loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ραμολι εβγαλε τον φετες 30αρη με το ζορι γοητευτικο τυπα.
μετα εμας λετε...
μετα εμας λετε...
Παντρεμενες ρε ? :S
Προσεξε μην πεσεις σε κανεναν τρελο συζυγο και σου πω εγω μετα
Εγω παντως σας τις προπονω τις ελλεεινιδες να μην ειναι σκουριασμενες οταν τις παντρευτειτε, αυτο το μηνα γαμισα 5
vraio παιδι αλλα φλωρι. και με χαλαει το τοσο φουσκωμα.
θεε μου δωσε μου δυναμη :S
εσεις οι καθηγητες πανεπιστημιου εχετε σουξε
Κουραγιο τυπε ..... κουραγιοθεε μου δωσε μου δυναμη :S
απο την συνεντευξη του χτες στο "πρωινο μου".αυτο με το φλωρι που το καταλαβες ακριβως? :S
απο την συνεντευξη του χτες στο "πρωινο μου".
δε θα το λεγα.σημερα ο ορφεας παπαδοπουλος ας πουμε μονο μικρο σπιτι στο λειβαδι δεν ηταν.το οτι καθησες και πιστεψες αυτα που ειπε καποιος στην τηλεοραση πως να το σχολιασω?
Ολοι "μικρο σπιτι στο λιβαδι" και "απολυτο ελληνικο ονειρο" το παιζουν οταν συνεντευξιαζονται μπροστα απο μια καμερα...
δε θα το λεγα.σημερα ο ορφεας παπαδοπουλος ας πουμε μονο μικρο σπιτι στο λειβαδι δεν ηταν.
και σεις επισης.
οταν βλεπω να γραφουν οοτι η σισσυ χριστιδου πχ ειναι μπαζο και μπλα μπλα και καπακι η ζηλια τους να βγαινει απο τα αυτια και να εκδηλωνεται με φρασεις"ο μαραντινης ειναι μπαζο τον εχει γ λεφτα και ειναι κρυοκωλη μια κουβεντα δε λεει"..
μπονο γ γελια ειναι...
καρμικη.Τι σχέση έχουν οι U2;
καρμικη.
και σεις επισης.
οταν βλεπω να γραφουν οοτι η σισσυ χριστιδου πχ ειναι μπαζο και μπλα μπλα και καπακι η ζηλια τους να βγαινει απο τα αυτια και να εκδηλωνεται με φρασεις"ο μαραντινης ειναι μπαζο τον εχει γ λεφτα και ειναι κρυοκωλη μια κουβεντα δε λεει"..
μπονο γ γελια ειναι...
εγκεφαλικό έπαθες και πέσαν τα γράμματα από το κεφάλι σου;και σεις επισης.
μπονο γ γελια ειναι...
μαγκες καλα που εχω αμαξι παντως, ενας φιλος που ειχε κανονισει να βγουν με μια για καφε πηγε να την παρει με το παπι και αυτη γυρισε πισω στο σπιτι λες και θα της επεφτε ο κωλος αν πηγαινε ελλεηνιδαπως να το πω αλλιως δηλαδη?γνωριζω γκομενα ελλεηνιδα σε παρτακι....πεφτω χυμα...ομορφα μεν,χυμα δε...τις ξεκαθαριζω δηλαδη οτι ειμαι αντρας κ αφου σε πλησιασα σε βλεπω ως γυναικα που θα δεχτει το φλερτ μου κ αναλογως θα πραξει...αυτη παροτι δινει το τηλ. κ μεσα σε 3 μερες εχουμε ανταλλαξει 125 μηνυματα βγαινουμε για καφε κ λεει οτι με βλεπει φιλικα...παρολαυτα συνεχιζει να στελνει μηνυματα ακομα κ μετα τον καφε σαν να μην τρεχει τιποτα...αλλος φιλος ομως απο την παρεα εμαθα οτι μιλαει εξισου καθημερινα μαζι της κ δεχεται τον ρολο του φιλεναδου...κ λεω εγω μαλακα ελληνα ασε τις πουστιες γιατι χαλας την πιατσα...κ συ να την πιασεις γκομενα θες,αλλα το πας μεσω λαμιας μιλοντας για μπικουτι κ κανοντας τον θεληματια...τι εγινε χαθηκε το παραδοσιακο φλερτ?αυτες δεν γκρινιαζουν οτι δεν υπαρχουν αντρες?αφου κατα βαθος φιλεναδες ψαχνουν
μαγκες καλα που εχω αμαξι παντως, ενας φιλος που ειχε κανονισει να βγουν με μια για καφε πηγε να την παρει με το παπι και αυτη γυρισε πισω στο σπιτι λες και θα της επεφτε ο κωλος αν πηγαινε ελλεηνιδα