Τσιμπησα χθες βραδυ αλλο ενα μσν απο ενα τσατ.
Φοβερη στο προσωπο ερωτευτηκα ! Αλλα μένει και αυτη στου διαολου τη μανα
εχω φτιάξει προικα για το .... στρατο οπου και αν με πανε μεταθεση δεν θα παραπονεθω !
Στο σωμα καλη... οχι χοντρη... γεματουλα αλλα με πολυ καλο τροπο. Τι να λεμε... αριστουργημα
πολυ ωραια γκομενα απορω πως κρατηθηκα και δεν αρχισα τα γλυκολογα...
Μπαινεις.... σχολιαζεις κατι ουδετερο στην εμφανιση της (αν το τσατ εχει φωτογραφιες) συνεχιζεις την κουβεντα σε πολυ ηρεμο τροπο... το βέλτιστο ειναι να ρωτάς πράγματα για αυτην σχεδον συνέχεια σε στυλ "Πες μου για σενα... ενδιαφερομαι να μαθω την γνωμη σου κτλπ" ετσι δεν δειχνεις εγωκεντρικος και μαθαινεις και αρκετα πραγματα για τον στοχο
(εννοειται δεν την μπαινεις στην γκομενα και δεν δειχνεις κανενα ιχνος αμυντικοτητας ετσι ωστε ακομη και αν δεν της αρεσεις πολυ εμφανισιακα να εισαι ανταγωνιστικος -λεμε τωρα-) οι "ωραιοι" συνηθως εχουν κομπλεξ οποτε εκει τους κτυπαμε και εμεις! Θυμαμαι οτι με ρωτησε την γνωμη μου για τις σχεσεις σε καποιο σημειο και της ειπα οτι αναλογα... αμα περνας καλα γιατι οχι κανε οπωσδηποτε
Και φυσικα..... το τελος ειναι τα παντα. Δεν μου λεει κατι να ξεκινησεις μια ομιλια ή ενα καμακι και στο τελος να φυγεις σαν τον βλακα με τη σκεψη "ε μη με πει και λιγουρι....δεν ηθελα τιποτα" , παπαριες... φυσικα και θες...οπως θελει και αυτη. Στο τελοςπαντα ζητας κατι... ακομη και αν παρεις τα αρχιδια σου...
Γενικος σχολιασμος της κατάστασης..... θα βρεις απο τσατ.... αν εχεις ξεμεινει μεσα και βαριεσαι να βγεις αλλα θελει λιγο ψάξιμο και να εισαι συνεργάσιμος με τα κοριτσάκια :p hehehe καλη τυχη σε ολα τα καμάκια ηλεκτρονικα ή μη.