axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σου αρεσε ε ?Βγάλε κι άλλες φωτογραφίες στην παραλία και τοιχοκόλλησέ τες. Αρκεί πιστεύω.
Πες μου ..... ποσες φορες εχυσες ?
σου αρεσε ε ?Βγάλε κι άλλες φωτογραφίες στην παραλία και τοιχοκόλλησέ τες. Αρκεί πιστεύω.
εχω την σπανιοτερη ομαδα αιματος οντως !!!!!
:S :SΒγάλε κι άλλες φωτογραφίες στην παραλία και τοιχοκόλλησέ τες. Αρκεί πιστεύω.
Η δικια σου ε ?σιγουρα. η πιο σπανια ειναι αυτη που ουτε οι αρρουραιοι στον υπονομο δε θα εγλειφαν χυμενη.
:S :S
Που ειναι αυτες οι φωτο?
Λοιπόν όταν πιέζεσαι να την πεις την κακιά δεν σου βγαίνει καλά,όταν αφήνεις το ταλέντο να μιλήσει από μόνο του κ αυθόρμητα τα πας περίφημα.σιγουρα. η πιο σπανια ειναι αυτη που ουτε οι αρρουραιοι στον υπονομο δε θα εγλειφαν χυμενη.
Αποσυρθηκαν γιατι κολαζαν τις κοπελες αγρια:S :S
Που ειναι αυτες οι φωτο?
σου αρεσε ε ?
Πες μου ..... ποσες φορες εχυσες ?
:S :S
Που ειναι αυτες οι φωτο?
Γιατι ρε παιχτη εδειχνες την κορμαρα σου?Αποσυρθηκαν γιατι κολαζαν τις κοπελες αγρια
το σαν τι το θες ?Ένιωσα σαν αρούρι που λέει ο αποπάνω.
Αποσυρθηκαν γιατι κολαζαν τις κοπελες αγρια
Ηθελα να γινω πορνος τυπε μου....Γιατι ρε παιχτη εδειχνες την κορμαρα σου?
Τσιμπισες κανενα πμ?
Τους τραγούδαγες κ αυτό σαν τον Τσαλίκη:Ηθελα να γινω πορνος τυπε μου....
Αρκετα !!!!!!
ναι ....στο τραγουδησα ποτε εσενα ?Τους τραγούδαγες κ αυτό σαν τον Τσαλίκη:
;;;
Δεν κατάλαβα;;; Σου βγαίνει ο θηλυκός σου εαυτός τελευταία κ θες να μου το τραγουδήσεις;;;ναι ....στο τραγουδησα ποτε εσενα ?
Ηθελα να γινω πορνος τυπε μου....
Κανενα :'(
Με εβλεπαν πανασχημο .... κλαψ λυγμ
βαλβιδα οσο παλιωνεις τοσο με καυλωνειςΝα περιμένουμε κι άλλο έντιτ ή είναι η τελική μορφή?
Αχ όταν βγαίνει ο ποιητής από μέσα σου να ξέρες πόσο καυλώνω.βαλβιδα οσο παλιωνεις τοσο με καυλωνεις
βαλβιδα οσο παλιωνεις τοσο με καυλωνεις
Και τα 30...για να μην ξεχνιώμαστε.Χτυπάω το 15άρι σε λίγο. Κει να δεις τι θα κάνω.