Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ολα καλα τα λες αλεξανδρα αλλα εδω το παρατραβηξες.......το παιδι μπορει να ειναι χακερας τσοντοβιος απο ιδεολογια :birdman:

στο κοσμοπολιταν μυαλο τους τυπε οποιος κατεβαζει πορνο ισουται με αποβλητο της κοινωνιας....μαλλον πολυπιστευουνε οτι τους λενε οι αγαπουληδες οτι ο σωστος αντρας δεν τραβαει μαλακια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο κοσμοπολιταν μυαλο τους τυπε οποιος κατεβαζει πορνο ισουται με αποβλητο της κοινωνιας....μαλλον πολυπιστευουνε οτι τους λενε οι αγαπουληδες οτι ο σωστος αντρας δεν τραβαει μαλακια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σοβαρα τυπε?
εγω τις ειχα για πιο απελευθερωμενες  :grin:

Επισκέπτης
Τωρα οσο για αυτους που λενε ιστοριες... νταξει απλα ακουσε τους (αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις) αλλα μην πιστεύεις φιδιές και ειδικα οταν ο αλλος δεν μπορει να στο αποδειξει αυτο που λεει.

τύπε γενικά να ξες κι όχι μόνο για τα βρωμοφάνταρα ότι αυτός που λέει δε γαμάει, κι αυτός που γαμάει δε λέει
η πολυγαμία απαιτεί εχεμύθια, καθότι η εχεμύθια αποτελεί το βασικότερο προσόν για να δώσει μια κοπέλα το κορμί της σε κάποιον χωρίς να την εκθέσει σε τρίτους
τον παρλαπίπα, πρωτάρη, νηστικό για δόξα, εφετζή, τον κόβει η γκόμενα με τη μία

ο σκύλος γαμάει και δε βρωμάει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Nαι....επισηs δεν ρευεται/κλανει  και κατεβαζει το καπακι στην τουαλετα
Για ολα φταιει ο Ζαμπουνηs :headbang:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τύπε γενικά να ξες κι όχι μόνο για τα βρωμοφάνταρα ότι αυτός που λέει δε γαμάει, κι αυτός που γαμάει δε λέει
η πολυγαμία απαιτεί εχεμύθια, καθότι η εχεμύθια αποτελεί το βασικότερο προσόν για να δώσει μια κοπέλα το κορμί της σε κάποιον χωρίς να την εκθέσει σε τρίτους
τον παρλαπίπα, πρωτάρη, νηστικό για δόξα, εφετζή, τον κόβει η γκόμενα με τη μία

ο σκύλος γαμάει και δε βρωμάει...

:thumbsup: εγραψες τυπε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και γιατί να πας εκεί ρε τύπε;
πάνε σ ένα μπαράκι στο κέντρο πιες 2 κρασάκια με 8-10 ευρώ, πιες και 2 στο σπίτι από μπουκάλι 2€/λίτρο για προθέρμανση και είσαι άρχοντας
με 15-20 ευρώ πλήρης έξοδος.
Η γαμημένη η μεταμεσονύχτια μετακίνηση να μην ήταν μόνο στην Αθήνα...

μπαρακια λεμε :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν συμφερει........Παρτε γατεs σαν εναλλακτικη μεθοδο...
Ειναι τσαμπα και τρωνε αποφαγια  :grin: :grin:

μην αγχωνεσαι για μενα. Εγω αυτα που θελω τα χω με το παραπανω. Κατσε λιγακι να δουμε γκρινια για ελλεινιδες εχει χαβαλε.. :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και μάλιστα σε μπαρ μπαρακίου για πολλούς λόγους  :rockon:

ε μα....κλαμπ...υπαρχει ακομα κοσμος που παει σε κλαμπ και ειναι ανω των 25? νταξ ο μπολντ ειναι μικρος ακομα δικαιολογειται.... :P ασε που στα μπαρακια γνωριζεις κοσμο με ιδιαιτερη ευκολια...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το θέμα είναι ότι ο στρατός σε κάνει να φαίνεσαι λίγο χαζούλης στις βρωμοελλεηνίδες που ούτως ή άλλως τους βλέπουν όλους αφ υψηλού... :crazy:

φαντάρος ακόμα (κάπου στην βόρεια ελλάδα) είχα πάει στα ΚΤΕΛ της πόλης να βγάλω εισιτήριο και να φύγω στο καπάκι με το βραδινό λεωφορείο λόγω άδειας

φορούσα πολιτικά ρούχα εννοείται και αντί για τον πολιτικό μου σάκο που ήταν μεγάλος είχα πάρει μαζί τον στρατιωτικό του ΕΣ που ήταν μικρότερος και βόλευε

βιαστικός όπως ήμουν να προλάβω να βγάλω το εισιτήριο περνάω μπροστά από παγκάκι που κάθονται δυο τύπισσες γύρω στα 23-25 και προσπερνώντας ακούω το εξής σχόλιο:

ουφ...! πάλι ΕΣ? αμάν πια, όλο τσάντες ΕΣ βλέπουμε σήμερα... (επιδεικτικά και με τόνο τεράστιας αγανάκτησης :uglystupid: )

όταν γύρισα από το εκδοτήριο δυστυχώς είχαν φύγει και έμεινα να κλωτσάω το άδειο το παγκάκι απ'τα νεύρα μου...έτυχε και εκείνη την περίοδο να έχω φάει τρελό ζόρι με ένα σκατοφυλάκιο που μου είχε γαμήσει την ψυχολογία...και με το που κατέβηκα και θα πήγαινα σπίτι μου να συνέλθω λίγο, έκατσε ν'ακούσω 2 καριόλες που δεν μπορούσαν να βλέπουν τα σακίδια του ΕΣ :uglystupid:

πόσο γαμημένες ήταν ακόμα μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι το σκηνικό και μου γυρνάει το μάτι :helpplea:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε μα....κλαμπ...υπαρχει ακομα κοσμος που παει σε κλαμπ και ειναι ανω των 25? νταξ ο μπολντ ειναι μικρος ακομα δικαιολογειται.... :P ασε που στα μπαρακια γνωριζεις κοσμο με ιδιαιτερη ευκολια...

παλιοελλεινιδα γνωριζεις κοσμο σε μπαρακια; τσουλακι;χαχαχααχ

Επισκέπτης

ασε που γαμάς εύκολα και τον μπάρμαν (ή μπαργουμαν για εμάς)
ή τους φίλους/ες τους  :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις αρκετους φιλους που οντως περα απο τις φιδιές που λενε
τους εχεις δει οντως να γαμανε 40αρες?  :grin:

Ειδικα αυτο που λενε με τα γαμησια στο στρατο
ειναι μεγάααλα ψεμματα εγω προσωπικα δεν τα πιστευω  :P
να το πιστεψεις...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
φαντάρος ακόμα (κάπου στην βόρεια ελλάδα) είχα πάει στα ΚΤΕΛ της πόλης να βγάλω εισιτήριο και να φύγω στο καπάκι με το βραδινό λεωφορείο λόγω άδειας

φορούσα πολιτικά ρούχα εννοείται και αντί για τον πολιτικό μου σάκο που ήταν μεγάλος είχα πάρει μαζί τον στρατιωτικό του ΕΣ που ήταν μικρότερος και βόλευε

βιαστικός όπως ήμουν να προλάβω να βγάλω το εισιτήριο περνάω μπροστά από παγκάκι που κάθονται δυο τύπισσες γύρω στα 23-25 και προσπερνώντας ακούω το εξής σχόλιο:

ουφ...! πάλι ΕΣ? αμάν πια, όλο τσάντες ΕΣ βλέπουμε σήμερα... (επιδεικτικά και με τόνο τεράστιας αγανάκτησης :uglystupid: )

όταν γύρισα από το εκδοτήριο δυστυχώς είχαν φύγει και έμεινα να κλωτσάω το άδειο το παγκάκι απ'τα νεύρα μου...έτυχε και εκείνη την περίοδο να έχω φάει τρελό ζόρι με ένα σκατοφυλάκιο που μου είχε γαμήσει την ψυχολογία...και με το που κατέβηκα και θα πήγαινα σπίτι μου να συνέλθω λίγο, έκατσε ν'ακούσω 2 καριόλες που δεν μπορούσαν να βλέπουν τα σακίδια του ΕΣ :uglystupid:

πόσο γαμημένες ήταν ακόμα μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι το σκηνικό και μου γυρνάει το μάτι :helpplea:

αμαν με την τσαντα ΕΣ κυκλοφορουσες;πω... λαθος μεγαλο. Δεν πιστευω να κυκλοφορεις ακομα; :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

χαζές τύπε
και μας κάνουν και μας να αισθανόμαστε χαζοί κοντά τους

βρωμοελλεηνίδες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ασε που γαμάς εύκολα και τον μπάρμαν (ή μπαργουμαν για εμάς)
ή τους φίλους/ες τους  :rockon:

Γμτ....Τσαμπα οι σπουδεs που εκανα στα Λονδινα και στα Χαρβαντια
Να τοξερα  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αμαν με την τσαντα ΕΣ κυκλοφορουσες;πω... λαθος μεγαλο. Δεν πιστευω να κυκλοφορεις ακομα; :2funny: :2funny:
ναι δεν ήξερα ότι προσέβαλλα την αισθητική των ελλεεινίδων :jerking: φαντάρος ήμουν τότε και δεν είχα μικρότερο σάκο απ'αυτόν :jerking: στο διάολο με τις καριόλες :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom