικη ημερα απο την επιστροφη της Εθνικης απο Πολωνια, γιατι αλλιως θα νομισει οτι εχουν ελθει γι αυτην οσοι θα εχουν ελθει για τον Καραγκουνη.
Κι εγω αυτο περιμενω να μαθω.τελικα τι προβλημα εχεις με το σεξ;
με εκανε μπλοκ και δεν μπορω να στειλω το αριστουργημα σουτουλαχιστον το τσολι ηταν ωραιο;
τσολι σου ζητησα να στην βαλω ολη
μα εσυ φιλουσες τον μανωλη
τον σκυλο τον ψωριαρη πατσαβουρα
νομιζεις ειχα καημο για μια σαβουρα![]()
τελικα τι προβλημα εχεις με το σεξ;
Φυσικά και η καταγωγή μου είναι από τη Κρήτη !
Αφιερωμένο στην εριναλ !
με εκανε μπλοκ και δεν μπορω να στειλω το αριστουργημα σου
παρε σακη να κοιμηθεις
αναμενω περαιτερω ινφοζζζζζ.
ειχαμε μια συζητηση μια φορα περι water sports και κατι αλλα