τα μουνια που βλεπεται σε αγελες λετε να μην μπορουν να βρουν γκομενο?απλα δεν θελουν γτ εχουν ψυχολογικα προβληματα.Δεν νομιζω να μην υπαρχει ουτε ενας εμφανισιμος αντρας στην Ελλαδα
αρα τι φταιει ?
τα μουνια που βλεπεται σε αγελες λετε να μην μπορουν να βρουν γκομενο?απλα δεν θελουν γτ εχουν ψυχολογικα προβληματα.Δεν νομιζω να μην υπαρχει ουτε ενας εμφανισιμος αντρας στην Ελλαδα
Ελα ρε τυπε και εσυ τωρα.
Δηλαδη απο τον περιγυρο σου εχεις δει ενα τοσο μεγαλο ποσοστο;
Απλα μαλλον οι γκομενες θα ηταν σε "περιεργη κατασταση" "δεν ξερω τι θελω" κτλ.
Ελα ρε τυπε και εσυ τωρα.
Δηλαδη απο τον περιγυρο σου εχεις δει ενα τοσο μεγαλο ποσοστο;
Απλα μαλλον οι γκομενες θα ηταν σε "περιεργη κατασταση" "δεν ξερω τι θελω" κτλ.
70% ''χωρίς μόνιμη σχέση'' έγραφε η έρευνα.αυτο ειπα κ εγω...δηλ μονο 3 απο τις δεκα ειναι λιγο.να ελεγες 5 /10 ενταξει
Συμφωνα με προσφατη ερευνα παντως 70% των ελληνιδων ειναι χωρις γκομενο...
Ασε που οι επιστημονες που την ειχαν πραγματοποιησει παλι τους αντρες εκραζαν ως υπευθυνους για αυτα τα υψηλα νουμερα
70% ''χωρίς μόνιμη σχέση'' έγραφε η έρευνα.
Αυτό μεταφράζεται ως: α)δεν κάνω σχέσεις κ απλά πηδιέμαι, β)δεν έχω σχέση κ συνεπώς δεν γαμιέμαι.
Κάπου 35-40% νομίζω ήταν που δήλωσε χωρίς σεξουαλική ζωή από 6μήνο ως 1-2 χρόνια.
στο οτι θα μας εκραζαν και θα λεγανε οτι φταιμε εμεις ειναι το μονο που ειμαι σιγουρος για τα αλλαΕ ολο αυτο το ποσοστο που εμφανιζεται στην ερευνα πρεπει να ειναι ακριβως σε αυτη την φαση που λες...Ασε που οι επιστημονες που την ειχαν πραγματοποιησει παλι τους αντρες εκραζαν ως υπευθυνους για αυτα τα υψηλα νουμερα
δεν εχουν αδικο...
[size=18pt]
ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[/size]
αρα τι φταιει ?
Για δώσε λινκ.εχετε δει στο FB μια ομαδα που λεει "Θες να κοιμηθουμε μαζι εντελως φιλικα " αυτο τι ειναι ξερετε ?
Νταξει τετοιες ακυρες ερευνες εχουμε δει πολλες. Και η μια ερευνα ειναι αντιθετη με την επομενη.70% ''χωρίς μόνιμη σχέση'' έγραφε η έρευνα.
Αυτό μεταφράζεται ως:
α)δεν κάνω σχέσεις κ απλά πηδιέμαι κ
β)δεν έχω σχέση κ συνεπώς δεν γαμιέμαι την χ χρονική στιγμή που έγινε η έρευνα.
Κάπου 35-40% νομίζω ήταν που δήλωσε χωρίς σεξουαλική ζωή από 6μήνο ως 1-2 χρόνια.
Ισως να μιλαει για του γαματους κολλητους που γαμιουνται που και που στα φιλικα, αλλα παραμενουν φιλοι.εχετε δει στο FB μια ομαδα που λεει "Θες να κοιμηθουμε μαζι εντελως φιλικα " αυτο τι ειναι ξερετε ?
Ισως να μιλαει για του γαματους κολλητους που γαμιουνται που και που στα φιλικα, αλλα παραμενουν φιλοι.
"φταινε οι αντρες που δεν καλυπτουνε τα στανταρτς ενω οι γυναικες δεν εχουνε και τιποτα τρομερες απαιτησεις"
Τα στανταρ ποια ηταν;Δεν το ελεγαν απο την σκοπια που το λες εσυ τυπε....Απλα λεγανε οτι "φταινε οι αντρες που δεν καλυπτουνε τα στανταρτς ενω οι γυναικες δεν εχουνε και τιποτα τρομερες απαιτησεις"
μπα οχι καλο αμαξι, κουστουμι και καθε σαββατο στα μπουζουκια δεν ειναι τιποτα σπουδαιο
αλλα αυτα ρε φιλε ειναι για τα κοριτσακια
Καθόλου μεγάλο δεν είναι,τέτοια είναι η εποχή μας(γκόμενος/α φεύγει,γκόμενος/α έρχεται...)πόσο τοις % έχουν αυξηθεί τα διαζύγια σκέψου.Νταξει τετοιες ακυρες ερευνες εχουμε δει πολλες. Και η μια ερευνα ειναι αντιθετη με την επομενη.
Το 70 τις εκατο μου φαινεται μεγαλο ποσοστο.
Ξερω....αν κρινω απο την εικονα του αβαταρ σου εσυ εισαι στο κλαμπ των τιμημενων μιλφαδων
φιλε αν μιλας οπως γραφεις δεν ειναι περιεργο που δε σου καθεται ουτε θηλυκη γατα
23-24 και την λες σοβαρη ! εισαι σοβαρος αυτο ειναι μωρο ακομα.οχι ρε γουσταρω μιλφ αλλα δεν ειμαι μεγαλος... αλλο εννοω
δεν πιστευω οτι μια σοβαρη γυναικα 23-24 χρονων θα σταθει τοσο πολυ στα λεφτα και τη μοστρα οσο ενα τσουλακι 17χρονο