Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
γαμιεσαι :birdman:
ποσο γαματο ρημα το βατευω :grin: :grin: θυμιζει at least προβατακι...

...Έτσιιιι...ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...να βρίζεστε μεταξύ σας...για να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ και αυτά που λέμε εδώ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτη η απιστευτη αβαντα στις ελεινιδες που κανουν ολοι οι "εγκριτοι επιστημονες" ειναι οφθαλμοφανης [URL unfurl="true"]http://topontiki.gr/article/35004....κοινως[/URL] ο αντρας ξενογαμαει επειδη ειναι παντα ο θυτης και φταιει για ολα ενω η γυναικα ξενογαμιεται επειδη ειναι παντα το θυμα και δικαιολογειται απολυτα οτι και αν κανει....
Αλλα να μου πεις η γυναικες ειναι πιο πολλες, αρα και πιο μεγαλη "αγορα" για να πουλησουμε τις επιστημονικοφανεις μπουρδες μας...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν νομιζετε οτι οι ελληνιδες εχουν βγαλει αρχειδια...?βλεπω εξω ομορφες μεν κοπελες,που χουν χασει ομως την θηλυκοτητα τους...πχ. ειδα δυο καλες γκομενες που μπαινανε σε ενα μαγαζι κ μιλαγαν με εκφρασεις τυπου μαλακα κ μαλακα....επισης γκομενες που στεκονται στο μπαρ φουμαρουν σαν καουμπουδες κ κοιτανε με υφος χιλιων καρδιναλιων...σκεφτεται κανεις το κακο με την κριση που υπαρχει κ αναρωτιεται καλα αυτες δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα?ζουν στον δικο τους κοσμο?βγηκα προχθες με μια πολωνεζα κ ενιωσα ξανα οσα ειχα χασει ως αντρας...ελαβα εκ μερους της μια αθωοτητα,μια αφελεια,μια γλυκητητα...ενιωσα οτι ειμαι ο αντρας κ αυτη ειναι η γυναικα...το φυσιολογικο δηλαδη...τι γινεται ομως με τις δικες μας?μηπως τις ταιζουν με ομορμονες?

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
οντως φιλε εχεις μεγαλο δικιο..και εμενα μου την σπαει να μιλανε μεταξυ τους οι γκομενες και να λενε ελα ρε μαλακα..μαλακα και μαλακα..η που λενε στα αρχιδια μου στον πουτσο μου..οτι πιο αηδιαστικο να ακους..λες και ειναι καμοια τρανς  :-

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
πως να το πω αλλιως δηλαδη?γνωριζω γκομενα ελλεηνιδα σε παρτακι....πεφτω χυμα...ομορφα μεν,χυμα δε...τις ξεκαθαριζω δηλαδη οτι ειμαι αντρας κ αφου σε πλησιασα σε βλεπω ως γυναικα που θα δεχτει το φλερτ μου κ αναλογως θα πραξει...αυτη παροτι δινει το τηλ. κ μεσα σε 3 μερες εχουμε ανταλλαξει 125 μηνυματα βγαινουμε για καφε κ λεει οτι με βλεπει φιλικα...παρολαυτα συνεχιζει να στελνει μηνυματα ακομα κ μετα τον καφε σαν να μην τρεχει τιποτα...αλλος φιλος ομως απο την παρεα εμαθα οτι μιλαει εξισου καθημερινα μαζι της κ δεχεται τον ρολο του φιλεναδου...κ λεω εγω μαλακα ελληνα ασε τις πουστιες γιατι χαλας την πιατσα...κ συ να την πιασεις γκομενα θες,αλλα το πας μεσω λαμιας μιλοντας για μπικουτι κ κανοντας τον θεληματια...τι εγινε χαθηκε το παραδοσιακο φλερτ?αυτες δεν γκρινιαζουν οτι δεν υπαρχουν αντρες?αφου κατα βαθος φιλεναδες ψαχνουν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οντως φιλε εχεις μεγαλο δικιο..και εμενα μου την σπαει να μιλανε μεταξυ τους οι γκομενες και να λενε ελα ρε μαλακα..μαλακα και μαλακα..η που λενε στα αρχιδια μου στον πουτσο μου..οτι πιο αηδιαστικο να ακους..λες και ειναι καμοια τρανς  :-
:thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το αντιδοτο στην αρρωστια που λεγεται Ελλεεινιδισμος η Ελλεεινιδα ειναι ενα και εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ !!!!!

[size=50pt]ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!!!![/size]

Ακομη κι αν δεν κανετε τιποτα με κοπελα, τουλαχιστον θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο.....
Αξια ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!!!!!!
Για ολα τα αλλα υπαρχει η μαστερκαρντ τα χρηματα και τα μπουρδελακια καθως και η χειρογλυκανη !!!!!!  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αρχισες απο νωρις τις πιπες βλεπω.  :2funny:
Λαχεια δεν εχει σημερα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πως να το πω αλλιως δηλαδη?γνωριζω γκομενα ελλεηνιδα σε παρτακι....πεφτω χυμα...ομορφα μεν,χυμα δε...τις ξεκαθαριζω δηλαδη οτι ειμαι αντρας κ αφου σε πλησιασα σε βλεπω ως γυναικα που θα δεχτει το φλερτ μου κ αναλογως θα πραξει...αυτη παροτι δινει το τηλ. κ μεσα σε 3 μερες εχουμε ανταλλαξει 125 μηνυματα βγαινουμε για καφε κ λεει οτι με βλεπει φιλικα...παρολαυτα συνεχιζει να στελνει μηνυματα ακομα κ μετα τον καφε σαν να μην τρεχει τιποτα...αλλος φιλος ομως απο την παρεα εμαθα οτι μιλαει εξισου καθημερινα μαζι της κ δεχεται τον ρολο του φιλεναδου...κ λεω εγω μαλακα ελληνα ασε τις πουστιες γιατι χαλας την πιατσα...κ συ να την πιασεις γκομενα θες,αλλα το πας μεσω λαμιας μιλοντας για μπικουτι κ κανοντας τον θεληματια...τι εγινε χαθηκε το παραδοσιακο φλερτ?αυτες δεν γκρινιαζουν οτι δεν υπαρχουν αντρες?αφου κατα βαθος φιλεναδες ψαχνουν

μπα οχι δεν θα το λεγα...απλα η καθε ντοπια μετρια  φολα νομιζει οτι ο γκομενος που θα προσφερει το ανεκτιμητης αξιας  μουνι της πρεπει να ειναι τουλαχιστον καπως ετσι...

Συνημμένα

• Αναδιωτης.jpg
    Αναδιωτης.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 22

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
[size=50pt]ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!!!![/size]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπα οχι δεν θα το λεγα...απλα η καθε ντοπια μετρια  φολα νομιζει οτι ο γκομενος που θα προσφερει το ανεκτιμητης αξιας  μουνι της πρεπει να ειναι τουλαχιστον καπως ετσι...
vraio παιδι αλλα φλωρι.  και με χαλαει το τοσο φουσκωμα.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παντως σας τις προπονω τις ελλεεινιδες να μην ειναι σκουριασμενες οταν τις παντρευτειτε, αυτο το μηνα γαμισα 5 :fuck2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω παντως σας τις προπονω τις ελλεεινιδες να μην ειναι σκουριασμενες οταν τις παντρευτειτε, αυτο το μηνα γαμισα 5 :fuck2:
Παντρεμενες ρε ?  :S

Προσεξε μην πεσεις σε κανεναν τρελο συζυγο και σου πω εγω μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom