ΣωστοςΓια τις ελεινιδες ισχυει το οτι οι μαλακες ελληνες πιρφοροι φταινε για ολα. Αυτοι αφου κατεστρεψαν τις ντοπιες ( κανοντας τες ελεινιδες), κατεστρεψαν τις δυτικες ( πριν χρονια ηταν πολυ προθυμες να πανε με ελληνες, τωρα ουτε να ακουνε δεν θελουν), κατεστρεψαν τις ανατολικες που εμεναν εδω,κατεστρεψαν τις βαλκανιες στις χωρες τους και τωρα ετοιμαζονται να καταστρεψουν τις ανατολικες που μενουν στις χωρες τους.
Η πιρφορια του ελληνα εχει μεγαλη δυναμη , σα πυρκαγια , δε σταματιεται με τιποτα
Σε μια παρεα προχτες γνωρισα μια γκομενα ψυχολογα μονη σε ηλικια γαμου ειχε και ενα παιδι βουνο στην παρεα δεν τον ηξερα και λεω να τις την πεσω την βλεπω που την ζαχαρωνε αλλα πολυ βουνο το ατομο.
Τεσπα ορμαω και εκει που ειμαστε την βλεπω να τις λεει τι ποτο θες και μενω καγκελο στα 2 λεπτα αυτη να τρεχουν τα σαλια για ενα ποτο.
Παραγγελνει και τις πιανω το μπιρι μπιρι με το που λεει ο αλλος στα πιο μετα οτι εχει δικια του εταιρια ("εαν ισχυει ") σαν να κλειδωσε οι γκομενα δηλαδη κατι το μυστηριο.
Τεσπα στραβωνω και την αφηω με το βουνο και μιλαω με μια αλλη γκομενα ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΕΝΗ τουλαχιστον να κανω χαβαλε .
Σε 45 λεπτα την βλεπω να φευγει μαζι του και ερχεται το βλημα και xtra απο εκει που καθομουν και με χερετα την χερετω βλεπω το βουνο να φευγει μαζι τις και λεω απο μεσα μου χαρασ το κουραγιο σου κοπελα.
περνανε 10 μερες και μαθαινω απο κατι γνωστους οτι θα ηθελε να μου μιλησει εγω ξενερωμενος απο το θεαμα αυτη με το βουνο δεν εχω πια την ορεξη ουτε να την δω .Μιλαμε για μια πολυ ωραια κοπελα θα την ελεγα ανετα CG.