ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αλλα ρε μαγκες πολυ αθυροστομη και με μαγκικο στυλακι. :-
ε παρτη με το καλο
μη ξερασω
Αλλα ρε μαγκες πολυ αθυροστομη και με μαγκικο στυλακι. :-
20.Πόσο είναι?
Μάγκικο δήθεν? Η αθυροστομία είναι ένα μείον πάντως. Αλλά είναι ανάλογα και με τον τρόπο που τα λέει. Αυτό βασικά.
Τυπε την γνωρισα τυχαια αλλα τελικα μενει 2 τετραγωνα πιο κατω απο μενα, και εχουμε κοινους χωρους.ΤΥπε δεν χανουμε ευκαιριες.
Επρεπε να ζητησεις κινητο.
Κατι κανουμε και εμεις τα καψερα.μαριε ασε τις γυναικες ,εισαι μικρος ακομα...πιες το γαλατακι σου να μεγαλωσεις και μετα...
πςςςςςςς!Κατι κανουμε και εμεις τα καψερα.
Μισώ μισώ μισώ τα παιχνίδια/σχέσεις/whatever από απόσταση. Και τέτοια μου τυχαίνουν.
Αλλά είναι μαλακία. Ακόμα κι αν μένει Κόρινθο ξέρω γω.
Αυτή τι νιώθει?
20.
Ωραια κοπελα, αλλα ειναι αυτο που λεμε γυναικα χωρις θυληκοτητα με αρχιδια. :-
Οτι μισεις σου τυχαινει συνηθως
ακομη δεν ξερω τι νιωθει αυτη... αλλα την εχω κοψει εγωιστρια
οποτε μαλλον πρεπει να το παιξουμε σε στυλ... δειχνουμε ενδιαφερον πρωτοι
για κανα μηνα και μετα καθομαστε και απολαμβανουμε
αλλα και παλι μενει μακρυα....
το πιθανοτερο...Το πιθανότερο σ'αυτήν την ηλικία είναι να το παίζει έτσι. Αλλά είναι ξενερωτικό όσο να πεις.
Πόσο μακριά ρε?
Α, άμα μιλήσετε μσν, μόνο με κάμερα ε. Κι ας κάνει την δύσκολη στην αρχή. Ή σκάιπ καλύτερα.
Το πιθανότερο σ'αυτήν την ηλικία είναι να το παίζει έτσι. Αλλά είναι ξενερωτικό όσο να πεις.
Πόσο μακριά ρε?
Α, άμα μιλήσετε μσν, μόνο με κάμερα ε. Κι ας κάνει την δύσκολη στην αρχή. Ή σκάιπ καλύτερα.
Ω Θεοι. Η Βελβυ δινει γκομενοσυμβουλες. Θα το μαδησω.
Και εμεις τις ακουμε με ευλαβια.Ω Θεοι. Η Βελβυ δινει γκομενοσυμβουλες. Θα το μαδησω.
η ειρηνη χειρδαρη του μπου :S
Και εμεις τις ακουμε με ευλαβια.
Οτι μαλακια και να πει καποιος σε αυτο το τοπικ, θα πρεπει να ειναι μαλακας ο αλλος για να τον ακουσει.
Εμπειριες και μαλακιες λεμε.
Εμπειριες και μαλακιες λεμε.
Άει γαμήσου μωρέ. Βαριέμαι και μ'αρέσουν αυτές οι συζητήσεις, έχουν πλάκα.
Πες μου εσύ ότι δεν μιλάς με κάμερα όταν μιλάς με την γκόμενά σου, και θα σκάσω.
ναι καλαβελβυ πηρα και fb
το τσατ ειχε εξαρχης φωτογραφιες αρα με ειχε δει
απο εκει! ΟΠως και εγω !
Εχεις μια μανια να μην πιστευεις οτι οι λινουξαδες ειναι και γαμω τα παιδια και γαμανε αβερτα.ναι καλα