Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κωστακη θες μανικιουρ δικε μου.Χανεις τον ύπνο σου αλλά
χύνεις και στον ύπνο σου !
Ελα Αθήνα να χύνεις πολύ και στο ξύπνιο σου !
Κωστακη θες μανικιουρ δικε μου.Χανεις τον ύπνο σου αλλά
κατι υπονοούμενα για το κοπροσκυλο που φιλουσε στο στομα της ειπα της πατσαβουραςκατσε τωρα τετοια της ελεγες της καριολας στο φεισμπουκ;
ειμαι τρελη χυστρια ειναι γνωστο και μετα απο τις φωτο με τις πουτσες αποφασισα να ρθω. Αυριο με το πρωτο αεροπλανοΧανεις τον ύπνο σου αλλά
και σε διεγραψε για αυτο η καριολα?κατι υπονοούμενα για το κοπροσκυλο που φιλουσε στο στομα της ειπα της πατσαβουρας
κατι υπονοούμενα για το κοπροσκυλο που φιλουσε στο στομα της ειπα της πατσαβουρας
στην μανα της το ειπε?νιτσα απο μουνιτσα ρε συ σπανκυ μην της αλλαζεις το ονομα
ειμαι τρελη χυστρια ειναι γνωστο και μετα απο τις φωτο με τις πουτσες αποφασισα να ρθω. Αυριο με το πρωτο αεροπλανο
Φέρε και πιστοποιητικό γεννήσεως και όλα
τα απαραίτητα ,ώστε αν θελήσουμε να παντρευτούμε
να είμαστε ετοιμοι !
Εγω αν εβλεπα καποια να φιλαει κοπροσκυλο στο στομα, θα την διεγραφα πρωτος.κατι υπονοούμενα για το κοπροσκυλο που φιλουσε στο στομα της ειπα της πατσαβουρας
Πάει η Βιλμα δηλαδη?Φέρε και πιστοποιητικό γεννήσεως και όλα
τα απαραίτητα ,ώστε αν θελήσουμε να παντρευτούμε
να είμαστε ετοιμοι !
ναι το τσολικαι σε διεγραψε για αυτο η καριολα?
στρατολογιας τυπου Α θα χρειαστεις να σου στειλω;δεν ειμαι ετοιμη με πιστοποιητικα θα βγαλουμε σε κεπ αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχαχα
κατι υπονοούμενα για το κοπροσκυλο που φιλουσε στο στομα της ειπα της πατσαβουρας
στην μανα της το ειπε?
Εγω αν εβλεπα καποια να φιλαει κοπροσκυλο στο στομα, θα την διεγραφα πρωτος.
ειμαι τρελη χυστρια ειναι γνωστο και μετα απο τις φωτο με τις πουτσες αποφασισα να ρθω. Αυριο με το πρωτο αεροπλανο
Tι πρωτοτυπο....???!!!!,.Κραταω το οτι ηταν ψυχακι
να χαρεις πες μου οτι δεν εισαι Κρητικος.
Τι θεματάκια έχει με το σεξ???ρε συ αλεξ πολλα θεματα εχεις ξεδιπλωσει τελευταιως...μια στο σεξ μια στα τατου μια στα σκυλια...