Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και αν τυπε μου ειναι αυτη η χοντρη αμορφωτη και βλημα γιατι κυνηγαει παιδαρους "φετες" και μορφωμενους και δεν βολευεται με τον ομοιο της?  :sunglasses:
Γιατι θελει να ζησει την ονειρωξη και αυτο μεχρι να συνηδητοποιησει καποια πραγματα...
Βασικα πρεπει να καταλαβουμε οτι η τελειοτητα ειναι κατι ουτοπικο και αοριστο
Αλλιως βλεπω εγω μια κοπελα και αλλιως μπορει να την βλεπει καθε αλλος
Εμενα μπορει να μου αρεσει παραβλεποντας καποια κατα που αλλος μπορει να μην τα παραβλεπει
Μπορει να με αγγιζει η οπτικη παρουσια της η ευαισθησια της η διαθεση της το ενδιαφερον της κτλ κτλ που αλλος μπορει να παραβλεπει

Δεν ειναι κατακριταιο σαν σκεψη ομως.... καθεις με τις επιθυμιες του και τις ορεξεις του

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι. Λούσου, χτενισου, ντυσου, μιλα σαν ανθρωπος, χαμογελα, φερσου σαν ενηλικος και γαμησες. Διαφωνεις?
Καλά δεν είναι κ 100% έτσι.

Αυτό είναι απλά η σωστή βάση....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Χαχαχαχα μέχρι και to σιαμάκι σαπουνίζει χαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχ
Ω θεοί πώς ξεχνιέται εκείνο το βίντεο!

Επισκέπτης
ελα αφου υπαρχουν και παρα πολλες τετοιες τυπε...στην ιδια χωρα ζουμε... :sunglasses:
παντου υπαρχουν απο ολα και παντου κλαιγοντε φαντασου τα ιταλακια ερχοντε διακοπες για να :fuck1: γιατι λενε οτι οι ιταλιδες ειναι κομπλεξικες και ασχημες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Καλά δεν είναι κ 100% έτσι.

Αυτό είναι απλά η σωστή βάση....
Ειναι 100% ετσι.
Εκτος αν μιλαμε να εχεις εκατομμυρια, οποτε σε κυνηγανε ακομη κι αν εισαι κουασιμοδος.
Αλλά δεν εξεταζουμε αυτο φανταζομαι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
παιδες επειδη εχει τραβηξει το θεμα(απορω γιατι δε το κλειδωνουν τοσα χρονια τη στιγμη που υπαρχει το θρεντακι-τσατ) καλο ειναι να μη γραφετε υπερβολες...

οι περισσοτεροι γραφουν οτι ολες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες,οτι γαμιουνται πανευκολα κτλ...

ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?  εχετε ζησει σε μια χωρα πανω απο 5-10 μερες να εχετε αποψη? γιατι μονο αν καποιος ζει σε  μια ξενη χωρα τουλαχιστον 1 χρονο μπορει να εχει αποψη...αλλη συμπεριφορα εχουν οι ξενες στη χωρα τους κι αλλη οταν κανουν τουρισμο...

επισης εξαρταται για τι ηλικιες μιλαμε...οι ανω των 35 κανουν σα τρελες να γαμηθουν και το ξερουν ολοι οι παθοντες  :2funny:... κι οσον αφορα τις μικροτερες κι αυτες μια χαρα ξεκωλα ειναι απλως θελει υπομονη...μη τρελαθουμε...ολοι αυτοι που τις γαμανε δηλαδη τι ειναι δον ζουαν? :huh:

και για να μη λεμε πολλα,εχετε σκεφτει οτι οπως σκεφτεστε εσεις για τις γκομενες ετσι μπορει να σκεφτονται κι αυτες για σας?

αμα εσυ εισαι αγυμναστος ,βλακας κι αμμορφωτος γιατι να παει η αλλη μαζι σου? και καλη να μην ειναι θα προτιμησει καποιον καλυτερο...ετσι ειναι αυτα...

οκ πολλες ειναι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ αλλα εχετε δει πως κανουν οι σημερινοι νεοι? μαγκια κλανια κι ο κωλος φινιστρινι ειναι οι περισσοτεροι...

Τυπε μου 2-3 πραγματακια αν μου επιτρεπεις.

Πρωτον, απο που κι ως που χρειαζεται να εισαι φετες για να γαμησεις, εγω δεν εχω δει καμια απο τις γνωστες μου να πηδιουνται με παιδαραδες, τις περισσοτερες κατι μπουχεσες τις γαμανε. Νομιζω πως στην Ελλαδα η εμφανιση παιζει πολυ λιγοτερο ρολο ως κριτηριο επιλογης απο οτι στην Ευρωπη.

Δευτερον, εχω ζησει Αγγλια, Γαλλια και Σουηδια και με αυτα που ειδα θεωρω οτι ο Ελληνας ειναι ο πιο αδικημενος απο τους 3 λαους σε σχεση με τις γυναικες που του αναλογουν. Δηλαδη, ενω ο Ελληνας ειναι σε γενικες γραμμες πιο ωραιος απο τους 3 αυτους λαους του αντιστοιχουν γυναικες πιο ασχημες. Μιλαω παντα για εμφανιση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι. Λούσου, χτενισου, ντυσου, μιλα σαν ανθρωπος, χαμογελα, φερσου σαν ενηλικος και γαμησες. Διαφωνεις?

δε ξερω. εχω γαμησει αχτενιστος, μιλαω σα καφρος και δε χαμογελαω. απλυτος δε ξερω καθοτι δε νιωθω καλα οποτε δε δοκιμασα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το αλουστο μαλλι δεν ειναι προβλημα...μπορει το μουνακι να ειναι grunge revivalist... :sunglasses:
Το αλουστο μαλον θα σημαινει οτι θα εισσαι γενικα απλυτος.
Πως να σου ερθει ορεξη οταν ξερεις πως για να του παρεις πιπα θα κλεισεις την μυτη σου?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πειτε κι αλλα τετοια ωραια πραγματα να μαθω κι εγω ....

Θελω να βρω φινο γυναικακι να με ξεζουμιξει μεχρι σταγονας .....

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδες δεν ειπα ουτε να εισαι φετες ουτε να εχεις μορφωση πανεπιστημιακου...να μην εισαι μπουχεσας ειπα και να ξερεις να φερθεις σαν ανθρωπος κι οχι σα βλαμμενο 15χρονο...

κι οσο για την εμφανιση αλλο ποια ειναι ομορφη να κοιτας κι αλλο ποια θες να γαμησεις...και η τζενιφφερ λοπεζ χοντροκωλα ειναι αλλα δε τη λες μπαζο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε παιδες δεν ειπα ουτε να εισαι φετες ουτε να εχεις μορφωση πανεπιστημιακου...να μην εισαι μπουχεσας ειπα και να ξερεις να φερθεις σαν ανθρωπος κι οχι σα βλαμμενο 15χρονο...

κι οσο για την εμφανιση αλλο ποια ειναι ομορφη να κοιτας κι αλλο ποια θες να γαμησεις...και η τζενιφφερ λοπεζ χοντροκωλα ειναι αλλα δε τη λες μπαζο...
Ναι σωστα τα λες αλλα αυτοι εδω πηδανε μονο μοντελες.... σαν μοντελα που θεωρουν πως ειναι.... :rolleyes:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Βγάλε κι άλλες φωτογραφίες στην παραλία και τοιχοκόλλησέ τες. Αρκεί πιστεύω.

Επισκέπτης

εισαι τυπος  :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να τυχει θυμα τροχαιου που να χρειαζεται μονο το δικο σου αιμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom