- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Σωστό. Le thread a été συγχωνέ λοιπόν.
Γιατι εχει νοημα το παρων νημα;γιατι ρε παιδια να συγχωνευτει?οταν γινεται ετσι χανεται το topic αναμεσα σε τοσα αλλα κ δεν εχει νοημα
ήταν μια κύπρια σήμερα στο αστικό και μίλαγε στο τελεφούνκεν και έλεγε "χάμπερε χάμπερε χάμπερε"Tι σωστό ρε? Το είπα 2 ποστς πιο πριν.
Tι σημαινει το χαμπερε;ήταν μια κύπρια σήμερα στο αστικό και μίλαγε στο τελεφούνκεν και έλεγε "χάμπερε χάμπερε χάμπερε"
το πως κρατήθηκα να μη γελάσω δεν περιγράφετε.
Κλασικο.με ρωτάνε στο άσχετο πόσο είμαι και όταν είδαν ότι είμαι 10 χρόνια νεώτερος είπαν να το αφήσουν...
εγώ τις παρότρυνα να το προχωρήσουν το πράγμα και κανείς δε θα βγει χαμένος.
είδομεν.
το χάμμπερε απλά αντικαταστεί όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις.Tι σημαινει το χαμπερε;
εν τω μεταξύ, μεταβαίνω εις το χώρο διδασκαλίας με την βοήθεια της αστικής συγκοινωνίας, οπότε οι παπαριές των βενζινοταξιτζήδων δεν με αγγίζουν αυτό έλλειψε να μας χαλάνε και τη διάθεση αυτοί που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια
καλα θα κανεις να ασχοληθεις με κανενα μουνι,και να μην ακους τις ιστοριες του βρωμιαρη αιγυπτιου στο βενζιναδικο.
το καθε σκουπιδι τωρα αρχισε να γαμαει και κυριλε γκομενες.
σημειο των καιρων ειναι που οι αλβανογυφτοφατσες γαμανε.οταν ενας αλβανος γυρναει ολη μερα στην παραλια και πουλαει λουκουμαδες,η δουλευει σε ενα beach bar,λογικο ειναι οτι θα γνωρισει και γκομενες και κατι θα του πεσει να γαμησει. το ιδιο ισχυει και για εναν μαυρο που πουλαει cd,το ιδιο ισχυει και για εναν που ξεσκατωνει τις τουαλετες σε καποιο ξενοδοχειο.
το καλύτερο δεν το είπα ακόμα.
πήγα σε ένα γάμο, και η νύφη με μια φίλη της μου κανονίζανε γνωριμία με μια άλλη της παρέας, 30-35 και απ' ότι έμαθα και καλό κομμάτι.
με ρωτάνε στο άσχετο πόσο είμαι και όταν είδαν ότι είμαι 10 χρόνια νεώτερος είπαν να το αφήσουν...
εγώ τις παρότρυνα να το προχωρήσουν το πράγμα και κανείς δε θα βγει χαμένος.
είδομεν.
εν τω μεταξύ, μεταβαίνω εις το χώρο διδασκαλίας με την βοήθεια της αστικής συγκοινωνίας, οπότε οι παπαριές των βενζινοταξιτζήδων δεν με αγγίζουν αυτό έλλειψε να μας χαλάνε και τη διάθεση αυτοί που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια
ασε ρε σαμιαμιδη που θες και 30αρα+
αυτες θελουν περισσοτερο ρε
δεν πα να γαμηθουν κ αυτες οι καριολες
κατσε να πιω λιγο καφε να ξυπνησω
αυτες θελουν περισσοτερο ρε
παπαρια θελουν
βγαινουν σαββατοβραδυ σαν γυμνες να τραβηξουν βλεμματα μπας κ γλιτωσουν την ψυχοθεραπεια της εβδομαδας
δεν λεω που να δινεις 60αρια σε γιατρους καλυτερα αυτη η μαλακισμενη συμπεριφορα γαμω το σπιτι τους
είδα και πρόσφατα μία που με είχε χυλοπιτιάσει πριν κάτι χρόνια και έχει πάρει τα κιλάκια της
ενώ εγώ είμαι στυλάκι ακόμα
το χάμμπερε απλά αντικαταστεί όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις.
απλά το επαναλαμβάνεις και είναι σαν να μιλάς όπως οι κύπριοι.