pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σιγά μην σηκωθώ από το bou για πάρτυ του,πατέρας υπάρχει.Προσεχε μονο μην σε σκισει ο 20χρονος αδελφος.
Σιγά μην σηκωθώ από το bou για πάρτυ του,πατέρας υπάρχει.Προσεχε μονο μην σε σκισει ο 20χρονος αδελφος.
Ρε τωρα που το εμαθα θα τα σκισω τα 15χρονα καριολακια.![]()
![]()
Μην σε πάρει μόνο χαμπάρι κανενας πατέρας από τα 15χρόνα καριολάκια...![]()
Σιγά μην σηκωθώ από το bou για πάρτυ του,πατέρας υπάρχει.![]()
Εχεις αδελφη 15 ετων βρε?Σιγά μην σηκωθώ από το bou για πάρτυ του,πατέρας υπάρχει.![]()
Με θελεις για γαμπρο σου?Σιγά μην σηκωθώ από το bou για πάρτυ του,πατέρας υπάρχει.![]()
Περα απο την πλακα, τι να την κανεις σε αυτην την ηλικια?Στη Ρωσσια το όριο συναινετικου σεξ ειναι τα 14 !
Από την εποχή του Στάλιν ! Και σήμερα !
Της παντρειάς που λένε...Εχεις αδελφη 15 ετων βρε?
Kαλη?Της παντρειάς που λένε...όχι,ξαδέρφη.
Εεε αφού για γκομενό μου δεν θες,θα αρκεστώ σε ό,τι μου δίνεις...αν κάποιο βράδυ πάντως δεν κλειδώσεις....Με θελεις για γαμπρο σου?![]()
Μελλοντική καμπαρετζού....πότε θα γκαστρωθεί βάζουμε στοιχήματα.
Ειναι αυτη που μου ειχες πει στα πμ που ετρεχες στα μπαρ να την παρεις?Της παντρειάς που λένε...όχι,ξαδέρφη.
Εεε αφού για γκομενό μου δεν θες,θα αρκεστώ σε ό,τι μου δίνεις...αν κάποιο βράδυ πάντως δεν κλειδώσεις....![]()
Και γιατι δεν τρεχεις να προλαβεις?Ροχάλα ή Αμανίτα ή Κρας Τεστ !
ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
Προλάβετε το κελεπούρι ,νύφη περιζήτητη ! Με προίκα !
Με οικόπεδο στην περιοχή ΑΟΖ Κύπρου ,προσεχώς με Φυσικό Αέριο !![]()
Να η ευκαιρία !
Κάνει και ακάποτα δηλαδη? Τα καλυτερα μας τα λες τωρα που ειναι να το διαλυσουμε.Μελλοντική καμπαρετζού....πότε θα γκαστρωθεί βάζουμε στοιχήματα.![]()
Να τα φτιαξουν αυτοι οι δυο και τι στον κοσμο.Και γιατι δεν τρεχεις να προλαβεις?
Εεε αφού για γκομενό μου δεν θες,θα αρκεστώ σε ό,τι μου δίνεις...αν κάποιο βράδυ πάντως δεν κλειδώσεις....![]()
Ο Λαδακης και η Ροχαλα?Να τα φτιαξουν αυτοι οι δυο και τι στον κοσμο.![]()
Και γιατι δεν τρεχεις να προλαβεις?
Εσένα πιστεύω ούτε να σε φτύσει...Ειναι αυτη που μου ειχες πει στα πμ που ετρεχες στα μπαρ να την παρεις?
Και ακομα δεν μου εχεις κανει κονε?![]()
Δεν ξέρω αν τώρα κάνει ακάποτα...μελλοντικά πάντως το βλέπω σιγουράκι.Κάνει και ακάποτα δηλαδη? Τα καλυτερα μας τα λες τωρα που ειναι να το διαλυσουμε.
Απο πού προεκυψε αυτο?Προηγείσαι εσύ ,
που σου αρέσουν οι Κύπριες !![]()