Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εσένα πιστεύω ούτε να σε φτύσει... :rolleyes:

Με κάτι μπάρμαν έχει το βίτσιο να τσιλιμπουρδίζει ή κανέναν μάγκα μηχανόβιο σερβιτόρο... :sunglasses:Δεν ξέρω αν τώρα κάνει ακάποτα...μελλοντικά πάντως το βλέπω σιγουράκι. :sunglasses:
Καλα, τα ειπαν κι αλλες αυτα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απο πού προεκυψε αυτο?
Ειμαι φουλ αυτην την εποχη. Δεν ευκαιρω.
Έλα ρε...εκεί που θα σηκώνεσαι για κατούρημα ας σου παίρνει μια πίπα η ροχάλα...τόσο κόπος είναι;;; :rolleyes:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα, τα ειπαν κι αλλες αυτα...
Όχι αυτή τα έχει κάνει κιόλας...να δεις τον πατέρα της(θείο μου) με καμπαρντίνα,καπέλο κ ψεύτικο μουστάκι στο μπαρ να την προσέχει....σε μαγαζιά στο διπλανό τραπέζι...δεν κάνω πλάκα. :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εσένα πιστεύω ούτε να σε φτύσει... :rolleyes:

Με κάτι μπάρμαν έχει το βίτσιο να τσιλιμπουρδίζει ή κανέναν μάγκα μηχανόβιο σερβιτόρο... :sunglasses:
Δεν πειραζει παμε στο επομενο τσουλακι 15χρονο.  :headbang2:

Έλα ρε...εκεί που θα σηκώνεσαι για κατούρημα ας σου παίρνει μια πίπα η ροχάλα...τόσο κόπος είναι;;; :rolleyes:
Οχι ρε φιλε. Αυτη μπορει να στο δαγκωσει κιολας.  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
Απο πού προεκυψε αυτο?
Ειμαι φουλ αυτην την εποχη. Δεν ευκαιρω.

:2funny: :2funny: :2funny:

Και εσυ φυγομαχείς ?

Πρέπει να το παντρέψουμε το κορίτσι !

Αν δεν ήταν ήδη παντρεμένος Ο Περσόνας

θα ενώνανε τις περιουσίες τους με φαντασμαγορικό γάμο

αφου και οι δύο είναι από Κύπρο .

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ροχάλα ή Αμανίτα ή Κρας Τεστ !

ΕΛΕΥΘΕΡΗ !

Προλάβετε το κελεπούρι ,νύφη περιζήτητη ! Με προίκα !

Με οικόπεδο στην περιοχή ΑΟΖ Κύπρου ,προσεχώς με Φυσικό Αέριο ! :2funny: :2funny:

Να η ευκαιρία !

Ξέχασες να αναφέρεις ότι έχω και σπίτι δικό μου και κάτι χωράφια που οσονούπω θα γίνουν βιομηχανικά οικόπεδα.

Την τύχη μου κόβεις με τις ελλειπέις πλεροφοριές που δίνεις. Ούτε για προξενήτρα δεν κάνεις  :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Θανατικη ποινή οχι βεβαια, ειμαι ιδεολογικα αντιθετος.
Δεν θα ημουν αντιθετος σε καποια μορφη φαρμακευτικής αγωγής, που να καταστέλλει τις ορμές, οταν εκτίσεις πλεον την ποινή σου και αφεθείς ελεύθερος(εφαρμοζεται ευρέως στην Αμερικη). Και φυσικα βαρυτατες ποινες φυλακισης.

ακόμα κ έτσι ορμές υπάρχουν πάντως κ ακόμα κ ανίκανος να είναι μπορεί να ασχοληθεί με παιδική πορνογραφία για παράδειγμα όταν αφεθεί ελεύθερος δλδ δεν βγαίνει κάτι έτσι ... θέλω να πω ότι αν δεν γίνει συστηματική προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης του ασθενούς δεν έχει νόημα η φυλάκιση κ τα χάπια ξέρω γω ... οπότε νομίζω ο εγκλεισμός σε ίδρυμα με συνεχή ψυχιατρική παρακολούθηση είναι σωστός , βέβαια σε πολλές περιπτώσεις (ακόμα ας πούμε κ υπο ιδανικές συνθήκες ) δεν αλλάζουν κ πολλά πράγματα ...
περισσότερο τείνω στο να γίνεται προσπάθεια ο ασθενής να βελτιωθεί όσο αυτό είναι εφικτό με την βοήθεια ειδικών κ αν κριθεί ότι έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να αφεθεί ελεύθερος, αν δεν γίνει ποτέ αυτό ας είναι έγκλειστος για την υπόλοιπη ζωή του ...αλλά 'οχι σε φυλακή ...

για να υπάρξουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν κ υποδομές βέβαια κ υπάρχει θέμα εκεί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Όχι αυτή τα έχει κάνει κιόλας...να δεις τον πατέρα της(θείο μου) με καμπαρντίνα,καπέλο κ ψεύτικο μουστάκι στο μπαρ να την προσέχει....σε μαγαζιά στο διπλανό τραπέζι...δεν κάνω πλάκα. :2funny:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ακόμα κ έτσι ορμές υπάρχουν πάντως κ ακόμα κ ανίκανος να είναι μπορεί να ασχοληθεί με παιδική πορνογραφία για παράδειγμα όταν αφεθεί ελεύθερος δλδ δεν βγαίνει κάτι έτσι ... θέλω να πω ότι αν δεν γίνει συστηματική προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης του ασθενούς δεν έχει νόημα η φυλάκιση κ τα χάπια ξέρω γω ... οπότε νομίζω ο εγκλεισμός σε ίδρυμα με συνεχή ψυχιατρική παρακολούθηση είναι σωστός , βέβαια σε πολλές περιπτώσεις (ακόμα ας πούμε κ υπο ιδανικές συνθήκες ) δεν αλλάζουν κ πολλά πράγματα ...
περισσότερο τείνω στο να γίνεται προσπάθεια ο ασθενής να βελτιωθεί όσο αυτό είναι εφικτό με την βοήθεια ειδικών κ αν κριθεί ότι έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να αφεθεί ελεύθερος, αν δεν γίνει ποτέ αυτό ας είναι έγκλειστος για την υπόλοιπη ζωή του ...αλλά 'οχι σε φυλακή ...

για να υπάρξουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν κ υποδομές βέβαια κ υπάρχει θέμα εκεί
Μεγαλο θεμα οντως, και απο υποδομες πασχουμε απιστευτα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
Ξέχασες να αναφέρεις ότι έχω και σπίτι δικό μου και κάτι χωράφια που οσονούπω θα γίνουν βιομηχανικά οικόπεδα.

Την τύχη μου κόβεις με τις ελλειπέις πλεροφοριές που δίνεις. Ούτε για προξενήτρα δεν κάνεις  :jerking:

Μην ανησυχείς ! Θα σε καλοπαντρέψω !

Με γαμπρό που έχει εταιρεία με

φωτοβολταϊκά !

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μεγαλο θεμα οντως, και απο υποδομες πασχουμε απιστευτα.

ναι ισχύει ... απλά είμαι τελείως κατά στο "αφού πάσχουμε ας θεσπίσουμε βάρβαρους νόμους" κ όχι "ας φτιάξουμε υποδομές" ... δεν το λέω για σένα φυσικά αλλά φοριέται πολύ αυτή η άποψη

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Και εσυ φυγομαχείς ?

Πρέπει να το παντρέψουμε το κορίτσι !

Αν δεν ήταν ήδη παντρεμένος Ο Περσόνας

θα ενώνανε τις περιουσίες τους με φαντασμαγορικό γάμο

αφου και οι δύο είναι από Κύπρο .

:jerking: :jerking: :jerking: Μες την πληροφορία είσαι ρε άτιμε...

Για μετρητό δεν ακουω και ανησυχω.

Μα είσαι και βλάκας  :jerking: Τα μετρητά είναι αέρας. Η γη δε χάνει ποτέ σε αξία.

Μην ανησυχείς ! Θα σε καλοπαντρέψω !

Με γαμπρό που έχει εταιρεία με

φωτοβολταϊκά !

Με συγκινείς ε. Πάνω που έχασα και τις δύο γιαγιάδες μου , ήρθες εσύ να καλύψεις αυτό το κενό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ναι ισχύει ... απλά είμαι τελείως κατά στο "αφού πάσχουμε ας θεσπίσουμε βάρβαρους νόμους" κ όχι "ας φτιάξουμε υποδομές" ... δεν το λέω για σένα φυσικά αλλά φοριέται πολύ αυτή η άποψη
Συμφωνω απολυτα. Το κρατος επειδη εχει αδυναμια να φτιαξει υποδομες, θεσπιζει απλως αυστηρες ποινες και θεωρει οτι εκανε το καθηκον του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Μα είσαι και βλάκας  :jerking: Τα μετρητά είναι αέρας. Η γη δε χάνει ποτέ σε αξία.
Πώς φαινεται οτι δεν ζεις στην Ελλαδα.
Σημερα στην Ελλαδα οσα ακινητα και να εχεις, δεν μετρανε τιποτα, αφου δεν μπορουν να πουληθουν με τιποτα.
Ενω το μετρητο ειναι σταθερη αξια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πώς φαινεται οτι δεν ζεις στην Ελλαδα.
Σημερα στην Ελλαδα οσα ακινητα και να εχεις, δεν μετρανε τιποτα, αφου δεν μπορουν να πουληθουν με τιποτα.
Ενω το μετρητο ειναι σταθερη αξια.
όχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Καλα.
Εγω ξερω οτι ο κολλητος μου ηθελε να παντρευτει, και ειχε προυπολογισει οτι χρειαζοταν 30.000 ευρω για να κανει το γαμο (δεν θελω σχολια επ αυτου).
Αποφασισε λοιπον να πουλησει ενα ακινητο για να τα βρει.
Αρχιδια.
Ακομη περιμενει αγοραστη.
Τελικα μια θεία τού τα εδωσε. Η οποια διεθετε μετρητό, αλλά κανενα ακινητο.
Ειναι λοιπον το μετρητό σταθερη αξια, ναι ή οχι? Μην λεμε μαλακιες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.171
Πόντοι
1.686
Με συγκινείς ε. Πάνω που έχασα και τις δύο γιαγιάδες μου , ήρθες εσύ να καλύψεις αυτό το κενό.

Οι γιαγιάδες βρίσκουν γαμπρό σε μιά γυναίκα  ?

Το γραφείο συνοικεσίων θα σου βρεί .Με ταίριασμα με τη βοήθεια Η/Υ .

Προηγουμένως θα έρθεις από το γραφείο μου

για ένα δοκιμαστικό ,για να καθοριστούν τα προσόντα σου και

οι επιθυμίες σου ,ώστε να γίνει σωστό ταίριασμα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom