quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Και ακομα παραπανω μη σου πωΌσα ιμότικα βάζεις τόσες φορές στο έχουν κάνει, να ξέρεις
Σε βαρέθηκα
Κισιζ :-* , έφυγααααααααααααα
:-* :-* :-* τσαοοο
Και ακομα παραπανω μη σου πωΌσα ιμότικα βάζεις τόσες φορές στο έχουν κάνει, να ξέρεις
Σε βαρέθηκα
Σε βαρέθηκα
Τι έγινετύποιτύπισσες, ηταν το Σαββατο της χυλοπιτας χθες
και μπηκατε μπριζωμένοι?
Τι έγινε τύποι , ηταν το Σαββατο της χυλοπιτας χθες
και μπηκατε μπριζωμένοι?
γεια σου ρε μπολντη κατακτητηηη!!!
ακομα εξω εισαι ρε?
Στα υπόλοιπα θα ξαναπώ την άποψή μου...
Πιο γλυκούλες και τρυφερές σε σχέσεις και μετά το από τις Ελληνίδες δεν υπάρχουν...
Οι υπόλοιποι κυνηγείστε αλλοδαπά, οι άλλοι μισοί είναι πουσταρδέλια, μια χαρά...
Μικρός ανταγωνισμός πολλές επιλογές.
Και εν τέλει είμαι της άποψης πως σαν τους Ελληνες (άντρες-γυναίκες κανείς)
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω παιδιά κτλ με ξένη...
ΥΓ: Βέβαια για τα πορνίδια που περιέγραψα παραπάνω δεν μπορείς να κάνεις κάτι... παντού υπάρχουν και νομίζω ότι στην Ελλάδα είναι και λιγότερα από αλλου. Απλά μας φαίνονται πολλά γιατί είμαστε ανάμεσα σε 4 μύρια Ελληνίδες...
Σαββατοκυριακο
+ του Αγιου πνευματος
καλος μαλακας εισαι κ εσυ
καλος μαλακας εισαι κ εσυ
Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω παιδιά κτλ με ξένη...
τυπε καλυτερα να μη φανταζεσαι να κανεις παιδια με κανα διαολο μεταμορφωμενο. και οχι να κοιταζεις το διαβατηριο.
τυπε καλυτερα να μη φανταζεσαι να κανεις παιδια με κανα διαολο μεταμορφωμενο. και οχι να κοιταζεις το διαβατηριο.
Καλά εξυπακούεται αυτό ρε συ..
Καλύτερα να μην κάνεις καθόλου
Ακούστηκε ρατσιστικό όπως το πα αλλά δεν το εννοούσα έτσι!
Όποιος έχει δοκιμάσει να ζήσει με αλλοεθνής θα δει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ στην καθημερινότητά του...
Ας πούμε ποιος έχει σχετιστεί ποτέ με άτομο από προτεσταντικές χώρες;
Ε αυτός λογικά κατανοεί τί ήθελα να πω
Γιατί φίλος;
Αυτό το λέω έχοντας ζήσει ΚΑΙ έξω
ξερω οι κουτοφραγκοι τα χαζοαμερικανακια οι αδερφαρες οι εγγλεζοι οι αλκοολικοι σκανδιναυοι
απλωσε τωρα το χερι σου σαν ζητιανος να σου δωσουν λεφτα να φας να βαλεις βενζινη κ να παρεις φαρμακα
δες τον μεσο ελληνα κ ελλεινιδα οτι ειναι ενα παραβατικο μουνοπανο με αρρωστημενη εγωπαθεια κ μετρια χαμηλη νοημοσυνη
περαστικα κ δες κ εσυ σαν τον αλλο τον δυσκοληεγγραφη τον ηλιο που λαμπει μπαμπη μου